Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Zemní práce Jakub Brhel - kvalitně odvedená práce
Hledáte spolehlivou firmu, která má ve své portfoliu zemní práce? Potom nám dovolte krátce představit společnost Zemní práce Jakub Brhel. Firma Brhel se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Provádí výkopy pro inženýrské sítě, základů pro rodinné domy, bazény i rovnání terénu. Neváhejte je kontaktovat ještě dnes.
Zemní práce Jakub Brhel - kvalitně odvedená práce
Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize elektro - výkopové a zemní práce - výškové práce s plošinou

Stavební firma. Práce: - zednické, zednictví - zemní a výkopové - přípravné práce pro stavby. Realizace: - kanalizace - zámková dlažba. Autodoprava, nákladní kontejnerová doprava do 3, 5t - AVIA.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - stavba plotů - zakládání staveb - zemní, výkopové práce - obklady, dlažby.

Práce: - zemní, výkopové (traktorbagr JCB) - přeprava, odvoz odpadních vod (kaly, odlučovače tuků, septiky).

Zemní práce - hloubení základů, přípojek - výkopy jam a rýh - např. tepelná čerpadla - výkopy pro bazény, septiky - výkopové a zahrnovací práce pro inženýrské a telekomunikační sítě - úpravy a čištění vodních toků, rybníků - úpravy terénu.

Přepravní služby - nakládka a vykládka sypkých hmot menšího množství - přeprava stavebního materiálu. Údržba zeleně - zakládání trávníků, sekání trávy - výsadba ovocných stromů a parkových rostlin. Stavební činnost - výkopové práce - bourací práce. Výroba kovových konstrukcí - zábradlí a kovové díly. Technické služby - ruční ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Zemní, bourací a výkopové práce.

Zemní a výkopové práce.

-nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, kromě zboží vyhrazeného zákonem č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání ve znění pozdějších předpisů -nakládání s odpady vyjma nebezpečných odpadů -Přípravné práce pro stavby

Zemní a výkopové práce - demolice - hloubení pro bazény - výkopy pro inženýrské sítě

Výroba, stavba, montáž - zahradní dřevostavby - zahradní domky - pergoly - garážová stání. Další činnost - zemní práce - demolice, bourání - pokládka dlažby - stavba přístupových cest - kácení stromů, pořez dřeva.

Práce: -zemní - prováděné stroji. -demoliční, demolice -asanace staveb -činnosti prováděné hornickým způsobem. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní. Nákup a prodej: -kamenivo.

Zemní práce - zemní a výkopové práce - výkopy pro inženýrské sítě (vodovod, plynovod, kanalizace) - základy domů - nákladní autodoprava, přeprava kameniva, štěrku a písku.

Činnost: - zemní práce - výkopy - bourací práce - Traktorbagr CAT 428B Ekofarma, chov: - masný skot plemeno Limousine - prodej zástavového skotu Zemědělské služby: - sekání, lisování a balíkování - doprava obilí, siláže, senáže - přeprava lisovaného sena a slámy na větší vzdálenosti - práce nakladačem

Práce: -vrtné -čerpací zkoušky pro hydrogeologický průzkum.

Prodej: - palivové dřevo, dříví Služby: - kontejnerová doprava - odvoz sutě, sutí - zemní práce - bourání

Občanská výstavby, administrativní budovy, nákupní centra, hotely, sportovní objekty, školy, divadla, polyfunkční domy Průmyslová výstavba Bytová výstavba Rodinné domy, bytové domy Inženýrské stavby Komunikace, demolice, zemní práce a úpravy území

Zámečnictví, nástrojářství. - kovářství - mříže, ploty, brány - zemní práce - traktobagr JCB

Činnost: - autodoprava - zemní, výkopové práce.

Práce: -zemní, výkopové, rekultivační -demolice. Autodoprava, doprava, přeprava: -silniční nákladní - sypkých hmot Služby: -ukládání a recyklace inertních odpadů (odpady) -doprava tekutých odpadů v režimu ADR. Prodej: -recyklovaný materiál.