SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Montáž: -rolety plastové -přídavné okemní tabule tepelná a zvuková izolace, oken a dveří -silikonové těsnění -žaluzie hliníkové, látkové -dřevěné repliky starodávných žaluzií -sítě proti hmyzu.

Truhlářství, podlahářství

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek -kuchyňské linky -vestavné skříně -šatní skříně -psací a konferenční stoly -dveře z masivu -dveře vnitřní dýhované -schody a zábradlí -ploty, pergoly.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -obklady z umělého kamene -netradiční výrobky z umělého kamene pro interiér i exteriér.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Stavební materiál, stavebniny: -obklady a dlažby RAKO, CHLUMČANY, HORNÍ BŘÍZA -lepící tmely a spárovací hmoty KNAUF, lišty -sádrokartonový systém KNAUF a minerální podhledy -maltové směsi (malta)MALTOP, cement, vápno a jiné hmoty -cihlové bloky (cihly)KERATHERM a další zdicí materiály -stropní konstrukce ...

Velkoobchod: -spojovací materiál šrouby, hmoždinky, vruty, matice - METALVIS, FABORY, VISIMPEX -nábytkářská a kotevní technika značky METALVIS -kotevní technika - FISCHER, WH-KOTE, MUNGO -šrouby, vruty, matice - METALVIS, FABORY, VISIMPEX, HAWERA -brusivo SONNENFLEX -tesařské kování.

Poradenské služby, projekty, montáž a servis: -ústřední vytápění -solární systém -vzduchotechniky. Prodej: -klimatizační, větrací a rekuperační jednotky různých firem -kompletní sortiment ventilátorů -systémy podlahového vytápění -trubkové a deskové izolace -deskové tepelné výměníky -termostatické ventily -expanzní nádoby ...

Servis, oprava: -olejové a plynové hořáky nad 50kN.

Dřevovýroba, prodej. Práce: -stavebně truhlářské okna dveře schody (schodiště) obklady podlahy -truhlářské zakázkový nábytek zahradní nábytek -restaurování nábytek.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -velkoplošné materiály, dřevotřísky, laminopřekližky, sololit, laťovky, spárovky, MDF desky, postformingové desky.

Truhlářství, truhlářské práce, výroba: - kuchyně, - okna, - dveře, - zahradní nábytek.

Truhlářství Výroba, montáž - kuchyňské linky - nábytek - plovoucí podlahy.

Montáž plastových oken a s tím související práce. Prodej a montáž - garážová vrata - solární kolektory - rolety - horizontální žaluzie - sítě proti hmyzu - plynoinstalatérské práce - topenářské práce Zednické práce Prodej a montáž - střešní okna

Prodej, zpracování: -zakázková dřevovýroba a zpracování dřeva -stavební řezivo, velkoobchd s řezivem, řezivo, trámy, krovy, střešní latě, -truhlářské řezivo, eurohranoly, dřevo, akát, šindel, -spárovka, altán, pergola, paraván, lázeňský sud, dřevěné výrobky, garážové stání, -ploty, plotovky, dětské pískoviště, psí bouda, -zahradní ...

Prodej a montáž infra panelů. Infra panely od českého výrobce s 15-ti letou tradicí. Elektrický botník, elektrický sušák.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky -postřiky -semena, osiva.

Výroba: -obaly přepravní -bedny na brambory -prodejní stánky. Stavební truhlářství: -okna -dveře -doplňky -nábytek -obložení a obklady stěny, stropy.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, podlahářství -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Pokrývačství, tesařství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel

Velkoobchod, sklad: -saponáty -drogerie -barvy, laky.

Služby: -vodoinstalace -topenářské práce -plynařské práce -obklady, dlažby -koupelny. Maloobchod, prodej: -topení -obklady, dlažba -kotle -vany -vodovodní baterie -čerpadla -koupelnové doplňky, umyvadla, madla, háčky -vodoinstalační materiál.

Maloobchod, prodej: -velké spotřebiče -malé spotřebiče -televizory -audio, video, DVD -mobilní telefony -svítidla -elektroinstalační materiál -el. nářadí a ruční -spojovací materiál Zdarma dovoz zakoupeného zboží s možností zapojení v bytě.

Maloobchod, prodej: -železářské nářadí -spotřební zboží -realitní činnost

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče pro domácnost -bílá technika -audio, video -bojlery elektrické i kombinované -shop HALENS -nábytek -koberce -PVC.