Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Malby Sádrokartony Pokládka - obklady - dlažby Rekonstrukce - byty Zednické práce - fasády omítky -rekonstrukce koupelny

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 26.09.2012 do 26.09.2099 Zednictví

Práce: - stavební - zednické. Koupelny. Bytová jádra. Novostavby. Rekonstrukce domů.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 22.09.2011 do 31.12.2020 Nabízíme veškeré práce: -stavební, výkopové, vyklízecí, bourací, úklidové, natěračské, vodoinstalo -účtování v hodinové nebo úkolové sazbě -ceny dohodou. Zajistíme: -dopravu a odvoz suti.

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování od 01.08.2011 do 31.12.2031

Montáž, instalace, stavba podkrovní byty, minerální podhledy a příčky. Stavební práce, stavitelství, rekonstrukce , modernizace.Zednické práce.

Provádíme kompletní služby v oblasti -rekonstrukcí bytových jader -rekonstrukcí vody, topení, plynu -elektroinstalací -to vše včetně zednických prací. Dodávky včetně materiálů dle zákazníka. Mnoholeté zkušenosti. od 18.06.2014 do 31.12.2018

Zednické práce. Zateplovací práce.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.05.2014 do 31.12.2019 Zednictví

Montáž, oprava, servis, dodávka, projekce: - voda, topení, plyn (vodo, topo) - plynofikace -ústřední topení, voda a odpady Řemeslo: - instalatérské práce - elektrikářské práce - plynařské práce - zednické práce.

Stavba, dodávka, montáž, realizace: - krby venkovní, vnitřní - kachlová kamna - krbová kamna. Zednické práce.

Zednictví Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - dokončovací stavební práce - zednické práce - zateplování.

Stavební firma. Stavby: - rodinné domy na klíč. Rekonstrukce: - rodinné domy, byty, bytová jádra, koupelny. Zateplení fasád. Montáže: - plastové okna, dveře. Práce: - zednické (zdění, omítání, štukování, obkládání) - betonářské (podkladní betony, vyrovnávací potěry) - bourací - sádrokartonové, sádrokartonářské.

Stavba: -krby -komíny. Dodávky kamen. 3D návrhy, realizace staveb -zednictví -kamnářství

Nabízíme vložkování komínů nerez vložkami, stavbu vícevrstvých nerez komínů ( i v zimních měsících ) a rekonstrukce komínových těles. Jsme firma s několikaletou praxí v tomto oboru. Dále zajišťujeme frézování komínových těles. Samozřejmostí jsou veškeré zednické práce s tímto spojené. Dále nabízíme i ostatní zednické práce jako omítky, obklady, ...

Zednictví -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

přerušení: od: 17.3.2014 Natěračské práce Malířské práce Zemní práce Pokládka- plovoucí podlahy Kompletní zednické práce - dokončovací stavební prácerekonstrukce - rodinné domy - byty.

Stavební firma. Řemeslnické práce: -zednické -obkladačské, dlaždičské.

přerušení: od: 1.2.2013. Zednictví

přerušení: od: 1.11.2013. Truhlářství, podlahářství Zednictví Pokrývačství, tesařství