SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Stavební firma: - zateplování panelových domů - prodej, montáž plastových oken a dveří - obkladačské práce - rekonstrukce bytů.

Dodávka: - stavební chemie - spárovací hmoty - lepidla na parkety - potěry, pryskyřice.

Dovoz, e-shop, montáž, servis: - plastové jímky, nádrže na dešťovou vodu - vsakovací systémy - čističky odpadních vod pro rodinné domy.

Podlahy od A do Z - měření vlhkosti - vyrovnání podlah - broušení a penetrace - obkládání schodů - pokládka a lepení pvc lina, koberců, vinylových a plovoucích podlah

Práce: - elektroinstalační, silnoproud, slaboproud - revize elektrických zařízení Výroba: - veškeré součásti pro hromosvody - kabelové žlaby - stožáry venkovního osvětlení - rozvaděče Zámečnické práce.

Maloobchod, prodej: -sanitární technika -vany -umyvadla -toalety -obklady

Komplexní řešení vytápění a chlazení. Dodávka, montáž - systémy vytápení - systémy chlazení - systémy měření a regulace.

Výroba, prodej: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - palivové dřevo. Provoz: - pila Bohdaneč u Zruče nad Sázavou.

E-shop - fasádní a interiérové barvy, laky, nátěry, spreje - ředidla, tmely - brusivo.

Prodej - laminátové podlahy - dřevěné podlahy.

Práce, služby: -monitorování potrubí -opravy potrubních systémů -návrhy a realizace zahrad

Prodej a pokládka podlah - plovoucí, dřevěné, korkové, vinylové a laminátové. Renovace parket, terasové systémy. Kompletní realizace interiérů.

Truhlářské práce Realizujeme zakázky dle požadavků našich zákazníků.

Pila: -stavební řezivo -truhlářské dříví -palivové dřevo

Služby: -vedení účetnictví Maloobchod, prodej: -centrální vysavače -drtiče odpadu

Truhlářské práce Návrhy - interiéry Výroba - kuchyňský nábytek Výroba - kancelářský nábytek (stoly, skříně, židle, ...) Výroba - nábytek (skříně, obývací pokoje, stoly, postele, ...) Výroba - dveře Výroba - schody

Demontáž, montáž, prodej, dodávka: Okna, dveře: - plastová okna a dveře - dřevěná okna a dveře - hliníková okna - garážová vrata - dopisní schránky - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu. Splátkový prodej.

Truhlářství - zakázkové. Práce: - truhlářské. Vybavení interiéru na míru. Výroba: - nábytek - dveře, okna - obklady - kuchyně - schodiště. Provozovna: Dolní Nová Ves 56, 507 81, Lázně Bělohrad

Maloobchod, prodej, e-shop: -barvy -laky -drogerie

Vývoz a dovoz kamenických výrobků, osazování všech dodávaných prvků, rekonstrukce památkových objektů, nákup opotřebených žulových kostek, krajníků a obrubníků, zaměření, vypracování návrhu a realizace celého projektu, poradenská činnost.

Projekce, dodávka, montáž: -hydroizolace -ochrana geomembrán