FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Obchodní činnost, prodej: - barvy - laky - povrchová úprava dřeva.

Velkoobchod: - vybavení hřiště, tenisové dvorce, umělé povrchy - ochranné sítě pro venkovní i vnitřní golfové areály.

Návrhy nátěrových systémů. Výroba a prodej antikorozních, průmyslových, stavebních nátěrových hmot.

Prodej: - antikorozní - průmyslová - stavební nátěrová hmota. Pobočky: - Praha - Teplice - centrála.

Prodej obkladů vyráběných technologií vibrovaného betonu. Obklady jsou vhodné do interiéru i exteriéru..

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod

Nábytek, kuchyňské studio, studio zdravého. Společnost KASL, spol. s r.o. se jako soukromá nábytkářská firma zabývá Velkoobchodní prodej, dodávka - vybavení hotelů, penzionů, restaurací, gastro center, jídelen, domovů, ubytoven Studio zdravého spánku - matrace, rošty, postele, ložnice z masívu, skříně, vestavné skříně Kuchyňské ...

Firma SEPLYKO spol. s r.o. vznikla v roce 1992 jako servisní partner pro výrobce plynových kotlů ORK a ORTAS. Rozšiřováním činností a vyškolením dalších zaměstnanců nyní zajišťujeme servis více než deseti výrobcům kotlů a výrobcům dalších komponentů v topenářské a plynařské oblasti. .

Kontajnerová doprava. Odvoz suti, zeminy, komunálního odpadu, odvoz stavebního odpadu. Prodej: -stavebního materiálu, písek, štěrk, přírodního kamene, drcený kámen, palivové dřevo, uhlí.

Prodej: - podlahová krytina. Pokládka podlahových krytin.

Prodej, montáž, servis: - tepelná technika - kotle ústředního topení.

Velkoobchod, maloobchod: - veškerý nábytek - kancelářský - bytový - nábytek do ordinací - kuchyňské linky na míru včetně montáže. Zajištění: - vybavení interiérů od architektonického návrhu až po konečnou realizaci.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - posuvné dveře.

Velkoobchod, maloobchod: - malířské a natěračské potřeby - kartáčnické výrobky - barvy a laky - nátěrové hmoty - živice.

Výroba, pořez: - stavební řezivo - palety.

Zabýváme se výrobou a montáží: - plastových oken - dveří - zimních zahrad - výloh - žaluzií - rolet - vnějších a vnitřních parapetů. Dodací lhůta se u nás pohybuje v rozmezí 3 - 4 měsíců. Poskytujeme 5-ti letou záruku.

Velkoobchod a prodej dřeva v Kroměříži nabízí firma AGMI s.r.o. Zajišťujeme na zakázku dle Vašich požadavků dřevěné vazby a krovy s možností impregnace, OSB desky, dřevo pro stolaře a truhláře, palivové dříví, palubky, stavební řezivo, řezání a hoblování dřeva. Požadovanou kvalitu řeziva si zvolíte sami při osobním výběru přímo u nás v ...

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, distribuce, dodávka, montáž: -plastové okna, okno, oken -eurookno, eurookna -dveře, dveří -služby: -Demontáž starých oken, montáž nových -Doprava -Zaměření -Likvidace odpadu -Montáž veškerých doplňků. Dodáváme i doplňky, jako jsou venkovní a vnitřní parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu a ...

Oprava: -ledničky, chladničky, mrazničky -mikrovlnné trouby, mrazící boxy

Prodej, montáž: - žaluzie horizontální a vertikální - okenní a dveřní sítě - plastové shrnovací dveře - interiérové látkové rolety. - venkovní hliníkové rolety.

Výroba, prodej: - čedičové a keramické textilie - izolační a filtrační materiály.

Elektromontáže bytové, průmyslové a inteligentní, hromosvody - montáže zabezpečení, kamerových systémů a datových rozvodů - opravy elektroinstalací a revize Prodej: - svítidla - elektromateriál.

Stavební bazar. Prodej,bazar: -zbytkový stavební materiál pro dům, zahradu,stavbu,truhláře,kutily, i firmy: -laminované výřezy -odřez dřevotřískových desek -krácené hranoly,okna,plechové okenice -dveře příčkové a hliníkové,zárubně -plastové a dřevěné lišty -zateplené a příčkové panely,nábytek a jiné.

Služby: - míchání: - průmyslové barvy - fasádní a interiérové barvy - lakování: - kompletní povrchové úpravy - dřevo, kovy, plasty - nástřiky plastů vodivými materiály Půjčovna: - ruční stříkací zařízení