Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Naše společnost vznikla na podzim roku 1995 jako firma poskytující služby zakázkového truhlářství. Od počátku své existence jsme cítili, že našim směrem bude komplexnější vybavování interiérů a tak záhy jsme se přeorientovali na služby v dodávkách: - dveří - zárubní - dřevěných podlah - schodů - oken. V současné době působí ...

Pilařská výroba, prodej - stavební řezivo - krovy, trámy, hranoly, fošny, latě, prkna.

Prodej řeziva - hranoly, fošny, prkna, palubky, OSB desky, latě, palivo. Řemesla - truhlářské práce - tesařské práce - pokrývačské a klempířské práce - rizikové kácení stromů - výškové práce. Výroba - dřevostavby - zahradní nábytek - pergoly, altány.

Velkoobchod, maloobchod se stavebním materiálem, stavební bazar: -dodávka-veškerý stavební materiál od základů po střechu -poradenství ve výběru vhodných materiálů -návrhy vhodných alternativních řešení -zajištění plné logistiky dopravy, skladování a odvoz vratných obalů a palet -individuální přístup a servis po celou ...

Servis, oprava a dodávka plynových kotlů.

Prodej, montáž: - žaluzie - venkovní rolety - okenní sítě - markýzy - montáž interiérové dveře Sapeli, Masonite, Porta, Dre.

Prodej, montáž - vodoinstalatérský a topenářský materiál - sanitární keramika - vodovodní baterie - sprchové kouty. Montáž - vodoinstalatérské a topenářské práce - vodo topo.

Máte stavební firmu a hledáte dodavatele kvalitních stavebních materiálů? Stavíte, rekonstruujete a sháníte materiál? Akciová společnost Cement Hranice patří od roku 2004 k předním výrobcům kvalitních cementů, suchých omítkových směsí a dalších pojiv na území České republiky. Jako člen italského koncernu Buzzi Unicem se současně řadí ke světové ...

Riva se převážně zabývá velkoobchodní činností, pro kterou získává materiál v ČR i Evropské unii. Mezi jejími zákazníky je převaha kladečských a stavebních firem provádějících pokládku, ale ve svých dvou maloobchodních prodejnách obsloužíme i velké množství drobných zákazníků. Vynikající kontakty máme i na kanceláře projektantů a architektů, ...

E-shop - koupelnové vybavení - kotle - krbová kamna - čerpadla, vodárny - radiátory - podlahové topení - armatury.

Prodej: - LED veřejné osvětlení Výroba technologických rozvaděčů: Hrobce tel.: 603 493 389

Rekonstrukce - interiéry. Zateplování - fasády, střechy. Realizace - mostní konstrukce, novostavby, rekonstrukce - exteriéry. -sádrokartonové systémy -rekonstrukce bytových jader -rekonstrukce a úpravy interiérů -rekonstrukce koupelen -kuchyně na míru -truhlářské práce -výstavba rodinných domů -mostní konstrukce. PLASTOVÉ ...

Práce: -stolářské, stolářství -truhlářské, truhlářství. Výroba- nábytek: - kuchyňské linky - schody a zábradlí - stoly jídelní, kancelářské, PC ... - dveře se zárubní (obložková záruběň) - skříně, komody, police... - postele jednolůžkové, dvoulůžkové, patrové... - regály a pulty do obchodů.

Projekce a výroba atypických interiérů. Výrobky stavebního truhlářství: - dveře - obložky dveří - dělící příčky - okna

Dodávka: - skryté zárubně - bezobložková stavební pouzdra.

Školení řidičů VZV a technické kontroly VZV Školení řidičů VZV Technické kontroly VZV Revize tlakových nádob, kotlů a odborné prohlídky kotelen. Revize a školení.

Prodáváme hadice, ložiska, klínové a ozubené řemeny, pneumatické systémy, těsnění, filtry, pohonné systémy, pružiny, nářadí, spojovací materiál, normalizované díly, lepidla, tmely.

Prodej, e-shop: - drogistické zboží - úklidové, čistící prostředky - dezinfekční přípravky - barvy, laky - malířské potřeby - autokosmetika - substráty - agrochemikálie - maziva, oleje.

Prodej: - podlahové krytiny - koberce - interiérové dveře. Služby: - pokládka podlah - montáž dveří.

Prodej: - stavebniny - zdící materiály - tepelné izolace - stavební chemie - nátěrové hmoty - komínové systémy - truhlářské materiály - krbová kamna - elektrické ruční nářadí - zahradní nářadí - spojovací materiál - rašelina, mulčovací kůra.

Stavební práce - bytová výstavba - rekonstrukce budov. Dodávka a montáž - plastová okna a dveře. Řemesla, služby - podlahářské a truhlářské práce - zámečnické práce - vodo topo.

Velkoobchod: - kamenné obklady Incana.

Výroba: - obklady stěn ze sendvičové desky s hliníkovým povrchem s motivem dle vlastního výběru.