Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

STAVEBNÍ FIRMA, STAVBY, MONTÁŽ, REKONSTRUKCE: - lanové technologie - občanská a bytová výstavba rekonstrukce rodinné nebo bytové domy, penziony, hotely, chalupy atd. - komplexní dodávky staveb včetně prací elektroinstalací a vodoinstalací, topenářských prací a souvisejících geodetických prací - průmyslové stavby - ...

Kovářství, zámečnictví, pískování, šopování

Výroba bran a prodej garážových vrat. Dodávky: - brány - vrata - plotové sestavy - pergoly - markýzy - předokenní rolety - žaluzie.

Kovovýroba: - zámečnické práce - svářečské práce.

Jeřábnické práce a přeprava břemen. Nakládka, odvoz a likvidace odpadů. Zemní a demoliční práce. Zámečnické a instalatérské práce.

Výstavba ocelových hal, konstrukcí, včetně střešních a stěnových plášťů - zámečnické práce - montáže světlíků, markýz, přístřešků a pergol - opláštění železobetonových budov.

Řemeslo, výroba: - umělecké kovářství - zámečnictví - mříže, brány, ploty - nábytek - lustry - svícny - vývěsní štíty

Práce, řemesla, výroba: - zámečnictví - ploty - bárny - mříže - ocelové konstrukce, plechové haly - umělecké kovářství Oprava, servis: - nářadí - stavební stroje Půjčovna: - nářadí

Zabýváme se: -zakázkovou výrobou z nerezi a oceli. Nabízíme: -broušení a leštení nerez materiálu -výrobu nástřešků, zábradlí, schodišť a oplocení budov.

Činnost: - kovoobrábění - výroba ocelových konstrukcí - zámečnické práce

Zajišťujeme zámečnické služby. Zastupujeme výrobce klíčů Mul-T-Lock a bezpečnostních HT dveří. Instalujeme bezpečnostní zámky, kování a systémy generálního klíče. Specializujeme se na dodávku a servis bezpečnostních dveří a provádíme nouzové otevírání dveří bytů, aut ve Zlíně a okolí.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Služby: -kovovýroba -drobné zámečnické práce.

Projekce, výroba, rekonstrukce, zámečnictví: - plavidel a lodí.

Práce: - zámečnické - svářečské - obráběčské.

Výroba - čtyřhranné a kruhové potrubí do vzduchotechniky - atypické potrubí na zakázku - zámečnické a klempířské prvky.

Lisované výrobky ze železných a barevných kovů (hliník, mosaz, měď). Výroba lisovaných výrobků z kovu: -plech, drát, tyčovina, profily. Úpravy: -lisování -ohýbání -děrování Zajišťujeme: -zinkování -černění -chromování

Služby - půjčovna autoboxů a nosičů - půjčovna nářadí. Zámečnické práce - svařování - výroba konstrukcí.

Služby, práce: - zámečnictví - kovářství

Služby - opravy domácích čerpadel. Kovoobráběčství a zámečnické práce.

Zámečnické a kovářské práce.

Zámečnictví, výroba: - ploty - schody - vrata - zábradlí - mříže