FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Velkoobchod, maloobchod, prodej. Desky: -polykarbonátové -PVC -plexi -plasty (plastové desky) -technické plasty -SPC desky - komůrkový polykarbonát -PC panely zámkové -SPC Diamond -vícestěnné polykarbonátové desky -laminátové desky -PMMA (trubky a tyče), plexisklo -svařovcí materiál, hliníkové profily. Světlíky: ...

Výroba - lodě různých typů Terénní úpravy Obkládací práce Výroba - ocelové a jiné kovové konstrukce Přípravné stavební práce Svářečské práce Zámečnické práce

Stavební firma: - rekonstrukce domů, bytů - fasády - zateplení budov - pokládka zámkové dlažby - poty, podezdívky - zednické práce. Další služby: - údržba zeleně - úklidové služby (mytí oken, čištění koberců, úklid po řemeslnících...)

Montáž, oprava, servis: - plynové kotle - elektrické kotle - sporáky.

Prodej: - materiály pro suchou výstavbu - fasádní zateplovací systémy - OSB desky. Montáž, práce: - sádrokartonářské - sádrokartonové příčky - minerální kazetové podhledy.

Provádíme stavební práce - vodovodní a kanalizační přípojky, montáž čističek a septiků, příjezdové komunikace, cesty, odstavné plochy, úpravy terénu, rybníky a malé vodní plochy, demolice a bourání, zámkové dlažby, terasy, pergoly, chodníky, opěrné zdi, ploty. Přesun stavebních hmot, štěrků a písků.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce, přestavby - zateplování budov - rekonstrukce koupelen - sanace zdiva, betonových konstrukcí - zámková dlažba.

Pan Vlastislav Toula se primárně zabývá zemními pracemi, terénními úpravami, demoliční činností nebo také údržbou zahrad. Dále poskytujeme služby v oblasti nákladní autodopravy a zajistíme přistavení velkoobjemového kontejneru. Mimo jiné u nás můžete zakoupit písek, drť či kačírek. Sídlíme v obci Čerčany, okres Benešov. Práce, služby: - zemní ...

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské Dodávka, montáž: - plastová okna

Služby: -instalatér (vodo, topo, plyn) pro Zlín a okolí. Rekonstrukce, výměna, montáž: -topení, trubky, radiátory, podlahové topení, vytápení, odpady, kanalizace, koupelny, potrubí, rozvody, vodoměry, elektrokotle, plynové kotle, kotle na tuhá paliva, baterie. Prodej: -kotlů všech značek.

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářství, instalace topení, vytápění -PLYNařské, plynařství, intstalace plynu. Servis, montáž: - plynových kotlů - kondenzačních kotlů.

E-shop: - vybavení koupelen - volně stojící vany - umyvadla - toalety - baterie

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin

Kovovýroba - zakázková výroba, zámečnické, montážní a svářečské práce - výroba z nerez oceli a hliníku . Výroba pro potravinářský průmysl, přípravky pro automobilový průmysl, dopravníky, zásobníky sypkých i tekutých médií. -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej/ mimo zboží vyhr.v příloze 1-3 zákona č.455/91 Sb., o živnost. ...

Stavebniny: - stavební materiál - izolační materiály - barvy, lepidla, tmely - nářadí.

Truhlářství, výroba: - dřevěná okna, dveře - bytový a zahradní nábytek

Pila, výroba, prodej: - stavební řezivo - truhlářské řezivo.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře

Činnost - obklady a dlažba z přírodního kamene - pokládka dlažby a dlážděných chodníků - obklady fasád, krbů, interiérů - stavba opěrných zdí, oplocení, altánů.

Pokládka, montáž: - podlahy - parkety, plovoucí podlahy, linoleum, koberce. Prodej, montáž: - interiérové dveře. Výroba: - dřevěná schodiště.

Prodej Vanových konceptů : - Ravak - Rosa - Avocado - Praktik - BeHappy - Classic ...

Výroba: -železniční pražce -výhybkové pražce -nástupiště -konzolové desky,kabelové žlaby a poklopy -betonové dlaždice,odvodňovací tvárnice -soklové panely,silniční panely -vinohradnické sloupky -zámková dlažba,silniční obrubníky -energokanály,prefabrikáty.

Dodávky železobetonových pražců a prefabrikátů pro dopravní, inženýrské a pozemní stavby.

Stavební činnost, práce: - rekonstrukce - zednické práce - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby - kamenické práce

Společnost MŠENSKÉ PÍSKOVCE spol. s r.o. se zaměřuje na těžbu a zpracování přírodního pískovce. Dodáváme surové a opracované pískovcové bloky, desky, zahradní dlažbu, kamenné lavice, pítka, fontány i solitérní kameny. Najdete nás v obci Mšené-lázně, okres Litoměřice. Těžba, lom, výroba, dodávka, prodej: - mšenský pískovec - pískovcové ...