SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Výroba: - plastové profily pro výrobce nábytku - nábytkové rolety, - okopové plechy, - okenní parapety, - speciální profily.

Provádí, montáž: -vodoinstalatérské práce -hydroizolace, izolace základů staveb proti radonu, vodě, vlhkosti, ropným látkám -izolace plochých a šikmých střech, balkónů, teras, zahradních jezírek, bazénů -montáž zařizovacích předmětů, vodovodní baterie, WC, umyvadla, vany -zapojení spotřebičů, myčky, pračky, bojlery -čištění ...

Výrobce, velkoobchod infratopení, infrapanelů, bezrámové skleněné topné infrapanely - infrapanely - sálavé, úsporné, akumulační, elektrické, skleněné topení - sálavé panely Naše společnost vyrábí úsporné topení ES systems té nejvyšší kvality a komfortu pro uživatele. Tyto skleněné desky topí i levněji než tepelná čerpadla. Víme to, protože ...

Zplynovací kotle Atmos, ohřívače vody, kotle na dřevo, kotle na uhlí Praha, Brno, Hradec Králové, Vysočina, České Budějovice, Jihomoravský kraj, Ostrava, Pardubice, Plzeň -solární ohřev -solární vytápění -ekologické kotle -náhradní díly Atmos. Naše firma byla založena v roce 2002 a už od svého vzniku se zabývá autorizovaným prodejem, ...

Výroba, prodej, montáž, oprava, servis: - okna, dveře: - plastová, hliníková - garážová vrata: - rolovací, sekční, výklopná - průmyslová garážová vrata: - rolovací, sekční - brány: - pojezdové, křídlové - rolety: - předokenní, nadokenní - hliník, plast - bezpečnostní mříže: - rolovací, pevné - zimní zahrady - ...

Prodej: - plastová, dřevěná a hliníková okna, dveře - eurookna - garážová vrata

Specializovaný maloobchod na prodej kotlů, radiátorů, ohřívačů vody, čerpadel, materiálů na rozvody odpadů, plynu, sanitární keramiky, sprchových koutů, van, vodovodních baterií, koupelnových doplňků a obkladů a dlažeb. Realizace koupelen, topení.

Prodej luxusních akrylátových vířivek s s americkým systémem Balboa.

Pilařská výroba, velkoobchodní prodej: - palivové dřevo - paletové přířezy - palety.

Prodej, montáž a záruční i pozáruční servis plynnových spotřebičů.

Stolařství. Výroba: - nábytek (ložnice, dětské a obývací pokoje) - kuchyňské linky, kuchyně - schodiště - okna, dveře - podlahy - kancelářský nábytek - zimní zahrady.

Stavební firma Patrik Horák se sídlem v Přerově se zabývá zednickými, obkladačskými, sádrokartonářskými a malířskými pracemi, zateplením fasád, montáží oken a dveří a dalšími službami spojenými se stavebnictvím. Firma Patrik Horák Přerov má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky, kteří oceňují její profesionalitu, rychlost a férové ceny.

Prodej, montáž, servis plastových, hliníkových oken a dveří. Dále nabízíme veškeré příslušenství - parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu. Zdarma provádíme zaměření, cenové nabídky a poradenství.

Lubomír Kobliha prodává kompletní sortiment stavebních materiálů od renomovaných výrobců za příznivé ceny. Specializuje se na rekonstrukce, půdní vestavby, stavby rodinných domů, fasády a zemní práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Elektroinstalační materiál. Bytové a průmyslové elektroinstalace. Prodej: -kabely - rozvaděče - jističe.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy - laky a lazury na dřevo - přírodní vosky a oleje na dřevo zn. Saicos - laky na nábytek - míchání odstínů - barvy fasádní, interiérové, na dřevo a kov - prodej a servis stříkací techniky. Prodejny: Přerov, Tovární 2993/4 tel.: 581204375; 603827432 Bystřice pod Hostýnem Holešovská ...

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu na pokládku podlah, můžete se obrátit na společnost Marek Hanák podlahářské práce Uherské Hradiště. Tato firma se zabývá podlahářskými pracemi již několik let a má bohaté zkušenosti s různými typy podlah. Ať už potřebujete pokládat parkety, laminát, koberce, linoleum nebo plovoucí podlahu, firma Marek ...

Společnost Milan Perman - KOREP se v rámci své činnosti především zaměřuje na montážní práce v oboru strojním a elektro. Provádíme externí montáže v oblasti těžké mechaniky. Dále naše firma provozuje prodejnu nabízející široký sortiment koupelnového vybavení. Zakoupit u nás můžete sprchový kout, vanu, obklady, dlažby či koupelnový nábytek. ...

Činnost: - výroba a montáž potrubních rozvodů - voda, plyn, topení - montáž předizolovaného potrubí - parovody a horkovody - montáž a údržba výměníkových stanic - montáž nádrží - montáž technologických celků - svářecí práce - výroba a montáž ocelových konstrukcí - montáž stavebně zámečnických prvků - zámečnické práce - demontážní práce.

Montáž hromosvodů, pokrývačské práce.

Provádění revizí, revize, montáže, opravy a rekonstrukce elektroinstalací, elektroinstalace a hromosvody. Elektromontáže.

Truhlářství, zakázková výroba: -okna a dveře (vnitřní, venkovní) -kuchyně, kuchyňské linky -kancelářský nábytek počítačové stoly, psací stoly, kancelářské nábytkové programy -schodiště -nábytek z masivu -vestavné skříně, skříň, věšákové stěny -ložnice postele, válendy, šatní skříně -zahradní nábytek, terasy, pergoly -zahradní domky.

Domácí potřeby: - vodoinstalační materiál - elektroinstalační materiál - barvy a laky - drogerie a drogistické zboží - spojovací materiál - bílé elektro - černé elektro - zahradní technika.

Prodej: -stavebniny. Půjčovna: -průmyslové zboží.