Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Pan Tomáš Krivošík se sídlem v Karviné v Moravskoslezském kraji se zabývá veškerými zednickými pracemi dle požadavku zákazníka. V rámci své činnosti nabízí také sádrokartonářské a obkladačské práce a pokládku venkovní dlažby. Můžete se na nás obrátit také s požadavkem na realizaci omítek, nivelaci podlah, rekonstrukci bytových jader, ...

Činnost: - zemní a výkopové práce - kompletní stavební činnost - zimní údržba - prodej sypkých hmot a materiálů - kácení stromů, křovin a náletů.

Nátěry Malířské práce Úprava místností před malbou a nástřikem - částečný úklid po provedení prací Montáž a demontáž - lešení Dekorační sádrokartonové podhledy Drobné zednické práce

Stavební práce - opravy žáruvzdorné vyzdívky - zednické práce - opravy a údržba zdiva komor koksárenských baterií a pecí se žáruvzdornou vyzdívkou keramickým svařováním

Naše firma Martin Kozubek z Havířova Vám nabízí komplexní služby, týkající se zejména elektrikářských prací, včetně revize elektro zařízení. Můžete se nás obrátit i s požadavkem na malířské a tapetářské práce a s požadavkem na rekonstrukcí bytů a bytových jader. Dále pro Vás rádi zařídíme zednické a sádrokartonářské práce. Naše činnost: - ...

Výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce koupelen, kanceláří - zednické práce. - výstavba a rekonstrukce bytových domů Inženýring. Anhydritové lité podlahy. Stavební dozor. Správa nemovitostí a majetku.

Zednické práce: -vyzdívky. -venkovní, vnitřní omítky. -strojní omítky. -zateplování fasád. -obkladačské, dlaždičské práce. -bourací práce.

Stavební práce: - lešenářské - malířské, natěračské - zámečnické, zámečnictví - zednické, obkladačské - výstavba rodinných domů - klempířské - zateplování - vodoinstalatérské - topenářské

Společnost S.M. Kanalizace s.r.o. se zabývá čištěním kanalizací, vývozem a likvidací odpadů, septiků, žump, čištěním fasád a to v okolí Havířova, Ostravy, Stonavy a celého Moravskoslezského kraje. Specializujeme se také na havarijní služby a úklidové, instalatérské a zednické práce. Zajišťujeme vývoz septiků a bio odpadů.

Stavební činnost - rekonstrukce bytových jader - instalatérské práce - obkladačské práce - zednické práce - malířské práce.

Stavební a zednické práce - bourací a demoliční práce - malířské práce - obkladačské práce - podlahářské práce - rekonstrukce interiérů. Kancelář: - adresa: Junácká 1241/1, Havířov-Podlesí.

Stavební práce: - zednické práce - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce bytových jader - zateplování rodiných domů - sadrokartonářské práce - pokládka zámkové dlažby.

Řemesla, služby - malířské a natěračské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce Prodej - barvy

Přestavba automobilů na LPG Prodej - solární systémy Prodej - kotle ATMOS Zateplování Pronájem - lešení Prodej - stavební materiál Výstavba - rodinné domyrekonstrukce - domy - byty Zednické prácerekonstrukce - koupelny

Realizace stavebních prací včetně materiálu

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Realizace, rekonstrukce, renovace: - střechy - krovy - půdní vestavby. Práce: - klempířské - zednické - demoliční.

Stavební práce: - bytová jádra - rekonstrukce - zednické práce - ploty, oplocení.

Nátěry Montáž a demontáž - lešení Přípravné práce pro stavby - stavební práce Tryskání Zámečnické práce

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - bytových i rodinných domů v Karviné - garáže. Práce: - pokládka zámkové dlažby - omítky - zateplení fasády - sádrokartonové podhledy, příčky - dokončovací práce.