Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Zednické práce: -zedník, obkladač -obklady, dlažby, sádrokartony, vyzdívky příček. Výstavba: -silikátová jádra v panelových domech. Oprava: -omítky, fasády.

Práce: -zednické -sádrokartonářské -obkladačské -podřezávání staveb -izolace -pokládka dlažby.

Stavební firma: - revitalizace objektů, zateplování - dodávka, výměna - plastová okna - generální dodavatel staveb - pozemní stavby - průmyslové haly - elektroinstalace.

Stavební firma: - komplexní sanace staveb - hydroizolační i statické - izolace - tepelné, hydroizolace - statické zajišťování staveb, mikropilotáže. Zednické práce. Provozovna Jistebník tel.:556421311.

Obkladač, zednické práce.

Práce, služby: -vodoinstalatérství -topenářství -stavební

Práce: - zednické, zedník - omítkářské.

Práce, služby -topenářství -vodoinstalatérství -zednictví.

Činnost: - zednictví, zedník

Provádí: -montáž sádrokartonu -minerální podhledy -zateplení fasád -práce zednické a obkladačské.

Činnost: -stavební práce.

provadime: -výkopové a zemní práce -bouračske práce -zednické práce -asfaltování -malování -uklid iteriérů a exterieru

Služby: -stavební práce -zemní práce CAT 428 -nákladní doprava -pořez kulatiny -práce truhlářské, zednické a sklenářské -zámečnické práce.

Stavební firma. Realizování a rekonstruování staveb. -stavební rekonstrukce bytů -bytových jader a koupelen -obkladačské a zednické práce Silniční nákladní doprava.

Stavební práce. -zdění -obklady -sádrokartony -rekonstrukce.

Výstavba bytových a nebytových budov. -zednické práce

Práce: -komplexní stavební práce -zednictví, veškeré zednické, zedník Rekonstrukce, stavba, výstavba: -byty, bytová jádra -domy na klíč.

Stavební firma: - kompletní stavební práce - zednické práce - zateplování fasád - izolatérské práce - sádrokartonářské práce (montáž - sádrokartonové systémy) - pokrývačské a klempířské práce (montáž - střešní konstrukce a pokládání střešní krytiny včetně klempířských prvků).

Stavební, zednické práce: -výstavba, rekonstrukce, modernizace -koupelny, bytová jádra.