Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Řemesla, služby - hydroizolace staveb - stavební činnost

Provádíme: -střešní konstrukce -pokládání střešní krytiny -montáže střešních oken. Nabízíme: -tesařské a zednické práce. Práce na střeše, střecha, střechy.

Zednické práce, zateplování fasád, obklady a dlažby, rekonstrukce koupelen a bytových jader, sádrokartony. Zednické a stavební práce, obkladačské a izolatérské.

Stavební práce, zednické práce, zedník, stavitelství a obkladačské práce. Rekonstrukce, modernizace: -koupelny, koupelen, bytové jádro.

Montáž suchých staveb: -izolatérství -zednictví -velkoobchod.

Práce: -zednické práce -obklady a dlažby, plovoucí podlahy -sádrokartonářské práce, zateplení objektů -venkovní úpravy a jiné práce -stavba komínů.

Stavební práce, stavební činnost, stavební práce, zednické práce, zedník, obkladačské práce, obkladač, sádrokartony, sádrokartonář. Krby-výstavba krbů.

Zednictví, zednické práce.

Práce: -obklady koupelen -pokládka dlažeb -zednické práce.

Práce - instalatérské, topenářské a zednické. Dodávky materiálu a možnost vizuálních návrhů.

Zednické práce. Pokládka dlažby, dlažba, obklady, zateplování fasád, montáže sádrokartonů a minerální podhledy. Nabízíme malířské a natěračské práce.

Stavby na klíč, bytové, občanské, rodinné domky novostavby, rekonstrukce, adaptace, modernizace, demolice včetně odvozu suti -bytová jádra v panelových domech -koupelny vč. obklady, dlažby, voda, topení, plyn -elektroinstalační práce -sádrokartony, půdní vestavby, přístavby, nadstavby. Stavební práce: -zednictví, omítky, zateplování ...

Zednictví Pokrývačství, tesařství.

Zednické práce: - sádrokartonové příčky, sádrokartony. Úklidové služby: - čištění koberců - mytí oken. Numismatické služby.

Skořepinové tvárnice, nízkoenergetické domy. Stavba RD na klíč, sádrokartony - montáž, obkladačské a zednické práce, zateplování fasád. další kancelář: Nové Město na Moravě, Studnice 17

SUCHÁ MONTÁŽ A JE TO V SUCHU. Veškeré stavební práce. Řemesla: -elektrikář nn do 1000 V -zedník -obkladač -vodař -podlahář -topenář -plynař. Zajistíme v subdodávce spolehlivými a ověřenými firmami. Poradenství, cenová nabídka a montáž: -suchá výstavba -sádrokartony KNAUF na základě certifikace a RIGIPS -půdní nástavby, ...

Stavební práce. Montáž: - sádrokartony - plovoucí podlahy - OSB podlahy - dveře a zárubně. Zednické práce.

Provádění stavebních prací a prodej řeziva.

Stavební firma. -specializace na železobetonové. betonové, monolitické stropy.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2009. Stavební, zemní a elektromontážní práce: -montáž, opravy a údržba elektrických zařízení, přípojky nn -kabelové vedení do 22 kV -provádění a rekonstrukce staveb -odstraňování staveb, demolice, likvidace suti -zemní práce -zednictví -práce prováděné hornickým způsobem. Montáž ...

Fortelem k Vaší spokojenosti. Služby, dodávka na klíč vlastními pracovníky: -zateplování rodinných domů -zateplovací systémy fasád, polystyren, minerální vaty značky STOMIX -rekonstrukce bytových jader včetně statistických výpočtů, obklady, dlažby, vyzdění, voda, plyn -elektroinstalaci zajistíme -montáže sádrokartonů, suchá ...

Veškeré zednické a obkladačské práce: -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -zateplení budov -stavby rodinných domů.