Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Služby: - pokládání podlahových krytin a obkládání stěn - pozemní a inženýrské stavitelství.

Stavební firma Hűbner Stavební firma. Práce: -střechy -půdní vestavby -dřevěné konstrukce -nové i rekonstrukce -projektové práce.

Stavební práce: -zemní práce -zateplování budov -zednické práce. Půjčovna lešení.

- malířské práce - natěračské práce - zednické práce

- malíř - malířské práce - natěračské práce - zednické práce

Instalatérství. Práce: -koupelny na klíč -úpravy panelákových bytových jader bez vybourání a stavebního povolení -instalatérské-vodoinstalace, odpady, kanalizace -topenářské-topení všech značek do novostaveb i stávajících objektů -zednické -obkladačské -centrální vysávání-instalace značkového centrální vysávání ...

Kompletní stavební činnost: - zakládaní staveb - hydroizolace - zateplování objektů - vnitřní a venkovní omítky - malířské práce - obklady a dlažby - podlahářské práce - elektroinstalace, topenářské práce - projektová a inženýrská činnost ve stavebnictví.

Provádíme malování, tapetování, lakování, nátěry fasád, zednické, obkladačské, sádrokartonářské, podlahářské, truhlářské, klempířské, pokrývačské, instalatérské, sklenářské a elektro práce, zateplení fasád, dodání a montáže žaluzií, úklidové práce.

Stavební práce. Zednické práce. Výkopové práce. Montáž sádrokartonu. Sádrokartonářské práce. Obklady, dlažby. Obkladačské a dlaždičské práce. Pokládka zámkové dlažby. Zateplení rodinných domů.

Stavební firma. Výstavba: -pozemní stavby -inženýrské stavby. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Stavební firma: - stavby domu - revitalizace - střechy - venkovní omítky - vodoinstalace, elektroinstalace.

Stavební práce, stavebnictví: -zednické -izolatérské -stavba sklepy, komíny, pokládání obklady a dlažby -zateplení fasády -rekonstrukce bytové jádro, bytová jádra, koupelny, WC.

Naše služby: - instalatérské práce - drobné zednické práce - prodej vodoinstalační materiál.

Stavební firma. Práce: - rekonstrukce bytových jader a interierů - půdní vestavby - rekonstrukce rodinných domů - opravy fasád - zateplování fasád.

Klempířské, pokrývačské, zednické práce. nátěry střech, půdní vestavby Prodej, montáž. -střešní krytiny. -střešní okna -žlaby svody -střešní folie výroba klempířský prvků dle požadavků zákazníka půjčujeme -stavební výtah Geda, fasádní lešení, pojízdná hliníková věž,

Drobná stavební činnost, úprava zeleně, úklidové služby, údržba nemovitostí. Ruční mytí vozidel. Pneuservis.

Stavební firma. Práce: -zednické -lešenářské -truhlářské -malířské -kyselinovzdorné -tesařské -sklenářské -natěračské -podlahářské. Dodávka: -zateplení budov.

Stavebnictví: -novostavby -rekonstrukce -vnitřní i venkovní práce -zednické práce -zateplení. Truhlářství: -vyhotovení nábytku na míru -obložení -dřevotříska i masiv -kuchyně na zakázku -dřevěné ploty -pergoly. Zámecké fitcentrum: -solárium -sauna -posilovna -masáže -doplňky stravy, bylinné čaje.

Provádím hydroizolace staveb, přípravné a dokončovací stavební práce a specializované stavební činnosti.

Práce: -obkladačské -zednické -kompletní stavební činnost -RODINNÉ DOMY na klíč -rekonstrukce domů a bytů -dodávka materiálů a řemesel.

Stavba, rekonstrukce, realizace, provádění, změny, odstraňování: -jednoduché a drobné stavby. Práce: -VODOinstalační -TOPenářské Prodej: -vodoinstalační a topenářský materiál. Zlínský kraj.

Práce: - voda, instalatérské - topení, topenářské - plyn, plynařské - zednické. Rekonstrukce staveb.