Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Výhradní zastoupení pro ČR a SR: Flexcrete Technologies Ltd., Gaco Western, Hydron Protective Coatings Ltd. Prodej: sanační a finální malty; ochranné, dekorativní, protiplísňové a antibakteriální nátěry na fasády a do interiéru; nátěry proti graffiti; hydroizolační nátěry na beton a střechy; nátěry proti korozi.

Maloobchod, prodej: - drogerie - barvy, laky - elektroinstalační materiál.

EPRO Trutnov, s.r.o. je Váš dodavatel elektromateriálu v trutnovském regionu. Společnost EPRO Trutnov, s.r.o. je specializovaným velkoobchodem a maloobchodem s elektromateriálem. Naše skladové hospodářství zajišťuje potřeby elektromontérů od A-Z.

Výroba: - svařované sítě - plotové systémy (ploty, oplocení mobilní i pevné) - betonové prvky - protihlukové a okrasné stěny, stěnový systém Sitebox - zahradní drátěný program na zakázku - gabiony - i atypické Prodej: - hutní materiál: - profily - ocel betonářská - plechy - dráty do betonu nebo ve svitcích

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - na fasády - interiérové nátěry - na kov - na dřevo - na nábytek - na podlahy - malířské potřeby a pomůcky.

Společnost Soens&Duda Stavby s.r.o. provádí stavební činnost - stavba domů, renovace bytů a koupelen, obklady, dlažby, sádrokarton, výstavba plotů. Dále poskytují instalatérské a topenářské práce jako je komplet rozvodů vody a odpadů, montáže kotlů, komplet rozvody topení, montáž plynových sporáku, zámková dlažba a malování.

Společnost Zahradní a stavební, s.r.o. je zahradnická a malostavební firma. Vlastníme zahradní techniku - od kultivátorů, sekaček, křovinořezů přes motorové pily až po vlastní nákladní kontejnerový automobil. Provádíme drobné stavební práce - dlažby, obklady, ploty, terasy, fasády, omítky, malby.

I.G.B. Holding a.s. je rozděleno do těchto odbytových skupin: - Tepelná čerpadla - prodej a montáž tepelných čerpadel pro rodinné a bytové domy, administrativní sektor, průmysl - Solární systémy - prodej a montáž termických a fotovoltaických solárních maloplošných i velkoplošných systémů - TZB (technická zařízení budov) - dodávky a ...

Sídlíme v Sokolově a zabýváme se prodejem a montáží plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří.

Prodej: - plechová střešní krytina - Plechotaška Trapézové plechy. Hliníková střešní krytina.

Miroslav Šlor se zaměřuje na výrobu řeziva, palet, obalového latění a na prodej palivového dřeva.

Truhlářská dílna, zakázková výroba: - vchodové, interiérové dveře - schodiště - altány - nábytek, kuchyňské linky apod

Výroba: - zemědělské komodity (RV, ŽV) - žulové dalžební kostky - mozaika

Blachotrapez je renomovaný výrobce střešních krytin s historií sahající až do roku 1969. Za tu dobu se společnost vypracovala z malé pokrývačské firmy na nadnárodní korporaci. Dnes je Blachotrapez průkopníkem pokročilých výrobkových technologií, poskytuje vysoce kvalitní, estetické střešní krytiny a plní sny zákazníků o krásné a odolné střeše po ...

Odborný lesní hospodář lesního majetku statutárního města Brna. Společnost je držitelem certifikátů: -CFCS 2002:2011 a pracuje dle ISO 9001:2008. Účastník skupinové certifikace lesů PEFC, držitel certifikát obchodního řetězce C-o-C, Dále držitel certifikátů: -dřeva na stavební konstrukce TAZUS -certifikát systému řízení výroby - řezivo ...

Manipulační a expediční sklad dřeva. Prodej, výkup: -dřevo, frézované palisády -kuláče a půlkuláče včetně impregnace -palivové dříví: kuláče, štípaná polínka.

Společnost RAINER velkoobchod, s.r.o. provozuje velkoobchod s širokým sortimentem barev - na dřevo, kov, beton, zeď a další příslušenství jako jsou tmely, lepidla, ředidla.

Truhlářství. Výroba: -kuchyně na míru -vestavěné skříně -nábytek -dveře -schody -podlahy. Montáž, prodej: -plovoucí podlahy -obložkové zárubně -dveře.

Společnost EL-INSTA ENERGO s.r.o. působí na českém trhu od roku 1991 a zaměřuje se na služby v oblasti energetiky. Poskytuje odborné poradenství stejně jako prodává komponenty sloužící pro energetiku. V širokém sortimentu produktů najdete například: - olejové a suché transormátory - rozvaděče vysokého napětí - transformátory proudu a ...

Lukáš Sovák se zaměřuje na prodej a dodávku kotlů, kontejnerových kotelen, kogeneračních jednotek a akumulačních nádrží.

Výroba a prodej výrobky ze dřeva. -květinové truhlíky -plotové dílce -pískoviště -poličky -zahradní sety -komody -dveře a zarubně s obložkami Prodej řeziva Prodej briket.

Výroba: - žulové parapetní desky - hliníkové venkovní parapety - Werzalit a Egger parapetní desky - stolní desky Werzalit.

Výroba, prodej: -dřevěná okna, dveře.