FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Finex Technology s.r.o. je specialistou na chemické čištění topných, chladicích a technologických soustav bez nutnosti demontáže. www.finextechnology.cz

Činnost - dopravní stavby - výstavba trubních vedení - elektromontážní práce, elektroinstalace - zemní práce. Velkoobchod - ocelové potrubí.

Prodej, montáž, usazení - plastové jímky - plastové i sklolaminátové septiky - nádrže na kapaliny. Provozovna - adresa: Závodní 1798, 735 41, Petřvald.

Práce: - malířské - kamenné obklady, dlažby - pokládka zámkové dlažby.

Stavební bytové družstvo Mladá Boleslav provádí správu, údržbu a provoz bytů, nebytových prostor a ostatního majetku ve vlastnictví družstva. Provozujeme také prodejnu instalatérského materiálů. Naše družstvo je profesionálním a stabilním partnerem s dlouholetou tradicí. Najdete nás v Mladé Boleslavi na ulici Na Radouči. Činnost našeho ...

Truhlářství. Výroba - dveře - schodiště - kuchyně - vestavné skříně.

Stavební činnost - pomocné a přípravné práce pro stavby - ruční výkopové práce - dlaždičské práce, pokládka žulových a mramorových kostek.

Práce: - instalatérské - topenářské. Prodej: - topenářský, instalatérský materiá - pákové, kohoutkové baterie, armatury, ventily - sanitární keramika - ohřívače vody.

Výroba: - protipožární ocelové dveře, otočná vrata, prosklené dveře, stěny a vitríny.

Prodej, e-shop, kamenná prodejna: - barvy, laky - fasádní barvy - oleje na dřevo - penetrace, tmely, lepidla, chemické kotvy - míchání barev.

Zateplení budov. Tepelné izolace. Nátěry fasád. Sádrokartonářské práce. Minerální podhledy. Akustické podhledy a obklady Plastová okna.

Velkoobchod, dodávka: - liniové odvodňovací systémy, žlaby - nerezové odvodňovací systémy pro vnitřní, venkovní odvodnění - kompozitní mřížkové rošty - vsakování dešťové vody, odlučovače.

Stavební firma, zednictví: - zednické práce - montáž sádrokartonu - rekonstrukce bytových jader, rodinných domů, staveb - obklady, dlažby.

Práce: - podlahářské - pokládka veškerých podlahových krytin - renovace parket.

Stavební práce: - zednické práce - malířské práce - obklady, dlažby - provádění suchých staveb.

Firma Jiří Štěpánek nabízí veškeré instalatérské práce. Realizujeme rozvody vody, plynu, topení i odpadů. Provádíme dodávku a montáž solárních systémů, tepelných čerpadel, plynových i elektrických kotlů. Sídlíme v obci Černava, okres Karlovy Vary. Práce, montáž: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - rozvody vody, plynu, ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - stavební nátěrové hmoty: - fasádní barvy SEFAB SUPER, SEFAB SILIKON, SEFAB SILIKÁT - malířské disperzní barvy SEFAB INTERIER - hydroizolační hmoty.

Komplexní realizace interiérů včetně vizualizace ve 3D. Individuální přístup k zákazníkovi. Nabídka poslední trendy ve stavebnictví: -anhydritové podlahy -bytové podlahy všech typů (plovoucí, vinylové, korkové, OSB desky dřevěné, korkové, přírodní linoleum -obklady a dlažby -dveře SAPELI, PRUMDESIGN, PORTA DOOR -interiérové dveře a schody ...

Výroba - dřevěná okna, vchodové dveře. Prodej - dřevěná okna, dveře - eurookna - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - parapety.

Stavební společnost - bytová výstavba - opravy památkově chráněných objektů a historických budov - zednické práce - tesařské práce - truhlářské práce - zámečnické práce. Stavebniny, prodej stavebního materiálu - cement - písky, kamenivo - izolační materiál - střešní krytina - stavební chemie - sádrokarton.

Společnost JASA s.r.o. se zabývá prodejem a pokládkou podlah a podlahových krytin. Realizujeme podlahy v průmyslových či komerčních prostorách nebo v domácnostech na klíč. Naše podlahové studio nabízí širokou nabídku podlah a materiálů. Vybrat si můžete dřevěné, laminátové, plovoucí podlahy, přírodní linoleum, vinylové podlahy, PVC, koberce a ...

E-shop - sanitární systémy - ovládací tlačítka - těsnění - vypouštěcí a napouštěcí ventily.

Truhlářství. Výroba - schodiště, schody, zábradlí - okna - dveře - vestavné skříně.