Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Stavební práce, rekonstrukce rodinných domů, zemní a bourací práce a zateplování fasád. Zpracovávání a kontrola stavebních rozpočtů.

Stavební firma. Výroba, práce: -stavební -zemní práce -odstraňování staveb.

Nákladní doprava do 30 tun. Zemní a výkopové práce. Kompletní stavební práce.

Bazar - stavební stroje a jejich díly. Pronájem - jeřáby. Servis - jeřáby. Servis - stavební stroje YANMAR, HITACHI, KOBELCO, BOBCAT, CATERPILLAR, KOMATSU, ... Demoliční práce Výkopové práce - zemní práce.

Kontejnerová doprava - 3 - 14m3 Zemní práce strojem CATERPILAR.

Jeřábnické práce: - autojeřáby - Tatra 815 AD 20T, V3S AD 080 Praga. Manipulační práce: - tatra 815, AVIA A30 sklápěč kontejner - bagry - Traktorbagr JCB, UNC . Nákladní autodoprava: - dovoz stavebního materiálu - odvoz odpadů, stavební suti, zeminy, dřeva, listí, trávy. Zemní práce: - výkopové a zahrnovací práce - výkopy ...

Přípravné stavební práce: - protlaky pod komunikaci průměr 90, 110 včetně dopravy a zemních prácí spojených s výkopem. Zemní a výkopové práce. Kontejnerová doprava. Dovoz, odvoz: - suť, suti - stavebního materiálu.

Stavebnictví. Kompletní zemní práce. Pronájem s posádkou: -stavební mechanizace, stroje -CATERPILLAR 428C, 432D (traktorbagr) lopaty, hydraulické kladivo -CATERPILLAR M315, M316C (kolový bagr) lopaty, svahovací lopata dosah 10m, šířka 2m, UNC 060 a CATERPILLAR 226 (nakladač), radlice, vrtací zařízení, paletizační ...

Stavby - inženýrské sítě, zemní práce. Výstavba - rodinné domy.

Stavební práce -rodinné domy -rekonstrukce -výkopové práce -bytová jádra -oplocení -a další práce dle dohody.

Přípravné práce pro stavby: - bourací práce - demoliční práce - úpravy terénu. Obkladačské práce - pokládka dlažby.

STAVEBNÍ FIRMA: -průmyslové stavby a administrativní budovy -rodinné domy na klíč ( nebo jen dílčí dodávky ) -bytové domy -přístavby, garáže -rekonstrukce bytového jádra, koupelny -půdní vestavby, podkroví -udržovací práce na stavbách -zahradní stavby, oplocení -montáž sádrokartonů (Certifikát k montáži protipožárních ...

Těžba a rozpojování hydraulickými kladivy - horniny, demolice, zemní práce.

Autodoprava - nákladní vnitrostátní. Autodoprava - těžká vnitrostátní. Zemní práce, Žňové práce.

Přípravné stavební práce: - zemní práce a výkopové práce se strojem JCB 3CX a UNC: - výkopy základů - terénní úpravy - nakládání a přemísťování zeminy.

Developerská firma. Stavební firma. Zemní a výkopové práce. Stavební práce a stavby na klíč. Projekční a inženýrská činnost.

Přípravné stavební práce: - demolice, demoliční práce - zemní práce - výkopové práce - terénní úpravy.

Práce: - kompletní stavební práce - demolice, demoliční práce - výkopové práce - terénní úpravy. Inženýrské stavby. Výstavba, stavba, rekonstrukce: - rodinné domy - bytové domy, byty.

Přípravné stavební práce: - terénní úpravy - zemní práce - výkopové práce. Příprava staveniště.

Provádění ručních i strojních výkopových prací, ruční, pozemní a strojní, výkopové práce. Zemní práce drobného i většího rozsahu, terénní úpravy, bourací práce, nakládka, zahrnování, skrývání zeminy. Výkopy pro pokládku kabelů a potrubí, výkopy inženýrských sítí–přípojek, úpravy terénů, vyhrabání bazénů, jímek, drenážních systémů, rybníků, ...

Pozemní a inženýrské práce. Studnařské práce.

Stavební firma Výstavba, přestavba, realizace: - pozemní stavby na klíč - průmyslové objekty - bytové domy. Rekonstrukce: - zateplování objektů, fasády. Dodávka, montáže: - plastová, dřevěná a hliníková okna, dveře - sádrokartony, sádrokartonové příčky - vnitřní i venkovní obklady, dlažby, zámková dlažba. - zabezpečovací ...

Poskytování technických služeb Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Zemní práce Bourání a frézování betonových ploch Řezání živičných vozovek.