SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
MASLEN CZ s.r.o. realizuje výrobu, dodávku a prodej: - střešní krytiny - střešní krytina z plechu - plechové střechy, střecha - trapézy - trapézové plech - okapy - okapové systémy - plotové lamely. Skřidlplech, Gapa, Steela, Topdach, Unidach, Uniplech, falcovaná krytina, Stepro. Zpracování pozinkovaných a lakoplastovaný plechů.

Prodej: - střešní krytiny - střešní krytina z plechu - plechové střechy, střecha - trapézy - trapézové plech - okapy - okapové systémy - plotové lamely.

Výroba, dodávka, prodej: - střešní krytiny - střešní krytina z plechu - plechové střechy, střecha - trapézy - trapézové plech - okapy - okapové systémy - plotové lamely. Skřidlplech, Gapa, Steela, Topdach, Unidach, Uniplech, falcovaná krytina, Stepro. Zpracování pozinkovaných a lakoplastovaný plechů.

Dofis, s.r.o. zajišťuje činnost: -provádění zemních prací, demolic, -uložení sutě a zeminy -prodej a rozvoz písků.

Výroba, instalace,  opravy: -nástrojářství -kabely a vodiče. Výroba: -díly přesné mechaniky zaměřené na tvářecí a střižné nástroje pro krimpovací lisy, střihačky kabelů a kabelových svazků. -krimpovací nástroje -krimpovací lisy -díly do krimpovacích nástrojů -nože do stříhacích a odizolovacích strojů -speciální nástroje a stroje pro ...

ANTRE 3000 s.r.o.zabezpečuje: Zakázkovou výrobu, prodej, montáž prvků pro stavební výplně, architektonický návrh a vizualizace 3D: -dřevěná eurookna -dveře vstupní vchodové, vnější, venkovní, bezpečnostní -dveře vnitřní dřevěné, dýhované -posuvné dveře -licované dveře a zárubně až po strop -zárubně -obložkové dveře -pouzdra ...

VeLiSkon, s.r.o. zabezpečuje: Import, dovoz: - stavební materiál, stavebniny: - sádrokartony - Knauf, Siniat, Rigips - tepelné izolace - Rotaflex, Knauf, Paroc - polystyreny - Bautherm, DCD, Bachl - profily pro suchou výstavbu Rzprofil, Neoprofil. Také poskytují spediční služby.

ZACHA s.r.o. poskytuje velkoobchod s hutním materiálem. Prodejní sklad Velkoobchod, maloobchod, prodej, kompletace zakázek: -potrubní materiál -příruby Zakázková výroba přírub. Oblouky a ohyby. Přechody. Služby: -kompletace zakázek -doprava materiálu.

Služby: - kamionová doprava - vnitrostátní, mezinárodní - sběrná služba - skladování Dodávka, montáž: - interiérové dveře - protipožární dveře - protihlukové dveře - kouřotěsné interiérové dveře - zárubně.

Saunaprojekt s.r.o.zabezpečuje výrobu a prodej saun na míru: -infra sauny, domáci, venkovní, finské -saunová topidla -saunová kamna -saunové doplňky -parní kabiny.

INSEBO, spol.s r.o. provádí? -vodoinstalace -plynoinstalace -topenářské -zednické -obkladačské -rekonstrukce bytových jader, rekonsktrukce koupelen. Oprava, rekonstrukce: -sociální zařízení, WC -koupelny. Montáž: -bytové vodoměry -automatické splachovače (senzory). Prodej: -automatické splachovače pisoárů.

Firma se zabývá rekonstrukcemi interiérů i exteriérů, obklady, dlažby i zámkové, zemní práce, fasády, ploty i stavby na klíč.

Komplexní stavební činnost: -novostavby, rekonstrukce -stavby pozemní, bytové, občanské -výstavba - rodinné domy nízkoenergetické, pasivní -půdní vestavby -dělící stěny -moderní interiéry (kanceláře, obchody). Prodej, montáž: -střešní okna VELUX -tepelné izolace i s dovozem na stavbu -výroba a prodej hliněných omítek PICAS (hliněné ...

Maloobchod, prodej, e-shop: -skla pod kamna a před krby jsou vhodná pro zatížení do 220 kg. Všechna námi dodávaná skla pod kamna jsou tepelně zušlechtěná - kalená. Zakalením dosahuje sklo zvýšené pevnosti a také bezpečnosti.

Zabýváme se prodejem a pokládkou všech podlahových krytin. V nabídce najdete velký výběr vinylových dílců lepených i plovoucích, vinyly RIGID, PVC podlahoviny, koberce v metráži, laminátové plovoucí podlahy, korkové podlahy, masivní dřevěné podlahy a další ekologické podlahy.

Kompletním dodávkám opláštění hal a budov včetně zajištění potřebných montáží se věnuje firma HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. se sídlem ve Šlapanicích u Brna. Prodej, výrobu a montáž opláštění a střech vám zajistíme nejen v Brně, ale také po celé České a Slovenské republice. Dále také dodáme PUR panely, plechovou střešní krytinu, trapézové plechy a další ...

Výprodeje zásob s.r.o. je společnost, která provádí výprodeje firemních skladů a strojů, bazar nadbytečných zásob.

Zavěšené fasády, dodávka, montáž - provětrávané fasády - odvětrané sokly.

Stavební činnost: - dlaždičské práce - zemní práce - vyklízecí práce

Rihacek s.r.o. podniká v oblasti stavební a průmyslové chemie. Zajišťují distribuci od renomovaných západoevropských dodavatelů - tmely, lepidla, PU pěny.

Návrh, výroba a montáž protihlukových opatření v průmyslu. Protihlukové kryty, vrata, dveře. Dodáváme odhlučnění pro elektromotory, průmyslové ventilátory, dieselagregáty, kogenerační jednotky, kompresory, dmychadla, čerpadla, masívní převodovky a další. Instalujeme odhlučněné velíny a odpočinkové místnosti pro hlučná pracovní ...

PF GROUP, a.s. vyrábí a prodává: - okenní vnitřní a venkovní parapety - schodišťové systémy - střešní prvky.

AMTECH, spol. s r.o. dodávají: -technologická zařízení -materiály i součástky pro elektrotechnickou a elektronickou výrobu. Servis, konzultační činnost, školení a technická podpora pro veškerá dodávaná zařízení a technologie. V našem sortimentu najdete téměř vše, co potřebujete pro výrobu elektrotechniky: -pasívní součástky a ...

Xella CZ, s.r.o., výrobce pórobetonu Ytong zajišťuje výrobu, dodávku, servis, dopravu: -tepelně izolační vnější tvárnice -nosné tvárnice -příčkovky -U-profily i armované U-profily v délce 300 cm -nosné překlady -nenosné překlady -YTONG Ekonom -střešní a stropní dílce -stěnové a příčkové dílce -zdicí malta YTONG -kompletní nabídka ...