SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Dodávka, montáž: - teplovodní podlahové vytápění.

Montáž, výroba, servis, prodej: - kotle, hořáky - středotlaké a nízkotlaké parní kotle - ekologický parní kotel - přepravitelné kotelny - ohříváky vody a vzduchu - tlakové celky, náhradní díly pro kotle a hořáky. Montáž, stavby: - plynové rozvaděče - plynovody, kotelny na klíč - rekonstrukce kotelen, pecí, kotlů.

Práce: -elektroinstalace. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -bezpečnostní systémy.

Stavební činnost - výroba plastových oken, hliníkových oken a dveří - revitalizace panelových domů - rekonstrukce rodinných domů - realizace litých podlah - rekonstrukce koupelen a bytových jader - zateplení fasád.

Velkoobchod, maloobchod: - sprchové vaničky, kouty a dveře RAVAK - vany smaltové Ariston - vany plastové VAGNERPLAST, TEIKO, POLYSAN, RAVAK - hydroterapeutické masážní systémy - průtokové ohřívače ARISTON a STIEBEL ELTRON - bojlery ARISTON a DRAŽICE - zařízení pro invalidy - splachovací nádržky, sifony, sedátka VIEGA, ...

Vše pro koupelny: -obklady a dlažba: -zahraniční -speciální dlažby do luxusních bytů -sanitární keramika -vany a sprchové kouty -masážní vany a boxy.

Prodej protipožárních materiálů INTUMEX a.j. návrh řešení protipožárního zabezpečení rozvodů instalací projektovou dokumentaci netypických řešení protipožárních ucpávek včetně jejich posouzení a schválení autorizovanou osobou dodávku a realizaci protipožárních ucpávek

Výroba a prodej: -lehčené tvarovky a deseky.

Poradenství v oblast úspor tepelné energie. Průmyslové armatury, vytápěcí jednotky, plynové infrazářiče, komíny. Topenářské práce. Tenisový trenér - výuka tenisu.

Výroba, prodej: - pořez dřeva - listnaté řezivo - stavební řezivo - nábytkové přířezy

Návrhy, výroba, realizace: -celkové zařízení interiérů -nábytek na zakázku -bytové doplňky -interiérového nábytku z masivu i lamina. -svítidla, koberce. Práce: -stolařské -truhlářské.

Výroba, prodej, dodávka, montáž a servis: - plastová okna, hliníková okna - dveře - parapety. Poradenství. Nabídky. Zaměření. Rychlé jednání.

Prodej následujícího sortimentu: - hydroizolace - zdivo - pojivo, omítkoviny - stropní konstrukce - komíny - střechy - tepelné izolace - stavební desky - okna, dveře - betonové výrobky - odvodňovací systémy a stavební prvky - výrobky ze železa - ostatní výrobky.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - průmyslové areály a stavby - rekonstrukce a revitalizace panelových domů - zemní práce - sádrokartonové konstrukce - zateplování fasád - průmyslové podlahy.

Obor hliníkové stavební kovovýroby, projekční a rozpočtářská činnost pro firmy - výrobce hliníkových portálových prvků (okna, dveře, výkladce, světlíky, prosklené fasády, zimní zahrady).

Vyrábíme a prodáváme: - plastové bazény - plastové jímky - plastové žumpy - vodoměrné šachty - retenční nádrže - plastové výrobky na zakázku - expanzní nádržky - prodáváme bazénové příslušenství.

Prodej, montáž: - plastová okna a dveře - Eurookna a dveře - garážová vrata - zimní zahrady

Výroba, montáž: - dřevěné zimní zahrady. Dodávka, montáž: - okna, dveře - požární odvětrání únikových cest.

Firma JKT Okna Olomouc, s.r.o. vám zajistí dodávku a montáž kvalitních bezpečnostních a protipožárních dveří značky Securido, které jsou vhodné nejen do bytu, ale také do kanceláře a paneláku. Nechte si poradit od odborníků z Olomouce a Prostějova jaké dveře budou ty nejvhodnější právě pro vás. Dveře Securido mají evropský certifikát, slouží ...

Technicko-obchodní společnost: - čerpadla a armatury - náhradní díly - kompresory, dmychadla, ventilátory - vodokružné vývěvy a kompresory - ponorná míchadla - hutní materiál - sanitární technika.

Zabezpečení bytů - (prodej a montáž vchodových bezpečnostních a protipožárních dveří, zámků, kování, zámky proti zabouchnutí).

Velkoobchod + maloobchod, prodej: - spojovací materiál - kotevní technika - výroba závitových tyčí a výkresových dílů (ohýbaný program) - plastové elementy - stavební chemie - těsnící a lepící pásky - přímý prodej, prodej na faktury s prodlouženou splatností - rozvoz firemními vozy k zákazníkovi do 24 hod. - ...

Výkup nadměrných a nevyužitých zásob. Vykupujeme: - nástroje -strojní zařízení -ruční nářadí -nástroje, elektromateriál -textilní metráž -spotřební zboží a podobné.

Velkoobchod: - stavebniny. Prodej: - kompletní sortiment stavebních hmot - zdících materiálů - betonové výrobky - zámkové a plošné dlažby - suché maltové směsi - pojiv - hydroizolace a tepelné izolace - zateplovací systémy - barvy a laky - stavební chemie - komínové systémy - střešní krytiny. Doprava ...

Prodáváme interiérové dveře značek PortaDoors, DRE, Invado, Solodoor a Voster. Vchodové dveře Mikea, plastová a hliníková okna a dveře, laminátové plovoucí podlahy Kronooriginal, koberce, vinyl, lina. V sortimentu naleznete i výrobky výrobce JAP, kterými jsou stavební pouzdra, půdní schody a skleněné dveře. Dále jsme partnerem prodejce kování ...