Stavební dozor je nutný nejenom z pohledu legislativy, ale také kvůli bezpečnosti a správnosti provedení všech stavebních úkonů. Dozor zajistí průběžnou kontrolu všech důležitých stavebních prací, a to z hlediska projektové dokumentace i platných norem.

Projektová i inženýrská činnost.

Technická pomoc v investiční výstavbě. Poskytování technického dozoru investora. Poradenství při koupi nebo prodeji realit.

Oceňování nemovitostí, rozpočty stavebních prací, kontrola stavebních prací, znalecké posudky zdraví.

Stavební firma: - rodinné domy - haly betonové, ocelové - průmyslové stavby - stavební dozory - inženýrská činnost

Dozorování, projektování staveb Projekční činnost Rekonstrukce staveb Projektování pozemních staveb Rekonstrukce, vestavby podkroví Rodinné domy Obchody, restaurace, služby Školství aj. Provádění dozorů staveb Zaměřování stávajícího stavu Posuzování objektů Poradenství včetně rozpočtů Zajištění dalších technických profesí se ...

Projektová kancelář - projektování staveb - statika staveb - inženýrská činnost - autorský dozor.

Prodej: - tepelná izolace - stavební materiály pro stavbu pasivních a nízkoenergetických staveb Služby: - stavební dozor

Činnost: - projekční práce ve stavebnictví - stavební dozor.

Služby - stavbyvedoucí - technický dozor - projektování.

Zámečnická výroba - schody, zábradlí - výroba a montáž ocelových konstrukcí - svářečské práce. Elektromontážní práce - montáž a opravy osvětlení - opravy energetických rozvodných zařízení - průmyslová instalace. Inženýrská činnost - dozory staveb - zajištění investičních celků.

Expertní a znalecká činnost ve výstavbě: - stavitel - stavbyvedoucí - technický dozor

Činnost: - projekce staveb - projekty rodinných domů - stavební dozor.

Činnost: - stavební dozor - technický dozor investora.

Služby: - projekty, revize, stavební dozor, servis, konzultace v oboru automatizace, měření a regulace (MaR), elektro

Služby: - stavební projekce - stavební dozor - inženýrská činnost

Služby: - geodetické práce, průzkumné a ostatní předprojektové práce - studie - dokumentace k územnímu rozhodnutí - dokumentace ke stavebnímu povolení - realizační dokumentace stavby - dokumentace pro výběr zhotovitele - dokumentace skutečného provedení stavby - autorský a technický dozor na stavbách - poradenství a konzultace v ...

Koordinátor BOZP - technický dozor v oboru vodohospodářských staveb - autorizovaný inženýr.

Architektonický a projekční ateliér - projekty staveb - stavební dozor.

Služby - koordinátor BOZP - stavební dozor - projekční práce - inženýring - zpracování průkazu energetické náročnosti budov.

Služby - rozpočty staveb - stavební dozor - inženýrská činnost.

Služby - technický dozor, expertní a znalecká činnost ve výstavbě.

Architektonický a projekční ateliér. Služby: - architektonické studie - prováděcí projekty - autorské dozory na stavbě - návrhy a projekty interiérů.

Služby: - zpracování projektové dokumentace u novostaveb, rekonstrukcí, odstraňování staveb, oprav a úprav - inženýrské činnosti - autorský dozor

Činnost: - technický dozor investora - stavební dozor - koordinátor bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi - řízení a koordinace staveb - projekční a inženýrská činnost.