Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Nabízíme komplexní služby v oblasti realizace staveb. Provádíme výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce budov, zateplení a fasády.

Nabízím kvalitně veškeré staveb. práce, rekonstrukce a údržbu koupelen a bytů.Pokládky obkladů a dlažeb, plov. podlah, sádrokartony.Malířské práce.

Naše firma byla založena v roce 1996 se specializací na: - pokládání dlažeb - obkládání koupelen - kompletní obkladačské práce - drobné zednické práce.

Stavební firma. Specializace na montáž střešních krytin, klempířské práce, montáž elektro a zednické práce. Montáž střešní krytiny. Rekonstrukce střechy. Přestavba střechy. Oprava střechy. Dodávka, realizace, provádění, výstavba, montáž, rekonstrukce, přestavby, opravy, oprava, návrhy, realizace, izolace.

Provádění zednických, obkladačských a malířských prací. Zateplování fasád a objektů.

Úpravy interiérů: - sádrokartonové konstrukce - kazetové podhledy - minerální podhledy - tepelné izolace - plovoucí podlahy - půdní vestavby - atypické sádrokartonové konstrukce - malby, nátěry, obklady - úpravy komerčních, kancelářských a bytových prostor.

Umělecké štukatérství - zednické práce - fasády

-Zprostředkování obchodu a služeb -Dokončovací stavební práce -Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba elektronických součástek, elektrických ...

Zabýváme se drobnými řemeslnickými pracemi.

Práce: -stavební stavby na klíč rekonstrukce. Činnost: -inženýrská.