Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Hlavní činnosti firmy se zaměřuje na izolace, střechy. Nabízíme zednické, klempířské, pokrývačské práce. Montáže střešních oken. Stavby a opravy střešních plášťů klasických i atypických typů střech - sedlová, šikmá, plochá, pultová, valbová, mansardová střecha apod. Krovy, vazby, oplechování atiky, okapový systém, okapnice, oplechování štítu.

Libor Balabán z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na obkladačské a zednické práce.

Rostlinná výroba: -pěstování zemědělských plodin. Živočišná výroba. Provádíme: -stavební práce -zámečnické práce -stavební výroba.

Práce: - zednické - sádrokatonářské - rekonstrukce koupelen - zateplování fasád - pokládka zámkové dlažby

Zednictví, zednické práce - rekonstrukce a přestavby - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - základové desky.

Miroslav Stupka se specializuje na výstavbu a rekonstrukce domů, chatek, garáží. Poradí si i se zateplením, obkladačskými pracemi a pokládáním venkovní dlažby.

Martin Trojan se zaměřuje na zednické práce, dělá rekonstrukce bytů a koupelen, dále na sádrokartonářštví, topenářství a instalatérství.

Stavební činnost - rekonstrukce koupelen - zednické práce - sádrokartonářské práce - pokrývačské a klempířské práce.

Výroba, práce: - zednictví - rekonstrukce i novostavby - veškeré zednické práce - obklady a dlažby - venkovní krby - poradenská činnost.

Práce: -rekonstrukce bytového jádra -zednické práce -pronájem lešení

Malířské práce Elektroinstalační práce Bourací práce Sádrokartonářské práce Pokládka - obklady - dlažby Rekonstrukce - bytová jádra - koupelnyzednické práce - koupelny Vodoinstalační práce.

Výměna, oprava a čištění: - odpady Renovace: - koupelny (včetně zednických a obkladačských prací). Vodoinstalatérské práce: - výměna a montáž rozvodů vody.

Stavební firma Michal Zaťko má v oblasti stavebnictví dlouholeté zkušenosti. Zajistí vám široké možnosti stavebních prací od rekonstrukcí koupelen a bytů, výstavby a přestavby bytového jádra, položí dlažbu, obklady, nainstalují sprchový kout, vanu, WC, udělají drobné zednické práce, vodo-topo, vymění topná tělesa, provedou elektroinstalatérské ...

SOLSTAV se zaměřuje na stavby a střechy na klíč, zednické a zemní práce, rekonstrukce půd a mnoho dalšího.

Služby: -montážní práce -suché stavby -sádrokartony, minerální podhledy, podlahy, palubkové obklady, sádrovláknité podlahy. -zednictví, obklady, dlažby. Montáž: -obklady a podhledy. -střešní okna - Velux -doplňky.

Rekonstrukce, přestavba: -koupelny na klíč -zednické, obkladačské práce -generální opravy panelových domů Montáž a rekonstrukce: -rozvody: voda, topení -vodoměry -kotelny. Maloobchod, velkoobchod: -obklady, dlažba -instalační materiál -vany, umyvadla, sprchové kouty, klozety, koupelnové doplňky, sprchové dveře -topenářský ...

Výroba, práce: -zednické -stavební -zateplování fasád -půdní vestavba.

Činnost: - hodinový manžel - úprava zahrad - zednické, malířské, vodoinstalační či topenářské práce.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - vodoinstalatérské a topenářské práce - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - projekční činnost.

Stavební firma. Veškeré stavební práce: -zednické práce - zdění obvodového zdiva, betonářské práce, borací práce, osazování oken a dveří, vyzdívky, venkovní a vnitřní omítky, sanační omítky a mnoho dalšího. -obkladačské práce vyrovnání obkladu, montáž obkladu, pokládku dlažeb, sokly, obkládání schodů, podezdívku rohových i klasických van, ...

Dřevostavby Bartoš s.r.o. se zaměřuje na výstavbu nízkoenergetických domů, staveb a chatek na klíč. Mezi další činnosti společnosti se řadí zhotovení fasád, pokládka dlažby, zednické práce a mnoho dalšího.

Voda, topení: -rekonstrukce rozvodů vody, topení, kanalizace -dodávky výměníkových a předávacích stanic -regulace tepelné energie. -zednické práce Obchodní činnost: -velkoobchod, maloobchod - kancelářské potřeby, textil a obuv -předizolované potrubí ISOPLUS -poštovní schránky.

Zbyněk Petz se v Třebíči zaměřuje na zednictví, truhlářství a podlahářství. Specializuje se na zakázkovou výrobu historických modelů lodí, letadel, hradů a zámků.

Ivo Kouřil pracuje v oblasti stavebnictví a specializuje se především na zateplení fasád, dále provádí rekonstrukce, základové desky a hrubé stavby.

Slavomír Mokrý se zaměřuje na stavbu domů a garáží, provádí obklady, dlažbu, obrubníky a omítky a rekonstruuje domy a byty.