Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Společnost Epoli (Czechia), s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem polyethylenové pěny. Pěnu dodáváme ve formě obalů, pásů, trubic, šňůr, sítěk, profilů a jiných zpracovaných produktů, jako jsou laminované desky nebo přířezy. Ekologicky šetrným způsobem vyrábíme expandované polyetylénové pěnové sáčky a další produkty, které nachází uplatnění v ...

Výroba: -obiloviny, olejoviny-řepka, hořčice -mák. Vlnění: -plech. Autodoprava: -AVIA 20 -autojeřáb AD080. Dřevovýroba: -zhotovení krovu -ostatní stolařské práce. Pila: -pořez, dřevo. Prodej: -řezivo.

Obklady z kamene. Stavební a výkopové práce.

Společnost NS elektroCZ s.r.o.: - provádí elektroinstalační služby a revize, - zajišťuje výrobu rozvaděče, - zajišťuje montáže zabezpečovacích systémů.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

truhlářská výroba - vyrábíme nábytek, okna, schodiště nebo terasy na míru. Pro hotely, penziony, restaurace vytvoříme interiéry na míru od vybavení recepce, pokojů i restaurace.

Firma se zabývá prodejem stavebního materiálu pro rychlou, levnou a snadnou rekonstrukci interiéru i exteriéru. Prodej obkladových panelů, desek, klasických obkladů a čalouněných obkladů.

Realizace staveb - projekce - dřevostavby - podlahářské práce - tepelná čerpadla - doplňkové služby

Firma Vacek vyrábí kuchyně a ostatní nábytek na míru. Dále vyrábíme interiérové dveře.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej hutních, železářských, a svařovacích produktů zajišťuje v okolí Třebíče, Jihlavy, Telče a Třeště firma TRADE LUKÁŠ s.r.o. Prodává široký sortiment stavebního, instalatérského, topného, sanitárního materiálu a keramiky.

Specializovaná firma na křemičité písky: - geotextilie pro jízdárny - písky dle užití - antuka

Prodej: -dřeva, truhlářských výrobků (stavební, nábytkářské). Výroba, prodej: -sazenice lesních i ostatních dřevin.

Dodávka a montáž tepelné techniky: - systémů vytápění, solárních systémů a tepelných čerpadel Dodávka a montáž zdravotechniky: - rozvody vody, odpadů a plynu vč.zařizovacích předmětů Dodávka a montáž průmyslových rozvodů - stlačený vzduch, plynovody, technologie Inženýrské sítě: plynovody, vodovody, kanalizace vč.přípojek Stavební práce.

Prodej a montáž oken a dveří. - stínící technika, sítě proti hmyzu - interiérových a vnitřních vstupních dveří - garážové vrata - podlahové krytiny.

Výroba a prodej: -rozvaděčové skříně -silových a datových rozvaděčových skříní včetně příslušenství -PUR lité těsnění.

Služby-řemesla: -elektromontáže -revize elektro, hromosvody -opravy elektromotorů -elektroinstalace do 1000 w -domovní rozvody, přípojky. Prodej: -elektroinstalační materiál -elektromotory. Kadeřnictví:t.č. 728317764 -vlasová technika Goldwell.

Výroba, prodej, výstavba, montáž, instalace. Zimní zahrady FOUR SEASONS z hliníkových profilů: - možnost dřevěného interiéru, - speciální izolační dvojskla zabraňující přehřívání v letním období. Zastřešení: - bazény, terasy. Montáž: - hliníková okna, oken, dveře, dveří, fasády ze systému Reynaers Aluminium. Návrhy, projekce, ...

U nás si vybere podlahu jakou chcete a je z čeho vybírat. Firma EVEREL s.r.o. nabízí laminátové a dřevěné podlahy QUICK-STEP a vinylové podlahové dílce. Rádí Vám poradíme jakou podlahu si vybrat do nového či renovovaného interiéru. Výhradní dovozce, importér, velkoobchod: -laminátové a dřevěné podlahy značky QUICK-STEP se zámkem UNICLIC: ...

Naše firma se sídlem v Plzni se zabývá prováděním stavebních prací v dopravních stavbách, kdy se zaměřujeme především na výstavbu komunikací a pokládku různých typů dlažeb. Nabízíme například pokládku zámkové dlažby,  velkoplošných dlažeb různých formátů a tvarů a dále montáže betonových a žulových obrubníků, palisád,  zdí a podobně. Máme ...

Prodej akumulační nádrží a kotlů na tuhá paliva - akumulační nádoby - kotle na pevná paliva - automatické kotle - krby, kamna - štěpkovač, špalíkovač Šátková

Výroba, prodej: -uzavírací klapky pro všeobecné a průmyslové použití včetně klapek s dvojitou a trojitou excentricitou -nožová šoupátka -kulové kohouty -bezpečnostní klapky

Prodej, montáž - hydroizolační a sanační materiály španělské firmy DRIZORO S.A. Madrid - hydroizolační a dekorativní směsi - malty pro opravy betonových podlah.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - švédské ocelové střešní krytiny - okapové systémy, okapy - střešní okna - příslušenství.

PRECISE MOTION Člen skupiny Schweiz Maschinen Bau AG. Výroba, prodej: -kuličkové šrouby (třídy přesnosti IT1, IT3 a IT5 dle norem ISO a DIN) v provedení broušeném, válcovaném a okružovaném -trapézové šrouby a matice -vodící tyče pro valivé vedení -lineární aktuátory. Oprava, servis: -kuličkové a trapézové šrouby. Služby: ...