Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Montáž: - sádrokarton - půdní vestavby - stropní podhledy - fasádní zateplovací systémy - tepelné a zvukové izolace - drobné zednické práce - vodoinstalační práce - bytové jádra - rekonstrukce.

Dodávka, montáž: -sádrokartonové systémy -střešní okna -úpravy krovů střešních konstrukcí.

Zateplování fasád. Realizace zateplení: - rodinné domy - činžovní domy - panelové domy - bungalov.

RENOVA nabízí: - malování bytů, kanceláří a fasád (včetně zateplení) - lakování okeních rámů, dveří a kovových konstrukcí - renovace starobylých místností - rekonstrukce bytů - kompletní rekonstrukce bytových jader - demontáž stávajícího bytového jádra - odvozu a likvidace stavebního odpadu - bezplatná konzultace, zaměření a ...

Pozemní a inženýrské stavitelství.

Stavební práce: -zednické práce -montáže oken a dveří.

provadime realizaci oken a okenich doplnku vseho druhu.dodavame okna, parapety vnejsi i vnitrni, zaluzie, site proti hmyzu jak okeni tak dverni.zabyvame se i dodavkou markyz a veskere stinici techniky, provadime veskere prace jak vybourani puvodnich oken, montaz novych oken a zednicke zapraveni.vse za nejlepsi ceny u nas na trhu.

Rekonstrukce bytových jader a koupelen na klíč. Pokládka obkladů a dlažeb. Zateplení rodinných domů. Zateplení a úpravy soklů. Povrchové úpravy fasád. Provádění strojních omítek. Stavební práce a rekonstrukce.

Stavební firma, stavební práce, pokládka zámkové dlažby, dlažba, realizace půdních vestaveb, vestavba a sádrokartony.

Služby: - Kompletní rekonstrukce objektů - Půdní vestavby - Sádrokartonářské práce - Veškeré instalatérské, topenářské a elektopráce - Dodávka a pokládka zámkových dlažeb - Mramorové a jiné šlechtěné fasády - Zateplování domů - Projekty rodinných domů - Zajištění stavebních povolení

Práce: - lakýrnické - natěračské - stolařské - zednické.

Práce: - malířské - natěračské - zednické, zedník.

Stavební práce a montáže. Dodávka a montáž: - koupelny na klíč - keramické obklady a dlažby - zámkové dlažby - plovoucí podlahy - zateplování budov - půdní vestavby - zednické práce - plastová okna a dveře - Salamander včetně stavebních úprav. Rekonstrukce: - koupelen - bytových jader - bytů.

Práce: -stavební. Služby: -projekce.

Provádění rekonstrukcí bytových jader, rekonstrukce, obklady, dlažby a zednické práce. Stavební práce.

Stavební činnost: - komplexní stavební práce - zemní práce. Řemeslnické práce: - zednické, betonářské práce.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná, hliníková okna a dveře - garážová vrata. Stavební práce: - zednické - zámečnické - zateplování.

Stavby, práce: - kompletní sortiment stavebních prací - stavby na klíč - pokládka vnitřní a venkovní dlažby a obkladů - adaptace starších objektů - vnitřní a vnější omítky - krby, kamenné podezdívky, imitace kamene.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2005. Stavební činnost: -pozemní stavitelství -novostavby bytové a občanská výstavba, dodávky na klíč, inženýrink -rodinné domky, bytové domy, obchodní prostory, sklady... -dodávka, montáž dřevěných i ocelových interiérových dveří, zárubní, oken (okna) EURO -suchá montáž ...

Zednické práce. Stavební práce. Fasádní práce. Interiéry. Sádrokartóny. Výstavba rodinných domů na klíč. Řemeslo: - intalatér - topenář - elektrikář - podlahář - obkladač.

Stavební práce. Stavební firma.