Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Stavební firma. Stavební práce: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -tesařské -obkladačské -podlahářské -zámečnické -zednické -truhlářské. Doprava: -nákladní.

Chemické a stavební materiály -AVENARIUS, SIKA: -živičné nátěrové hmoty -antikorozní nátěry -zateplovací systém AGROTHERM -přísady do betonu a malt -sanace a ochrana betonu -průmyslové podlahy -ochrana dřeva-nátěry -protipožární nátěry. Průzkum a měření vlhkosti fasád. Speciální stavební práce: -ochrana ocelových, dřevěných ...

Stavební a obchodní firma. Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Služby: -restaurátorství památkových objektů -rekonstrukce -stavební práce -podlahářské práce -vodoinstalatérské práce -pokrývačství -klasické i ploché střechy -tavné pásy, polomodifikované a plněmodifikované folie VEDAG -klempířské, zednické, ...

Stavební firma: -strojní omítky -zateplování -vnitřní omítky -dvouvrstvé fasády -ušlechtilé fasády -fasádní zateplovací systémy. Použití výrobků: -KNAUF, HASIT, LAFARGE.

Stavební práce: -zateplování fasád -zateplení budov a domů -tepelné izolace -ploché střechy -zednické práce -rekonstrukce a přestavby staveb -bytová jádra. Půjčovna, pronájem: -lešení.

Služby: -hrubé stavby, strojní omítky zateplovací systémy, fasády -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -dlažba, obklady.

Práce: -topenářské -instalatérské -bytová jádra -drobné zednické a obkladačské práce -provoz a opravy plynových zařízení -plynospotřebiče, připojení.

Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Práce: -stavební -podlahářské -vodoinstalatérské -pokrývačské -klempířské -zednické -topenářské -zámečnické -tesařské -malířské -natěračské -elektrikářské -izolatérské.

Zednické práce i obklady, dlažby, veškeré stavební práce, rekonstrukce rodinných domů.

Provádíme veškeré zednické práce. Novostavby. Rekonstrukce stávajících objektů. Střechy - nové i rekonstrukce. Sádrokartony. Zateplení fasád, tepelné úpravy. Zámkové dlažby. Práce s kamenem - přírodním i lomovým.

Stavební práce: -sádrokartonové konstrukce -minerální podhledy -půdní vestavby -střešní okna.

Na stránkách veselský .cz naleznete ukázky prací, řešení vašich interiérů a exteriérů. Rádi Vám pomůžeme s vhodným výběrem materiálů . Provádíme práce velkého i malého rozsahu. Zaručujeme kvalitu, časovou flexibilitu (po domluvě soboty, neděle a práce přes noc). Dlouholeté zkušenosti předáváme z generace na generaci. Naší předností je flexibilita, ...

Poradenství, stavební práce: -zednické -obkladačské -vodo a elektroinstalační -rekonstrukce stavebních objektů -úpravy bytů -rekonstrukce a výměna bytových jader -novostavby -zateplování fasád.

Služby: -malířské a natěračské práce -sádrokartonářské práce -zednické práce. Prodej: -barvy, laky.

Stavební práce: -strojní omítky -zateplovací systémy -lité podlahy -zednické práce.

Stavební práce: -zemní práce -zateplování budov -zednické práce. Půjčovna lešení.

Služby-řemeslo: -obkladačské a zednické práce -rekonstrukce fasád -montáž sádrokartonových systémů -rekonstrukce bytových jader -instalace zahradních krbů.

Zednictví: -montáž sádrokartonu -pokrývačské -klempířské práce.

Stavební firma. -rodinné domy na klíč -vodoinstalatérské práce -zednické práce -stavebně truhlářské práce -zámečnické práce.

Realizace vnitřních i vnějších strojních omítek, šlechtěné nebo minerální omítky, zateplování budov.

Služby: -obkladačské práce -zednické práce.

Služby: -montáže sádrokartonových a sádrovláknitých systémů -zednické práce.

Služby-řemeslo: -obkladačské a zednické práce.

Kompletní dodávky a realizace střech: -klempířské a pokrývačské práce -rekonstrukce, opravy -montáže střešních oken -krovy -hromosvody -pergoly -zednické práce -půdní vestavby. -prodej stavebního materiálu

Stavební firma: -rekonstrukce -stavební práce na klíč -fasády.