FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Návrhy, projekce, rekonstrukce, montáže: - ekologická spalovací zařízení - průmyslové výměníky - kompaktní spalovací jednotky - odlučovače tuhých látek - kryogenické vymražování - ekonimizér.

Montáže a demontáže technologické, (technologická) zařízení a technologií v oblastech potravinářství, energetika, strojírenství, ekologie. Máme velké zkušenosti v oblasti: -práce v průmyslu v oblasti: vodo-topo-plyn-elektro -potrubní rozvody z plastu, mědi, oceli a nerezi -duplikáty: sypké i tekuté (tuky, voda) -strojní propoje -montáže ...

Porcelanosa Grupo Koupelnové studio. Nabízíme kvalitní obklady, dlažby do koupelny, kuchyní i venkovní. Prodáváme sprchové kouty, hydromasážní vany, sanita, radiátory, koupelnový nábytek, doplňky, kuchyně, lepidla, spárovací hmoty známé španělské značky Porcelanosa.

MINIB s.r.o., Praha - výroba, dodávky - topné konvektory MINIB - vytápěcí tělesa pro vytápění interiérů. MINIB - držitel certifikátu managementu jakosti ISO 9001:2001 - výroba topných konvektorů. KONVEKTORY : - obsahují výměník tepla na horkou vodu umístěný v nerezovém žlabu - dodávají se v provedení s ventilátorem (s vynucenou ...

Výroba: - podlahové teplovodní topení MINIB - stavebnicový systém MINIB Modular.

-dodávka a montáž geomříží -zpevňování svahů a podloží Prodej, dodávka a montáž: -plastová okna a dveře ( venkovní i interiérové ) -hliníková okna a dveře ( venkovní i interiérové ) -zimní zahrady -verandy -zasklívání balkonů -markýzy -rolety -parapety -žaluzie -sítě proti hmyzu

Výroba, dodávka, montáž: - plastová okna, dveře - sekční, průmyslová vrata - hliníkové zimní zahrady - bezpečností dveře - interiérové dveře - rolety, žaluzie. Práce: - zasklívání balkónů, lodžií.

Výroba: - protiproudé tepelné výměníky vzduch - vzduch.

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - PVC podlahy - koberce - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - marmoleum. Práce: - podlahářské

Instalatér, vodo topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáže a opravy rozvodů - dodávky a montáže tepelných čerpadel a řízeného větrání - montáže a výměny kotlů.

Dodávka, montáž plastových oken a příslušenství..

Prodej, montáž - plastová a hliníková okna a dveře - venkovní a vnitřní parapety - žaluzie, rolety.

Prodej, servis: -tepelná čerpadla -solární systémy -zásobníkové ohřívače -akumulační nádrže -větrání s rekuperací tepla -termostaty, ventily -trubky pro odkouření plynových kotlů -teploměry, manometry -regulátory tahu pro kotle, hořáky.

Prodej: - střešní krytiny - izolační materiál

Dodávka, montáž: - interiérové dveře - garážová vrata - plastová okna - sklo do interiéru. Práce: - podlahářské.

Výroba, montáž: -hliníková okna a dveře -zimní zahrady -výkladové skříně -prosklené fasády.

Výrobce a dodavatel předizolovaného potrubí a příslušenství. Předizolované potrubí se používá pro rozvody tepla, chladu a kondenzátů. Materiály: ocel, PPR, PUR a SPIRO. Služby: projektování, školení, strojní pěnění a montáž elektro spojů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávky: Ložiska -kuličková, valivá, axiální, .. zančky: SKF Oleje, maziva FUCHS Lepidla -loctite Nářadí -profesionální nářadí Gufera, o-kroužky, klínové řemeny

Prodej, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - rolety, žaluzie.

Dodávka, montáž: - samonosné celoskleněné konstrukce - celoskleněné dělící stěny - skleněné sprchové kouty - skleněné schody, dveře - atypické skleněné konstrukce.

Buchara, s.r.o. působí na českém trhu již více než 15 let. Po celou dobu své existence se zabývá maloobchodním a velkoobchodním prodejem ručně vázaných koberců.

Prodej, pokládka: - dřevěné a plovoucí podlahy - parkety.

Velkoobchod - spojovací materiál - šrouby, matice, podložky, závitové tyče, nýty, napínače - kotevní technika.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zednické - pokládka zámkové dlažby - zámečnická výroba.

Koberce Capita Výroba, prodej: -koberce -pvc -doplňky.