SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - schody - dveře - stoly. Provozovna - Velatice 190.

Výroba: - nábytek - kuchyně - vestavné skříně - kancelářský nábytek - dveře, okna

Činnost: - zemní a výkopové práce - pokládka zámkové dlažby

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna, dveře - dřevěná, hlíníková okna, dveře

Pila, pořez kulatiny Prodej: -stavební řezivo. Výroba, dodávka, montáž -střešní konstrukce. Tesařské práce

Prodej, e-shop: - nástroje pro obrábění otvorů - kovoobráběcí a dřevoobráběcí stroje - ruční nářadí - elektrické a pneumatické nářadí - spojovací materiál.

Činnost: - realizace střech - práce klempířské, pokrývačské, tesařské - dodávka, montáž plastová okna - hromosvody

Prodej: - hutní materiál - železářství - spojovací materiál. Půjčovna přívěsných vozíků. Pronájem bilboardů.

Člen České betonářské společnosti ČSSI. Betonárna.

Člen skupiny Českomoravský beton. Výroba - transportbetony - stavební hmoty.

Společnost Fleck-CS Elektroengineering spol. s r.o. se zabývá marketingem, projektováním, dodávkami, montážemi a servisem silnoproudých a slaboproudých zařízení.

Prodej elektroinstalačních silno i slaboproudých komponentů. Výroba elektronických zabezpečovacích systémů.

DOM CZECH, spol. s r.o. je českým zastoupením francouzské skupiny DOM SECURITY, která se zabývá výrobou elektronických a mechanických zámků a cylindrických vložek.

Prodej: -střešní a plastová okna. Dodávky a montáž sádrokartonů, zateplování budov, odvětrávání fasád. Prodej střešních oken Vzorková prodejna Masarykovo nám. 18, 679 61 Letovice, prodejna - tel: 777 168 467

Prodej: -barvy a laky, -omítkové směsi -zateplovací systémy, -impregnace na dřevo -fasádní a interiérové barvy.

LIGHTWAY - tubusový světlovod; výroba a montáž: střešní tubusové systémy pro přivádění denního světla; výhradní zastoupení v ČR - fa IMPER ITALIA, Torino, Italy: dodávky pro stavební trh - izolace proti vodě, stavební chemie; realizace, rekonstrukce střech

TEPELNÉ A PROTIPOŽÁRNÍ IZOLACE: - provádění, montáž a prodej tepelné a zvukové izolace: -rozvody, budovy, chlazení a jiné - parovody - kotelny a jejich rozvody - výměníkové stanice - nádrže - chladírenské zařízení - rozvody vzduchotechniky a klimatizace. ZÁMEČNICKÉ PRÁCE: - zakázková výroba dle požadavků zákazníka - výroba ...

Výroba, prodej výrobků z polypropylenu (PP) na zakázku: -bazény -nádrže - válcové, hranaté, oválné -zařízení pro rozvody vod a kanalizací - vodoměrné šachty, kontrolní šachty, různé tvary a provedení, různé armaturové šachty a jímky -výrobky pro zemědělství - polypropylen je velmi vhodný pro použití ve stájích či pro kejdové ...

Činnost: - projekce a poradenství v oblasti vytápění, větrání s rekuperací, vzduchotechniky - servis plynových kotlů, zásobníkové ohřívače TUV - diagnostika termokamerou - revize plynu

Činnost - dlaždičské práce - pokládka zámkové dlažby.

Prodej, eshop: -svářecí technika -nářadí a nástroje -brusivo -vázací a upínací technika -autonabíječky a startovačky -topidla PB -elektrocentrály -vzduchotechnika -ochranné pracovní pomůcky -spojovací materiál -stavební nářady -zahradní nářadí -lepidla, spreje a tmely -žebříky a schůdky.

Výroba, prodej, velkoobchod: -bytový textil -potahové tkaniny -technické tkaniny. Maloobchod: -nábytek -koberce, obšívání koberců -bytový textil -dětské a kojenecké zboží -dárkové zboží.

Dodávka, realizace: - malé, střední čistírny odpadních vod - žumpy - plastové nádrže - vodoměrné šachty - odlučovače ropných látek.

Pila, výroba, prodej: - stavební řezivo - trámy, hranoly, fošny - desky, latě Pořez kulatiny.

Prodej, montáž, pokládka, pokládání: -plovoucí podlahy, podlaha, podlahový materiál -plovoucích podlah -dřevěné, laminátové, lino, parkety -interiér -interiérové dveře. Podlahové práce, podlahář. Odborná konzultace a doprava-zdarma.