SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Zednické práce: - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce bytových jáder - obklady, dlažby - zámkové dlažby - zděné ploty - zateplování - omítky štukové i dekorativní - malby, nátěry, nástřiky.

Velkoobchod, maloobchod: - elektrospotřebiče - kotle - ohřívače vody - akumulační kamna - plynospotřebiče Služby: - zateplování objektů foukanou izolací. Návrh, montáž, servis: - klimatizace.

Prodej - řezivo - kulatiny Pěstování lesa

Provozujeme velkoobchod i maloobchod s elektroinstalačním materiálem. V 15 pobočkách po celé České republice můžete vybírat ze širokého sortimentu skladem, nebo si nechat poradit naším vyškoleným personálem. Vyberete si také v našem eshopu s osobním odběrem zdarma na všech pobočkách. V nabídce najdete vše od jističů, rozvaděčů, kabelů i ...

Výroba, prodej: Modelová železnice - stavba kolejišť - velikosti TT, H0, 0, zahradní železnice

Výroba, prodej: - disky na pryžová kola - ATV pneumatiky a disky - spojovací materiál na vlnitý plech - kola pro manipulační a zemědělskou zahradní techniku - celá kola disk+pneumatika - pláště a duše - atypy disků kol.

Projekce, dodávka, montáž, revize, opravy: Ústřední vytápění-kov, plast, měď: -podlahové topení-CUPROTHERM, UNIVERSA, TTI -výměníkové stanice, kotelny -horkovody, parovody -měření a regulace-výměníkové stanice, patky domů -měření páry a kondenzátu. Vodoinstalace, instalatér-kov, plast, měď: -hlavní ...

Prodáváme: - střešní krytiny Kob, Alukryt, Ruukki, Onduline, Lindab, Blach Stal, Tondach, Bramac, KM Beta, Mediterran -plechové tabule a svitky Pz, Al, Cu, TiNz -trapézové plechy -klempířské výrobky -střešní okna Fakro a Velux -střešní fólie a příslušenství -tepelné izolace. Provádíme montáž střešních krytin, klempířských prvků a ...

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - vše pro vaši střechu - klempířské prvky, okapový systém, střešní fólie a pásky, sněhové zábrany, pochůzné lávky a nášlapy, odvětrávání a prostrupy střechou, střešní doplňky, fotovoltaika, spojovací materiál, stavební chemie, nářadí, dřevosortiment. Doprava zdarma při objednávkách nad 5000 ...

Zednictví, zednické práce - stavební a bourací práce - bytová výstavba - rekonstrukce domů - sádrokartonářské práce - zateplování budov.

Zednické práce, sádrokartony, obklady, dlažby, fasády, rekonstrukce.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž a revize hromosvodů - oprava a montáž veřejného osvětlení a rozhlasu.

Provádí veškeré topenářské, vodoinstalatérské a plynařské práce včetně zapojení plynu a plynových kotlů kompletní navrhnutí a realizace rozvodů vody, topení, kanalizace a plynu na váš nový dům či rekonstrukci dodávka + montáž kotlů - navrhne a zrealizuje kotelnu, technické poradenství. ( jsme v projektu zelená úsporám )

Prodej - střešní krytina - asfaltové šindele - střešní tašky - střešní okna - okapové systémy. Činnost - klempířské práce - pokrývačské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - obklady, dlažby

Maloobchod, prodej: - keramické obklady, dlažba. Montáže, rekontrukce, opravy, oprava: - obklady, dlažby. - bytová jádra. - koupelny. Stavby RD a rekonstrukce budov.

Prodej, velkoobchod, maloobchod, montáž, servis: - plastová okna, dveře - fiberglassová okna - dřevěná okna a dveře - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Dodávka a montáž kuchyní, kuchyňských linek, vestavěných skříní, dveří, podlah. Truhlářské práce.

Servis, opravy, čištění, regulace, revize kotlů

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - stavební práce - voda, topení, plyn. Koupelnové studio, prodej: - sanitární keramika - obklady, dlažby.

Dodávka, pokládka: - podlahové krytiny - koberce - PVC, linoleum - čistící zóny - plovoucí podlahy. Renovace schodišť. Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek. Montáž: - žaluzie, rolety, markýzy, sítě prtoi hmyzu. Sídlo firmy: - Staňkova 232/16, Ostrava - Výškovice.

Kamenictví: -veškeré kamenické práce: -výroba pomníků, rámů, krycích desek -opravy hrobů, pomníků, písma -Lucerny, vázy, urny a další náhrobní doplňky -posypové drtě -impregnace umělého kamene Výroba schodů, nosníků, parapetních desek- vše z přírodního i umělého kamene. Žulové desky na stoly, kuchyňské linky, do koupelen, obklady ...

Společnost Pavla Kasala se již mnoho let specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin. A protože se snažíme dopřát zákazníkům těch nejlepších služeb a komfortu, rozrostla se naše společnost také o sortiment moderních interiérových a vstupních exteriérových dveří i obložkových zárubní. Společnost Interiérové dveře Kasal, která sídlí ve ...

Montáž oken, dveří, žaluzií, hliníkových rolet a garážových vrat. prodejce oken německé značky Aluplast. Dováka palstových, hliníkových a dřevěných oken.