Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Služby: - elektrorevize elektrických zařízení - revize elektro - projektová činnost v oboru elektro - prodej elektroinstalačního materiálu - elektromontáže Revize: - plynové spotřebiče - tlakové nádoby

Tesařské práce Truhlářská výroba - okna - dveře - nábytek - bytové doplňky Zednické práce Pokrývačské práce

Prodej, dodávka, montáž: -dveře -podlahy -okna -krby, krbová kamna -schodiště.

Dodávky produktů pro lakovny : -chemické produkty ke koagulaci barev a laků -práškové reakční produkty na čištění odpadních vod -vzduchové filtry -kapsové filtry -technologická zařízení pro lakovny -technologická zařízení na čištění průmyslových odpadních vod -snímací laky -návleky na roboty -lepivé rohože -průmyslové ...

Ferospoj s.r.o. se sídlem ve městě České Budějovice realizuje prodej spojovacího materiálu, hutních druhovýrobků, plotových systémů, kotevní techniky, zemních vrutů, nářadí a další. Provozujeme on-line železářství, ale i kamennou prodejnu. Doplňkový prodej spotřebního zboží.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná, hliková okna a dveře - žaluzie - garážová vrata

Služby, montáž: -okna, dveře, garážová vrata. Výroba, obchod, prodej, poradenství, kalkulace, dodávky na klíč, zaměření, montáž, oprava, údržba, servisní práce záruční i pozáruční: -výplně stavebních otvorů -plastová a hliníková okna v barevné škále podle RAL (i atypy kruh, trojúhelník) -AL, PVC dveře -zasklívání dvoj, trojskla, ...

Koupelnové studio. Maloobchod, prodej: -obklady -dlažby -doplňky do koupelen

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky - technická drogerie - chemie - prací a čistící prostředky - technická drogerie - drogistické zboží.

Prodej armatur, odkouření kotlů, čerpadel, vodáren, vodovodních baterií, expanzomatů a aqamatů.

Výroba: - špaletová okna - repliky špaletových oken - eurookna - vchodové dveře.

- Výrobky z kamene. - Umělý kámen. - Výroba obkladů a dlažeb. - Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků. - Interiérové i exteriérové obklady.

Fotovoltaické elektrárny, dodávka, montáž - solární termické systémy - tepelná čerpadla - ohřev vody.

Dodávka, montáž: - systémy pro vytápění objektů a průmyslových provozů Služby: - zdravotní instalace a regulace - inženýrské sítě - rozvody tepla Výstavba, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce koupelen

Kompletní sklenářské práce Prodej a montáž polykarbonátů Zasklívání lodžií Zastřešení bazénů Prodej a montáž zimních zahrad Prodej a montáž dřevěných eurooken, plastových a hliníkových oken a dveří Výroba, prodej, montáž dřevěných obložek a dveří.

Truhlářství. Práce: -truhlářské Výroba: -dřevěná schodiště včetně zábradlí -obkládání betonových a kovových schodišť -kuchyně -vchodové a vnitře dveře včetně posuvných, posuvné stěny -nábytekz lamina, z dýhované dřevotřísky, z masivu (kancelářské, dětské pokoje, ložnice, předsíně) -okna špaletová, jednoduchá, eurookna.

Pokládka kamenného koberce - montáž betonové dlažby a oplocení - montáž dekorativních omítek.

Elektromontážní práce. Velkoobchod, maloobchod, prodej - elektroinstalační materiál.

Výroba a výstavba sportovních hal - výstavba sportovišť - sportovní povrchy hřišť.

Prodej, maloobchod: -nářadí -sanitární technika -plastový program

Distribuce elektronických a průmyslových komponentů - komponenty pro průmyslovou automatizaci a robotiku - pohony, spojky, převodovky - elektronické komponenty AC/DC a DC/DC - převodníky a konektorová řešení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz, poradenství: -systémy suché výstavby -sádrokartonové konstrukce -dřevoštěpkové desky OSB -sádrovláknité desky Fermacel, systémy Norgips a Rigips -cementotřískové desky -tepelné izolace -zateplovací systémy -podhledy -stavební chemie -polystyren -zárubně, stavební pouzdra, revizní ...

Stavební práce. Zemní protlaky. Sanační práce - sanace zdiva. Rekonstrukce průmyslových, vodních a inženýrských staveb. Nákladní doprava do 8 tun. Prodej stavebního materiálu. Stolařská a truhlářská výroba.

Prodej: - barvy, laky - autolaky - interierové a fasádní barvy - barvy na dřevo - Mipa

Výroba, prodej a montáž - plastová okna, dveře a zimní zahrady.