Stavební dozor je nutný nejenom z pohledu legislativy, ale také kvůli bezpečnosti a správnosti provedení všech stavebních úkonů. Dozor zajistí průběžnou kontrolu všech důležitých stavebních prací, a to z hlediska projektové dokumentace i platných norem.

Technický Dozor s.r.o.
Technický Dozor s.r.o. poskytuje profesionální technický dozor investora při stavebních projektech především v Ostravě a Moravskoslezském kraji. Firma zajišťuje přípravu stavby, organizaci výběrových řízení, stavební dozor, kontrolu kvality a cen, a předání stavby. Specializuje se i na fotovoltaické systémy. Vedena Ing. Markem Sikorou, firma klade ...
Technický Dozor s.r.o.
Realizace staveb na klíč: - novostavby rodinných domů - kompletní rekonstrukce starších objektů - rekonstrukce bytů a kanceláří - půdní vestavby - přestavby bytových jader - fasádní zateplovací systémy rodinných a panelových domů. Stavební dozor: - kontrola dodržování kvality stavebních prací dle ČSN - kontrola ekonomiky stavby ...

Služby: -zhotovení dokumentace pro realizaci stavby -stavební, technický dozor -příprava, realizace stavby -poradenství ve stavebnictví.

Stavební činnost: - stavební dozor - stavby na klíč - rekonstrukce - dřevostavby - dodávka stavebního materiálu včetně dopravy.

Služby: - územní rozhodnutí - ohlášení stavby - stavební povolení - kolaudace stavby - jednání s úřady a vlastníky - koordinátor BOZP - stavební dozor.

Služby: - architektura - design - interiéry - stavitelství - projektová činnost - autorský a stavební dozor.

Služby: - inženýrská činnost v investiční výstavbě - zprostředkování obchodu.

Služby: -stavební a technické dozory staveb -koordinátor BOZP na staveništi -inženýrská činnost ve výstavbě - vyřizování povolení staveb, veřejnoprávbní projednávání staveb.

Provozování inženýrské činnosti v investiční výstavbě. Technický dozor při realizacich.

Projekční a inženýrská činnost v oblasti vodního hospodářství a pozemních staveb

Komplexní příprava a provádění staveb na klíč včetně projektové dokumentace, zajištění potřebných podkladů pro povolení stavby a technický dozor. Stavební rozpočty včetně výkazů výměr. Železobetonové monolitické konstrukce, pohledové betony.

Stavební firma Služby: - technický dozor investora - projekce - poradenství.

Činnost: - zakládání staveb - spodní stavby - novostavby rodinných domů - zateplování fasád - rekonstrukce staveb - technický i odborný dozor - údržba a úklid - drobná údržba domů - pravidelný úklid rodinných domů - údržba zahrad.

Stavební dozor. Koordinátor bezpečnosti práce na staveništi.

Služby: - odborně způsobilí k činnostem koordinátora BOZP na staveništi - provádim dozorování staveb v oboru pozemní a průmyslové stavby - stavební a technický dozor - člen koordinátorů BOZP.

Projekce, projektování: - vytápění, vzduchotechnika a zdravotechnika. Inženýrská činnost ve výstavbě, technická zařízení budov. Autorizovaný technik pro techniku prostředí staveb. Stavební dozory. Revize: - vyhrazené plynové zařízení.

Služby, prodej: - export - import, velkoobchod, maloobchod - jezdecké potřeby, vše pro koně a jezdce a jejich psy - papírenské a kancelářské potřeby - náhradní plnění - reality, hypotéky, půjčky - poradenství v oblasti nemovitostí - stavební dozor - dodávky stavebního materiálu - stavební práce

Výroba, montáž, prodej: -sbíjené a lepené vazníky -rekonstrukce střech. Stavební práce: -projektování -stavby na klíč -rodinné domy i průmyslové stavby -rekonstrukce -tesařské práce -inženýrská činnost včetně projektu -stavební dozor -nákup a prodej.

Stavební práce: - rekonstrukce, opravy bytových prostor - stavební dozor.

Zajišťování inženýrské, projektové a realizační činnosti v investiční výstavbě.

Developerská činnost. Služby: - vypracování a dodání projektové dokumentace vč. autorského dozoru - inženýrské služby - výstavba, rekonstrukce - technický dozor - dodávka staveb na klíč.

Stavební dozor, inženýrská činnost. Zajistíme: - stavby na klíč - výstavba a rekonstrukce domů, bytů a bytových jader - stavební dozor na veškeré stavební práce.

Provádění staveb, jejich změny a odstraňování dále pak nabízí projektové, poradenské a inženýrské práce, stavební dozor. Služby a produkty : -Inženýrská činnost a poradenská činnost v investiční výstavbě -Ostatní zprostředkovatelská činnost, velkoobchod maloobchod -Nabídka projektových a inženýrských prací: - příprava zakázky – ...

Montáž a prodej: -sádrokarton -kazetové podhledy -tepelné a zvukové izolace -střešní okna. Práce: -půdní vestavby na klíč. Služby: -autorizovaný stavební dozor.

Zemní a stavební práce. Zemní práce: - liniové stavby - přípojky kanalizace, voda, plyn, elektro - bazény - základy. Doprava a přeprava: - doprava a přeprava výkopku, suti a sypkých materiálů. Stavby na klíč: - od projektu až po realizaci - rodinné domy - občanské stavby.

Zabýváme se stavebnictvím: - zajišťujeme návrhy a realizace staveb na klíč - konzultační a projekční práce - projektová dokumentace či stavební dozor.