SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Výroba, prodej, montáž: -okna, dveře Salamander -kompletní práce spojené s výměnou oken: -demontáž stávajících oken a jejich likvidaci -montáž nových oken -zednické zapravení -montáž nových parapetních desek(venkovní i vnitřní ) -montáž dalších doplňků (žaluzie, sítě proti hmyzu. -venkovní i vnitřní olištování -napojení na stávající ...

Prodej: - spojovací materiál, kotevní technika - nářadí, řezné a brusné kotouče - vrtáky, pletivo, elektrody a svařovací dráty - pracovní a ochranné pomůcky - zahradní nářadí - tmely, pěny, barvy a další kutilské potřeby.

Truhlářská výroba - kuchyně - vestavné skříně - dveře - pergoly - altány - dřevostavby. Prodej truhlářských potřeb.

Podlahářství, prodej, montáž. - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - parkety - dřevěné plovoucí podlahy - laminátové plovoucí podlahy - linoleum a marmoleum - PVC - koberce. Činnost - podlahářské práce - renovace parket.

Specializovaná prodejna: - malířské, fasádní barvy - průmyslové barvy - nátěry na dřevo, kov - fasádní omítky - tmely, ředidla.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Kompletní sortiment potřeb pro veškeré sádrokartonové konstrukce: - desky, tmely, lepidla, konstrukce, spojovací a uchycovací předměty - tepelné izolace - kazetové podhledy a příslušenství - zárubně - revizní dvířka - dveře křídlové a zašupovací - kování, a mnoho dalších předmětů ...

Hlavní činností firmy Václav Vorlíček - BESPO je dodávka a montáž sádrokartonových konstrukcí, stropních podhledů, půdních vestaveb i izolací. Provádíme také zámečnické a podlahářské práce. Sídlíme v obci Dolní Bezděkov, okres Chrudim. Stavební práce: - montáž sádrokartonu - sádrokartonářské práce - sádrokartonové konstrukce - suchá ...

Elektroinstalace, elektrikářské práce - výroba rozváděčů - hromosvody a uzemnění - průmyslové a bytové instalace včetně rekonstrukcí.

Zakázkové truhlářství, výroba - kuchyně - okna - dveře - nábytek z masivu.

Elektrobazar, prodej, e-shop: - měřící, regulační technika - elektrosoučástky.

Prodej: - spojovací materiál - kotevní technika.

Pila, výroba, pořez: - stavební, truhlářské řezivo - plotovky - sušení, hoblování řeziva - palivové dřevo.

Prodej: - sušené řezivo, latě, hranoly.

Výroba, prodej: - dřevěné třívrstvé parkety - eko-brikety - schodové profily

Truhlářské práce, výroba - okna, dveře - kuchyňské linky - nábytek do dětského pokoje - kancelářský nábytek.

- výroba dveří SAPELI - interiérové dveře SAPELI

Truhlářská výroba - schody - interiérové dveře - kancelářský nábytek - ložnice - kuchyně - koupelnový nábytek.

Výroba: - smrkový štípaný šindel Činnost: - zemní a výkopové práce.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - dveře, schody

Stavebniny, velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiál - nářadí.

Výroba čerpacích zařízení a armatur - uzavírací, regulační a pojistné ventily - armatury pro plyn - regulační plynové stanice.

Stavebniny, prodej stavebního materiálu - maltové směsi - zdící materiály - sádrokartony - izolace - střešní krytina - hydroizolace - betonové výrobky - stavební chemie - obklady a dlažby. Provozovna - adresa: Labská 537, 403 32 Povrly.

Firma Martina Odehnala se zaměřuje na výrobu a pokládku šindelů prvotřídní kvality. Vyrábíme šindel štípaný, ručně opracovaný (strouhaný) nebo štípaný hoblovaný. Pokládku šindele provádíme jednoduchou nebo dvojitou na latě nebo prkenné bednění. Zabýváme se též drobnými truhlářskými pracemi. Naši firmu naleznete v obci Proseč, okres ...