Stavební dozor je nutný nejenom z pohledu legislativy, ale také kvůli bezpečnosti a správnosti provedení všech stavebních úkonů. Dozor zajistí průběžnou kontrolu všech důležitých stavebních prací, a to z hlediska projektové dokumentace i platných norem.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - nebytové a průmyslové stavby - rekonstrukce Řemesla, služby: - klempířské práce - tesařské práce - zámečnické práce - lakýrnické práce - zakázková výroba nábytku - stavební projekce - stavební dozor

Služby stavebního dozoru a návrhů bytových a kancelářských interiérů.

Stavební firma - výstavba na klíč - rekonstrukce staveb - stavební práce - stavební dozor - inženýrská činnost

Služby: -odhady nemovitostí. -stavební projekce. -stavební dozor.

Služby: -projektová příprava a projekční práce -projektové dokumentace průmyslové, občanské, ekologické, energetické a zemědělské stavby -techniký dozor -dohled nad projektem -komunikace s úřady, podklady ke kolaudaci -poradenská činnost a konzultace v oblasti projekcí.

Projektová příprava staveb, technický dozor, krizový management, koordinace BOZP. Návrhy a realizace zahrad a zeleného životního stylu.

Služby: -technické dozory staveb -projekční práce -koordinátor BOZP na staveništi -rozpočty staveb -zateplování rodinných a bytových domů

Služby: -technického dozoru investora. -koordinátor BOZP na staveništi.

Služby: -stavební projekce -stavební dozor

-Inženýrská činnost v výstavbě, technický dozor -zprostředkovatelská činnost v oboru stavebnictví

Zpracování investičního záměru, studií a dokumentace. Zajištění profesionálního vedení stavby a kolaudace. Projektová a inženýrská činnost, realizace staveb.

Provádění pozemních staveb, jejich změn a odstraňování. Bytová výstavba Technický dozor. Zemní práce. Projektová činnost: -novostavby -rekonstrukce -přístavby.

Služby: - dozorová činnost na stavbách - koordinátor BOZP - bezpečnost na stavbách - zpracovávání majetkové evidence vodovodů a kanalizací dle zákona č.274/2001 Sb - vypracovávání rozpočtů staveb - projektová, inženýrská činnost.

Práce: -projekční práce ve stavebnictví. -stavební dozor.

Služby: - architektura a projekční činnost - technický dozor na stavbě - odhady realizačních nákladů

Stavební činnost, stavební práce: - výstavba RD na klíč - monolitické konstrukce - rekonstrukce - fasády - inženýrská činnost - technický, stavební dozor. Služby: - odstraňování škod - sanace objektů.

Služby a poradenství v oblasti stavebnictví Technický dozor Inženýrská činnost ve stavebnictví

Projektová a inženýrská činnost, dozorování staveb, provádění drobných stavebních prací, všechno zejména v oblasti výstavby zařízení pro nakládání s odpady: - skládky odpadů, kompostárny, sběrné dvory, překladiště, rekultivace, nakládání s bioplynem aj. - provozní řády, integrovaná povolení, EIA aj. Projektování dopravních staveb. Reklamní ...

Řízení investičních projektů Inženýrská činnost v investiční výstavbě Stavební dozor Technický dozor investora Projektová činnost ve výstavbě Realitní činnost Správa nemovitostí

Architektonické studie Projekty pozemních staveb a interiérů - projekt pro územní řízení a stavební povolení - prováděcí projekty - autorský a technický dozor při realizaci stavby

Realitní činnost, prodej a koupě - nemovitosti Služby - stavební dozor - projektování staveb

Architektonický projektový atelier a stavební firma, engineering. Návrhy, projekty: -koncepce, urbanismus -studie, návrhy exteriérů, interiérů -projekty (projekce) pro Územní rozhodnutí, Stavební povolení -prováděcí projekty -vypracování rozpočtů staveb -návrh interiérů včetně zakázkového nábytku. Inženýrská činnost: -obstarání a ...

Stavební a projekční firma -novostavby, rodinné domy -rekonstrukce -statické zabezpečení staveb -projektová činnost -stavební dozor.

Komplexní zajišťování inženýrské činnosti a výkonem technického dozoru investora. Uvedené činnosti jsou vykonávány zkušenými pracovníky, kteří již před založením sdružení pracovali v investiční výstavbě.

Projekce, projektování: - pozemní stavby. Inženýrská činnost. Stavební dozor, stavební management.