Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Služby: -stavba, prodej kachlových kamen, krbů, krbové vložky

Obkladačské práce: -koupelny, wc, chodby a jiné -rekonstrukce -obkládání stěn, drobné zednické práce.

Elektroinstalační práce. Pokládka: - podlahové krytiny - dlažby - podlahy. Domy na klíč. Zednické práce, rekonstrukce: - byty - bytová jádra. Vodoinstalační práce.

Služby: -vodoinstalatérské práce -vodovody vnitřní, venkovní -rekonstrukce rozvodů vody a odpadů -rekonstrukce potrubí -bytové rozvody včetně dodávky zařizovacích předmětů -bojlery, elektrické ohřívače vody, vodárny -zednické a obkladačské práce -malířské práce -sádrokartonářské práce -půdní vestavby -bytová jádra.

Nabízíme tyto služby: - instalatérské práce - plynařské práce - zednické práce - obkladačské práce - topenářské práce

Zednické práce - montáž konstrukcí ze sádrokartonu a dalších materiálů

Stavební práce: -výškové práce -injektáže -fasády -spáry -obnova panelové výstavby. Prodej stavební chemie, míchání barev a omítek na tel.č. 603888814. Velkoobchod: -vína -sommelierské potřeby. Certifikace ISO 9001. Vinárna Plzeňská 32, Stříbro.

Práce: -stavební -zemní -zednické -obkladačské (obklady) -dlaždičské (dlažby) -tesařské -pokrývačské -malířské -natěračské -projektové (projekce). Činnost: -obchodní. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál (stavebniny) -zdicí materiál -cihly -vápno -cement -písek -tvárnice -hurdisky ...

Komplexní realizace na klíč: -zateplování -revitalizace -teplovzdušného a teplovodního vytápění -omítky -půdní vestavby, podkroví -obklady, dlažby Maloobchod, prodej, dodávka: -krby -krbová, kachlová kamna

Práce: -zednické -obkladačské -truhlářské -pokrývačské.

WEBOVÉ STRÁNKY NEDOSTUPNÉ. V REJSTŘÍKU (ARES) PSÁNO UKONČENÍ ČINNOSTI K ROKU 2008. PROVÁDÍ: - hydroizolace střech ( tvrdé krytiny ) - zateplování objektů - kontaktní - odvětrané PROVÁDÍ: - rekonstrukce střech a střešních plášťů ( rovné i šikmé ) STAVEBNÍ ČINNOST: - rodinné domky na klíč - rekonstrukce rodinných domků - ...

Řemesla, služby - zednické práce - rekonstrukce koupelen

Práce: - stavební - zednické - pokrývačské - tesařské.

Stavební firma. Práce: -stavby na klíč -obkladačské včetně pokládky zámkové dlažby -zednické -stavba a rekonstrukce koupelen a bytových jader na klíč -zateplování fasád -vodoinstalační

datum zániku: 18.6.2012 Zajišťujeme: -okna, dveře -zednictví -zateplení fasád -plastová okna -dokončovací stavební práce -rekonstrukce -přípravné, dokončovací stavební práce -zelená úsporám.

Datum zániku:10.11.2011 Nabízíme: -stavební práce.

Práce: - rekonstrukce objektů - malířské - natěračské všeho druhu, včetně dodávkytuzemských i dovozových materiálů - drobné stavební zedník, obkladač, výkopové práce. Podlahářství, pokládání: - PVC, linolea - korek - koberce Montáž: - těsnění oken a dveří švédským silikonovým profilem WARNAMO.

Stavební práce: -opravy a rekonstrukce -stavby na klíč -fasády -montáž sádrokartonu.

Nabízím veškeré zednické a stavební práce. Cena je vždy dohodou. Pokud máte zájem tak mne spíše kontaktujte na telefonním čísle 605938980.

Montáž: - sádrokarton - minerální podhledy - půdní vestavby. Zednické práce.

Provádíme úklidové, zemní a výkopové práce, veškeré demolice, zámkové dlažby, obrubníky, úpravy břehů kanalizace, sekaní a řezání keřů, keře a stavební práce, stavitelství, zednické práce.