Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Velkoobchod, dodávka, montáž: - izolace tepelné, zvukové - chladírny, mrazírny - sádrokarton Knauf, Thermatex, Owa, Donn - podhledy, příčky, zateplovací fasády - půdní vestavby, střešní nadstavby včetně osvětlovacích těles (svítidel). Přestavba bytových jader. Rodinné domky na klíč. Dodávka a montáž: - chladící boxy pro patologie.

Truhlářství - výroba nábytku: (lamino, masiv, dýha) -atypická výroba -kancelářský -sektorový -banky -restaurace -muzea -velvyslanectví -hotely -točitá a segmentová schodiště. Oprava: -nábytek -okna -dveře. Návrhy interiérů architekty na klíč: -vnitřní zařízení kanceláří a společenských budov, nemocnic.

Prodej: - plastová okna, dveře - garážová vrata.

Plastová okna: -bez olova -šestikomorový německý profilový systém TROCAL Greenline.

Technologie pro úpravu vod: -úprava vody -mobilní úpravna vody - UMUV -elektronická úpravna vody - MEUV -tlakové filtry -automatické síťové filtry -flokulační komory -in-line turbomísiče -dozrávací komory - dekantéry -statické směšovače -dávkovací čerpadla -ozonizátory -armatury -čerpadla -carbonsilic -filtrační ...

datum zániku: 28.12.2012 Velkoobchod, prodej, distribuce: -komponenty pro datové sítě a telekomunikace -značkové aktivní a pasivní komponenty pro počítačové sítě -metalické i optické kabelážní systémy firmy TYCO ELECTRONICS/AMP -aktivní prvky firem IMC Networks a NETGEAR -profesionální systém identifikace kabelů a vodičů firmy ...

Firma dodává: - plovoucí podlahy dřevěné - plovoucí podlahy laminované - korek - vestavěné skříně a posuvné příčky - obložení stěn a stropů - kompletní interiéry.

Velkoobchod barvy, laky, malířské potřeby. Prodej nátěrových hmot a s tím spojených potřeb. Zákazníkům nabízí nejenom prodej nátěrových hmot, ale i poradenskou a doplňkovou činnost v této oblasti (vhodné nátěrové programy, rozpočty zakázek, dopravu na místo realizace, spolupráci technologů apod.). - obchod pro profesionály i amatéry, ...

Dodávka, montáž, prodej: - plastová, hliníková okna a dveře - eurookna - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Podnikatel ukončil činnost 07/2008. Velkoobchod: -čerpadla -potrubí, trubky, tvarovky -PVC odpadní systém -hadice -nářadí, nástroje -upevňovací technika -kulové ventily -vodoměry -požární zařízení -materiál voda, topení, plyn -kotle -ohřívače vody -krbová kamna -radiátory -CU trubky -sanita (vany, sprchové kouty, sanitární ...

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -veškerý topenářský materiál. Velkoobchod: -čerpadla -potrubí, trubky, tvarovky -PVC odpadní systém -hadice -úprava vody -nářadí, nástroje Podnikatel ukončil činnost 07/2008.

Nabízíme: -elektromateriál -elektrické nářadí -měřící přístroje -elektronika -montážní komplety a různé doplňky pro elektrikáře.

Podnikatel ukončil činnost. Nyní aktivní pod názvem HAK velkoobchod s.r.o. IČO: 27491226 HAK EKO výroba zařízení pro čištění odpadních vod: -odlučovače lehkých kapalin -odlučovače tuků -vodoměrné šachty -proplachovací šachty -biologické septiky -nádrže, jímky, žumpy -ČOV a další. HAK VELKOOBCHOD velkoobchod s vodárenským ...

ELEKTROSERVIS Práce a servis elektro. Revize elektro. Výroba rozvaděčů nízkého napětí a baterií, kabelů a vodičů.

Výroba: -dřevěná okna, dveře, prahy -podlážky -králíkárny. Podnikatel ukončil činnost 06/2009.

přerušení: od: 11.2.2014. Služby: - pilařská výroba - zpracování dřeva

Dodávka a montáž: - garážová vrata Výroba a montáž: - plastová okna

Výroba, prodej: - betonové zboží - zatravňovací tvárnice, terasová dlažba - překlady - vegetační dílce - zákrytové desky, patky - okrasné květináče - příkopové a meliorační tvárnice - plotové sloupky - základové padky - dílce pro drátovody-překlady - lavice - opěrné prahy - plotové sloupky a vzpěry - stojany pro jízdní ...

Velkoobchod, prodej, výroba: - stavební materiál - betonové poklopy, kanalizační šachty - ploty - meliorační šachtice - betonová dlažba - obrubníky a dílce pro stavby komunikací.

VÝROBA, PRODEJ: -DLAŽBA -DÍLCE PRO STAVBY KOMUNIKACÍ A TERÉNNÍ ÚPRAVY -DÍLCE PRO BETA NÁDRŽE A ŠACHTY -BETA nádrže -DÍLCE PRO BYTOVOU A OBČANSKOU VÝSTAVBU -PRVKY PRO MĚSTSKOU A ZAHRADNÍ ARCHITEKTURU -BETA blok -BETA sloup -ZÁVODY -PRODEJNY.

Výroba, prodej: - betonové zboží - zatravňovací tvárnice, terasová dlažba - překlady - vegetační dílce - zákrytové desky, patky - okrasné květináče - příkopové a meliorační tvárnice - plotové sloupky - základové padky - dílce pro drátovody-překlady - lavice - opěrné prahy - plotové sloupky a vzpěry

Výroba: -betonové výrobky -dlažby ploché, tvarované, zámkové -dílce pro stavby komunikací a terénní úpravy -dílce pro stavby podzemních sítí -BETA nádrže - odlučovače ropných látek -dílce pro občanskou výstavbu -prvky městské a zahradní architektury.

Prodej, montáž: - plastová okna - eurookna.

Maloobchod, prodej: -potřeby pro kutily -lišty, hranoly, pletivo, ubrusovina -hospodářské nářadí, nástroje -kování, spojovací materiál -násady, nábytkové díly -sololak, klempířské výrobky, lepidla -stavební chemie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební řezivo - OSB desky - dřevěné palubky, lišty - krovy, latě - palivové dříví - KVH hranoly - stavební chemie - nátěrové hmoty.