Možnost koupě a montáže klimatizační techniky, kdy služby zahrnují taktéž opravy, pravidelné servisy a případné výměny. K dispozici jsou klimatizace kazetové, nástěnné, podstropní nebo parapetní, podle toho, zdali je klimatizace určená do firmy nebo domu.

Štec SVT, s.r.o. - vzduchotechnika, klimatizace
Dovolte nám představit firmu Štec SVT, s.r.o., která je odborníkem v oboru vzduchotechniky a klimatizací. Naše služby zahrnují projekční práce v oblasti vzduchotechniky a klimatizace ve všech stupních projektové dokumentace, servis vzduchotechnických jednotek a klimatizačních zařízení a samozřejmě montáž. Neváhejte nás kontaktovat.
Štec SVT, s.r.o. - vzduchotechnika, klimatizace
Činnost: - vodoinstalatérství - topenářství - vzduchotechnické práce - montáž solárních systémů - plynoinstalace

Služby a servis v oblasti instalací technického zabezpečení budov TZB - topenářské práce - instalatérské práce - montáž a servis vzduchotechniky, chlazení - elektroinstalační práce. Stavební činnost - výstavba na klíč - rekonstrukce - zemní práce.

Jsme firma zabývající se montáží klimatizací, tepelnými čerpadly a vzduchotechnikou. Opravíme Vám i lednice. Opravy a servis ledniček, opravy a servis mrazniček, opravy a servis mrazáků, opravy a servis amerických chladniček. Autorizovaný záruční a pozáruční servis ledniček, chladniček, mrazáků a amerických ledniček. Whirpool, Beko, ...

Instalatérství - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - vzduchotechnické práce - realizace kotelen, strojoven, výměníkových stanic a průmyslových hal. Půjčovna vysokozdvižných elektrických nůžkových plošin.

Dodávka, prodej, montáž, údržba a servis klimatizace - nástěnná klimatizace - podstropní, parapetní klimatizace - kazetová klimatizace - chladící technologie.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Vodoinstalatérství, topenářství

Dodávka, montáž: - klimatizace - tepelná čerpadla - průmyslové chlazení.

Služby: - semináře - výcviky - poradenství. Činnost: - vzduchotechnické a topné systémy - elektoroinstalace.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Technické zařízení budov TZB - topení, chlazení, vzduchotechnika - instalace klimatizací, kotlů, tepelných čerpadel a rekuperační jednotek.

Provádění: - provádění staveb - výstavba a rekonstrukce budov - zateplování budov. Montáže: - ústřední vytápění - zdravoinstalace - vnitřní i venkovní odpady a kanalizace - vodoinstalace, plynofikace - klimatizační zařízení.

-těžba dřeva, manipulace a zpracování dřeva -nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rámci živností volných -Výroba chemických látek a chemických přípravků -Úprava a rozvod užitkové vody a provozování vodovodů a kanalizací -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost a marketing -Pořádání odborných kurzů, školení a ...

Zámečnictví, výroba: - ploty - vrata - mříže - schodiště - zábradlí

Služby v oblasti elektrotechniky, klimatizace a regulace - projekty a revize vzduchotechniky a elektro - montáže vodo topo plyn, větrání, digitální řídící systémy.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Výroba rozváděčů a rozváděčových skříní. Dále provádění elektromontáží, práškového lakování, facility managementu, montáží klimatizací a chlazení

Projekce - veškeré technické zařízení budov - měření a regulace Montáž a dodavatelská činnost - v oborech TZB - elektro silnoproud a slaboproud Dodávka - systémy měření a regulace

Činnost: - projekce TZB (voda, plyn, kanalizace, vytápění, vzduchotechnika) - energetické poradenství - vypracování průkazu energetické náročnosti budovy (PENB)

Služby: - technické návrhy v oblasti vzduchotechniky, rekuperace a klimatizace - poradenství, konzultace.

Vodoinstalatérství, topenářství

Provádíme komplexní dodávky klimatizací a tepelných čerpadel vzduch-vzduch, prací s tím souvisejících jako instalace, servis, údržba a jiné. Prodej a instalace zařízení značek Daikin, Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu, LG, Samsung, Sinclair do domů, bytů, kanceláří a jiných prostor za účelem efektivního přitápění, vytápění a chlazení.Klimatizace v ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba strojů a zařízení -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a ...