FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis - kotle VAILLANT Vodoinstalační práce

Výroba, montáž: - plastové okna, dveře.

MEGAWATT Naše služby: - automatické regulace topných systémů - servis záruční a pozáruční - opravy a revize plynových a elektrických zařízení (vč. prodeje náhradních dílů) - podlahové a stěnové vytápění - montáže měřidel - kominické práce - vodoinstalatérské práce - poradenství.

Výroba, prodej: - pórobetonových přesných tvárnic.

Kompletní dodávky a montáže veškerých střešních krytin. Provádění dřevostaveb na klíč..

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - topenářská technika - nářadí

Nabídka úklidových služeb, vyklízecích a dokončovacích prací, montáží oken a dveří, ale i zahradnických prací.

Prodej: -malířských potřeb -nabídka tónování barev.

Prodej malířských potřeb a nabídka tónování barev..

Prodej, poradenství: - barvy, laky, ředidla, malířské a natěračské potřeby.

Dům barev. Maloobchod, prodej: -barvy, laky -malířské doplňky -nářadí pro malíře -lepidla, tmely -ředidla -ochranné folie a pásky.

Prodej, poradenství: - barvy, laky, ředidla, malířské a natěračské potřeby

Maloobchod, prodej, poradenství, rozvoz: -drogerie -barvy, laky -autolaky míchané (spray, sprej) -tmely -silicon -autokosmetika -čistící chemie -úklidové prostředky. Služby: -míchání syntetických a fasádních barev.

Dům barev Maloobchod, prodej: - barvy - laky - malířské potřeby. Míchárna barev, nabídka tónování barev. Kvalifikované poradenství.

Truhlářství Brabec: - kuchyňské linky na míru - vestavěné skříně - zakázková výroba nábytku - schodiště, dveře. Firma Truhlářství Jiří Brabec působí na trhu od roku 1993. Nabízí vám truhlářské práce na zakázku. Specializujeme se na výrobu schodišť samonosných i lepených na beton. Vyrábíme: - vnitřní dveře s obložkovým futrem - ...

Výroba, prodej, servis, montáž na klíč: -finské sauny -rodinné a komerční sauny -saunové kabiny -sauny do vyzděného prostoru -parní lázně -venkovní saunové domky -saunová topidla 2-26KW -příslušenství pro sauny. Vzorková expozice: Praha 1, Václavské náměstí 31. Výstavní areál ABF.

Finské sauny: - výroba - prodej - montáž - servis. Montáž saun na klíč. Saunová topidla.

Prodej, montáž - bezpečnostní dveře - protipožární dveře - garážová vrata a brány - interiérové dveře.

Od roku 2013 se RONN Drain Complet s.r.o. a RONN SK připojily ke skupině MEA Nabízíme profesionální odvodňovací a konstrukční systémy. Dodáváme: - odvodňovací žlaby, vsaky, odlučovače - sofistikované výrobky z nerezové a pozinkované oceli - pororošty z kompozitních materiálů - drenážní a ochranné trubky - kompozitní a sprchové žlaby ...

Zámečnictví: -zámečnické práce -výroba ocelových konstrukcí oken a dveří -protihlukové komponenty. Nabídka odhlučňovacích systémů, a klempířských prací.