Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Velkoobchod, prodej: - kanalizační systémy: - trubky, tvarovky - kanalizační šachty, poklopy, mříže - odvodnění: - vpustě - žlaby - drenážní systémy, drenážní potrubí - vodovodní systémy, vodovodní potrubí - vnitřní odpady - betonové výrobky: - dlažby, obrubníky, přídlažby, zatravňovací tvárnice, odtokové ...

Výroba, prodej, montáž: -okna, dveře Salamander -kompletní práce spojené s výměnou oken: -demontáž stávajících oken a jejich likvidaci -montáž nových oken -zednické zapravení -montáž nových parapetních desek(venkovní i vnitřní ) -montáž dalších doplňků (žaluzie, sítě proti hmyzu. -venkovní i vnitřní olištování -napojení na stávající ...

Prodej: - spojovací materiál, kotevní technika - nářadí, řezné a brusné kotouče - vrtáky, pletivo, elektrody a svařovací dráty - pracovní a ochranné pomůcky - zahradní nářadí - tmely, pěny, barvy a další kutilské potřeby.

Truhlářská výroba - kuchyně - vestavné skříně - dveře - pergoly - altány - dřevostavby. Prodej truhlářských potřeb.

Podlahářství, prodej, montáž. - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - parkety - dřevěné plovoucí podlahy - laminátové plovoucí podlahy - linoleum a marmoleum - PVC - koberce. Činnost - podlahářské práce - renovace parket.

Specializovaná prodejna: - malířské, fasádní barvy - průmyslové barvy - nátěry na dřevo, kov - fasádní omítky - tmely, ředidla.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Kompletní sortiment potřeb pro veškeré sádrokartonové konstrukce: - desky, tmely, lepidla, konstrukce, spojovací a uchycovací předměty - tepelné izolace - kazetové podhledy a příslušenství - zárubně - revizní dvířka - dveře křídlové a zašupovací - kování, a mnoho dalších předmětů ...

Hlavní činností firmy Václav Vorlíček - BESPO je dodávka a montáž sádrokartonových konstrukcí, stropních podhledů, půdních vestaveb i izolací. Provádíme také zámečnické a podlahářské práce. Sídlíme v obci Dolní Bezděkov, okres Chrudim. Stavební práce: - montáž sádrokartonu - sádrokartonářské práce - sádrokartonové konstrukce - suchá ...

Elektroinstalace, elektrikářské práce - výroba rozváděčů - hromosvody a uzemnění - průmyslové a bytové instalace včetně rekonstrukcí.

Zakázkové truhlářství, výroba - kuchyně - okna - dveře - nábytek z masivu.

Elektrobazar, prodej, e-shop: - měřící, regulační technika - elektrosoučástky.

Prodej: - spojovací materiál - kotevní technika.

Pila, výroba, pořez: - stavební, truhlářské řezivo - plotovky - sušení, hoblování řeziva - palivové dřevo.

Prodej: - sušené řezivo, latě, hranoly.

Výroba, prodej: - dřevěné třívrstvé parkety - eko-brikety - schodové profily

Truhlářské práce, výroba - okna, dveře - kuchyňské linky - nábytek do dětského pokoje - kancelářský nábytek.

- výroba dveří SAPELI - interiérové dveře SAPELI

Truhlářská výroba - schody - interiérové dveře - kancelářský nábytek - ložnice - kuchyně - koupelnový nábytek.

Výroba: - smrkový štípaný šindel Činnost: - zemní a výkopové práce.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - dveře, schody

Stavebniny, velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiál - nářadí.

Výroba čerpacích zařízení a armatur - uzavírací, regulační a pojistné ventily - armatury pro plyn - regulační plynové stanice.

Stavebniny, prodej stavebního materiálu - maltové směsi - zdící materiály - sádrokartony - izolace - střešní krytina - hydroizolace - betonové výrobky - stavební chemie - obklady a dlažby. Provozovna - adresa: Labská 537, 403 32 Povrly.