FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Zakázkové truhlářství a výroba nábytku. Vyrábíme: - Okna Euro 68 - Okna Euro 78 - Dveře balkónové- posuvné, skládací - vchodové dveře Euro 68 - vchodové dveře - interiérové dveře - Výkladce - Kuchyňské linky včetně vestavných spotřebičů - vestavné skříně, stoly lavice - ložnice - Kancelářský nábytek - Zakázkové ...

Prodej, eshop: - koupelnový nábytek - vany - vanové zástěny - sprchové kouty - sifony - kopelnové doplňky - vodovodní baterie.

Výroba a prodej PVC závěsů: - PVC závěsy - průmyslové závěsy - PVC pruhové závěsy - předělení prostoru - výkyvné dveře - svařovací závěs - svařovací zástěny - svařovací box - polykarbonát. Výroba lesních strojů: - odvětvovací stroje - lanové systémy.

Prodej, montáž: - podlahy, podlahové krytiny - PVC, linolea, dřevěné, vinylové, laminátové podlahy - interiérové dveře a zárubně Řemesla, služby - podlahářské práce

Podlahy, sádrokartony, malby, dodávka a montáž dveří a zárubní, rekonstrukce interiérů.

Velkoobchod, maloobchod i se závozem v Olomouci: - strojní díly - upínací nářadí - ruční nářadí - elektrické a pneumatické nařadí - svařovací technika - hydraulika - spojovací materiál - obalové materiály.

Vývoj, výroba a distribuce: - souprav pro regulaci nesoučasného vytápění - vytápění ovládané prostřednictvím internetu.

Jsme tradiční rodinná firma, založená roku 1913, zabývající se návrhem, výrobou a instalací produktů ze skla a kovu. Ve svém oboru se řadíme k významným výrobcům. Vyrábíme a montujeme skleněné dveře a stěny, automatické dveře, mobilní přestavitelné příčky, shopfronty a vstupní portály, skleněné zábradlí, skleněné obklady, pochozí skleněné podlahy, ...

Výroba, montáž, demontáž: - dřevěná Eurookna v profilech IV68, IV78, IV88mm - dveře vchodové a interierové - zimní zahrady, posuvné a skládací stěny - žaluzie.

Návrh a stavba krbů, poradenská činnost a konzultace. Prodej: -krby a krbové vložky -kachlová kamna a sporáky -sálavé a akumulační krby -venkovní krby a grily stavěné -materiály pro stavbu krbů a kamen dodávka a montáž tříplášťových komínových systémů -teplovzdušné rozvody -krbová a kachlová kamna -zahradní ...

Prodejní sklad, e-shop - zabezpečovací technika - domovní automatizace - elektroinstalační materiál - svítidly a LED světelné zdroje.

Činnost: - stavební práce - malířské práce - zateplování fasád - izolace - pokládka zámkové dlažby - zahradnické práce

Skupina Ridera: - pevná paliva - kameniva, recykláty - stavební činnost.

Společnost Intertex Gala : přímý dovoz, prodej, velkoobchod - koberce a lepidla z USA a Kanady, vinylové čtverce VCT, bambusová podlaha.

Revize, rozvody, montáže: - voda, topení, plyn Opravy: - kanalizace, rekonstrukce Dodávka a montáž: - instalatérské potřeby - plynové spotřebiče, topidla, ohřívače - koupelnový nábytek - umyvadla, dřezy, senzory - záchody, bidety.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - povrchová úprava - stříbrný zinek, černý zinek, niklování, černění, chromování, mědění - lisovací a nýtovací prvky.

Kovovýroba, služby, práce: - stříhání plechů do tloušťky 6 mm - ohýbání plechů do tloušťky 5 mm na ohraňovacím lisu - sváření: - elektrodou - v ochranné atmosféře CO2 - netavící se elektrodou v atmosféře argonu (nerez ocel) - sváření hliníku trubičkovým drátem v atmosféře CO2 + argon - obrábění: - univerzálními hrotovými ...

Prodej, montáž: - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - laminátové podlahy - PVC - marmoleum - interiérové a vchodové dveře - kování - stavební pouzdra Renovace parket.

Prodej: - plechy, klempířské výrobky - spojovací materiál - střešní okna Velux - střešní krytiny - podstřešní izolační fólie - izolační pásy.

Pobočka. Prodej: -okapové systémy, žlaby, svody, háky. -střešní krytiny, izolace. -střešní okna. -střešní latě. -klempířské nářadí.

Kompletní sortiment materiálů pro klempíře a pokrývače: - prodej - výroba - materiály pro stavbu a rekonstrukce střech.

Prodej materiálu pro klempíře, pokrývače: -klempířské prvky -plechy -krytiny -izolace -spojovací materiál -střešní okna -nářadí.

Střechy Čajda Realizace: - střechy na klíč, rodinné domy na klíč. Rekonsrukce střech. Klempířské a tesařské práce. Prodej: - střešní materiály - zahradní domky, nábytek.

Prodej: - elektroinstalační materiál Elektromontáže.

Stavební pouzdra pro zasouvací dveře Posuvné systémy TRIX ZERO, TRIX ONE, TRIX HEAVY a ROLLO Stahovací schody Nerezové zábradlí Celoskleněné a skleněné dveře, stěny, obklad za kuchyňskou linku Grafosklo Interiérová, exteriérová schodiště: - segmentová schodiště - točitá schodiště - bočnicová schodiště - třmenová schodiště - obklady ...