SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Vývoj, výroba, dodávka: - atypické strojní díly, celky: - lineární jednotky - pohony pro armatury - adaptéry, spojky - ruční havarijní ovládání pro pneumatické a hydraulické válce.

Výroba a prodej: - řezaná čedičová dlažba Ruční výroba: - rigolový kámen na dlažbu svahů, rigolů a břehů řek - kámen pro soklové zdivo - kámen pro kyklopské zdivo - záhozový kámen - lomový kámen-bloky větších rozměrů - samostatné čedičové sloupky délky do 150cm - čedičová divoká dlažba - šlapáky - čedičová deskovina

Výroba, dodávka, montáž: - letní prosklené zahrady - zasklení teras - zahradní skleníky pro drobné pěstitele (21typů, každý o libovolné délce) - velkoplošné skleníky pro zahradnictví - skleníky na zakázku, včetně zpracování dokumentace - generální opravy a přesklívání skleníků - tepelné a stínovací clony do skleníků - vnitřní ...

Výroba, montáž, servis: - plastová okna, dveře vnitřní, venkovní parapety, vnitřní i vnější parapety, žaluzie.

Prodej: - dveře - zárubně - kování Výroba, montáž: - vestavěné skříně - kuchyňské linky - kancelářský nábytek

Truhlářství. Výroba - zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - okna, dveře - kancelářský nábytek.

Dodávky stavebních materiálů: - betonové výrobky - litinové poklopy a mříže - plastové kanalizační potrubí - svařované sítě a stavební ocel.

Výstavba chladíren, mrazíren, hal a potravinářských provozů. Montáž, prodej dveřních a vratových systémů Hormann a cool it.

Maloobchod, prodej: -vybavení pro koupelny -sanitární keramika -koupelnový nábytek -vany, sprchové kouty, baterie.

Velkoobchod, maloobchod: -plastové rozvody EKOPLASTIK -potřeby pro instalatéry, topenáře. Instalatérství: -montáž rozvodů teplé a studené vody -plasty -měď*.

Výroba, prodej: - fasádní betonové obklady, imitující tradiční stavební a přírodní materiály, jako jsou různé druhy kamene a pálené cihly, pro dekoraci interiéru i exteriéru.

Zpracování recyklovaného kabelového PVC. Výroba - podlahové desky - zátěžové podlahy - zátěžové rošty - podlahy kamínkové - komponenty pro dopravní značení.

Výroba: -ozdobné pásky Bordury -Bordury -obkladové pásky -módní doplněk dlažeb Mozaika -keramická mozaika.

Naše společnost rozvíjí obchodní činnost v oboru vytápění a ohřevu užitkové vody. ZNAČKY: - Stiebel Eltron. - AEG Haustechnik - De Dietrich - Tatramat. Produkty: - elektrický ohřev vody - zásobníkové ohřívače vody - průtokové ohřívače - baterie k ohřívačům - bezpečnostní armatury - tepelná čerpadla - elektrické ...

Prodej, montáž: -plastová okna, plastové okno, plastových oken -eurookna, eurookno, eurooken -parapety, parapetů -žaluzie, žaluzií -zatahovací lamelové dveře, dveří -sítě proti hmyzu -čalounění dveří -rolety, roleta. Služby: -rámový i bezrámový systém zasklívání -lodžií, lodžie, skleníků -zimní zahrady, zahrada a jiné ...

VÝROBA, MONTÁŽ, SERVIS ROZVADĚČŮ: - elektrické rozvody, elektrické rozvaděče - ovládací pulty (plastové, ocelové) - montáže rozvoden nn - skladová technologie pro velké tresory bank - ovládací a svorkové skříně pro transformátory 400 kV, 110 kV. - opravy transformátorů 400kV, 110 kV – nn, části stíněné kabeláže, ovládací a ...

Výroba: - nábytek, kuchyně, dětské pokojíky, schodiště, interiérové i venkovní dveře.

Návrh, výroba, montáž: - nábytek na míru - koupelnový nábytek - vestavěné skříně - dřevěné dveře - nábytek pro prodejny.

Zámečnické práce. Stavební zámečnictví. Zámečnictví, zámečnická výroba, kovovýroba, prodej: - stavební ocelové konstrukce a stavební zařizovací prvky - zakázková strojírenská kovovýroba, - výroba ocelové konstrukce, ocelových konstrukcí - kovové, ocelové zábradlí - kovová vrata, brány a dveře, okna.

Podlahový servis. Komplexní podlahové práce. Podlahový servis, montáže podlah Nabízené práce v oboru: - příprava podkladu - podlahářství - kompletní renovace parket - broušení parket - parkety - plovoucí podlahy - montáž plovoucí podlahy - korkové podlahy - dřevěné podlahy - renovace podlah.