Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Zámečnictví, výroba, montáž: - ocelové konstrukce.

Firma Hutní materiál Fojtů Zdeněk je velkoobchod a také maloobchod, ve kterém si vyberete z širokého sortimentu hutního materiálu, železa, plechů, střešních krytin a trubek. Také provádíme řezání železa včetně dopravy materiálu. Veškeré služby poskytneme v Přerově a jeho blízkém okolí. Kvalitní hutní materiál: velkoobchod, maloobchod a ...

Zámečnictví: - výroba klíčů - broušení nožů, nůžek a mlýnků - opravy vložek FAB - oprava dveří po páčení - výměna a montáž zámků, mříží, zavíračů dveří Provozovna: Porubská 1013/21 Ostrava - Poruba 70800. Elektronická evidence tržeb je zde prováděná v běžném režimu.

Pragoflorservis skladový areál. Poskytovatelé skladovacích prostor. PRONÁJEM/WAREHOUSING Pronájem areálu o rozloze ccs 24.000 m2 Dlouhodobý pronájem skladů Pronájem sklady Dlouhodobý pronájem - sklady Pronájem skladových prostor Dlouhodobý pronájem plochy Dlouhodobý pronájem kanceláře. Pronájem kancelářské prostory. Renovace ...

Praga Strašnice se zabývá: - strojní a zámečnickou výrobou - montážními pracemi - pronájmem kancelářských, dílenských a skladovacích prostor.

Projekce, výroba, montáž a servis: - mechanické systémy generální klíče. Poradenská a konzultační činnost v oblasti mechanických zabezpečovacích systémů pro úřady, banky, hotely školská, zdravotní a další zařízení.

Zámečnické práce. Nákladní doprava.

Služby: - stavební činnost - rekonstrukce - zemní práce - demolice - elektromontáže - zámečnictví - hromosvody

Služby, práce: -zámečnictví -svařování.

Práce, řemeslo: - zámečník - zámečnictví

Práce, služby: -zámečnictví -výškové práce za pomoci horolezecké a speleologické techniky -montáže konstrukcí -čistící a umývací práce -instalace reklamních poutačů -obnova, rekonstrukce fasády a natěračské práce -prořezávání stromů. Dílna: -Areál Palečkova mlýna v Třebíči -ul. Brněnská.

Činnost - CNC frézování - CNC soustružení - dělení materiálu pásovou pilou - stříhání, ohýbání a zakružování plechu - svařování - zámečnické a montážní práce. Konstrukce, vývoj, výroba - jednoúčelové stroje, dopravníky, strojní celky, zvedací a manipulační technika - svařovaci a montážní přípravky, upínače, svařované ...

Stavební činnost: - rekonstrukce domů, bytů - obklady, dlažby - izolace - zateplování - zámečnictví Dodávka, montáž: - plastová okna Dodávková autodoprava.

Zámečnictví a kovovýroba Pavel Sládek provádí veškeré zámečnické, svářečské, soustružnické i frézařské práce. Naše sídlo najdete v obci Holoubkov, okres Rokycany. Naše činnost: - zámečnické práce - kovovýroba - svářečské práce, svařování - soustružení - frézování.

Pokrývačské a klempířské práce - zámečnické a svářečské práce se saměřením na střechy - výroba a montáž klempířských prvků - výroba a montáž sněhových zábran. Provozovna - adresa: Přístavní, Brno Bystrc.

Hlavní činností firmy Václav Vorlíček - BESPO je dodávka a montáž sádrokartonových konstrukcí, stropních podhledů, půdních vestaveb i izolací. Provádíme také zámečnické a podlahářské práce. Sídlíme v obci Dolní Bezděkov, okres Chrudim. Stavební práce: - montáž sádrokartonu - sádrokartonářské práce - sádrokartonové konstrukce - suchá ...

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: - venkovní i vnitřní ocelové konstrukce výtahových šachet - výtahové šachty na klíč - různé druhy opláštění - ocelové konstrukce půdních nástaveb a vestaveb na rodinných i bytových domech. Rekonstrukce - výtahové šachty.

Zakázková zámečnická výroba: - ocelové konstrukce - kovová vrata - schodiště, zábradlí.

Výroba: -vrata -schodiště -zábradlí.

Stojírenská činnost - zámečnické práce - soustružení - frézování - brusičské práce.

Obráběčství - zpracování, realizace technologických a konstrukčních návrhů - výroba jednoúčelových strojů a přípravků pro automobilový průmysl - zámečnické práce z oceli, nerezu a hliníku

Zámečnictví, výstavba, výroba: - pergoly, přístřešky z kovu a dřeva. - montáží polykarbonátu na pergoly, přístřešky

Práce: - zámečnické - kovářské - podkovářské.

Činnost: - zámečnické práce - brusičské práce - sítotisk, polygrafická výroba - knihařské práce. Maloobchod, prodej: - průmyslové zboží - železářství - domácí potřeby - topenářský materiál.