SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Elektroinstalační práce, elektroinstalace - výroba rozvaděčů NN - realizace systémů měření a regulace, průmyslové automatizace - montáž anténních systémů.

Prodej: - interierové dveře (masiv) - plastová okna a dveře - německý profil Gealan S8000 - hliníkové dveře - euro okna - plovoucí podlahy - truhlářské výrobky - infrasauny - umělé kamenné obklady - lino fatra - Výrazné slevy pro bytové domy - Interiérové dveře SAPELI

Dodávka, montáže, instalace: -ústředního topení -podlahového vytápění -vody, plynu -solárních kolektorů -kotle, radiátory -koupelnové vybavení. Práce VODO TOPO PLYN: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topenářství -plynařské, plynařství. Rekonstrukce koupelen. Zajištění projektové dokumentace.

Činnost: - revize vyhrazených plynových zařízení - revize plynovodů - revize plynových spotřebičů - revize tlakových nádob - servis kotlů Školení: - obsluhy plynových zařízení - topičů a obsluhy nízkotlakých kotelen.

Dodávka, montáž: - technologické celky se zaměřením montážní činnosti především v oblasti vyhrazených plynových zařízení Služby: - stavební projekce - legislativní servis, školení BOZP a PO Oprava, servis, služby: - technologická zařízení bioplynových stanic - biologický servis Revize vyhrazených plynových a tlakových zařízení

Vývoj a výroba bezpečnostních systémů a armtur pro nádrže a potrubní systémy - protiexplozní pojistky - přetlakové a podtlakové ventily.

Výroba, oprava, servis, implementace: - technologické linky Výroba: - stavební hmoty - stavební prvky z betonu

Elektrotechnický velkoobchod nabízející široký sortiment elektroinstalačního materiálu jako jsou LED žárovky, kabely, rozvaděče, svítidla, jističe, vypínače, zásuvky a další elektromateriál.

Velkoobchod a maloobchod - topenářský materiál - radiátory - kotle

Vývoj, výroba, export, import, velkoobchod, maloobchod, servis, opravy: - svodiče přepětí a bleskových proudů (přepěťové ochrany): napájecí sítě do 1000V, signálové linky, datové a informační sítě, koaxiální ochrany - svodiče s vf filtrem - omezovače přepětí pro napájení trakčního vedení - spínací prvky pro železniční trakce - chráněné ...

Internetový obchod, e-shop: - doplňky Mondeo: - koupelnové doplňky - dveřní kliky - okenní kliky.

Služby: - zemní práce - nákladní autodoprava - odvoz sutí, odpadů - demolice - dodávka, montáž septiky, žumpy - půjčovna hutnící techniky

Truhlářství, podlahářství - zakázková výroba nábytku - kuchyně - dřevěné podlahy včetně montáže.

Výroba, montáž: - zasklívací systémy lodžií - hliníkové zábradlí

Prodej: - stavebniny - cihly, omítky, fasády - izolace, dlažby - nářadí - střešní krytiny

Montáže obvodových pláštů - montáže prosklených fasádních a střešních konstrukcí.

Dodavatel spojovacího materiálu - ocelový a nerezový spojovací materiál - mosazný spojovací materiál - brusivo.

Práce: -podlahářské Prodej: -lina -PVC -koberce kusové i metráž -korek -plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné, korkové) -lišty obvodové i přechodové -přípravky na ošetření podlah.

Výroba, velkoobchod, prodej: -stěrkové hmoty (stěrky) -stěrkové omítky DEVOSKYT -systém pro renovace a poruchy omítek DEVOSAN -stěrkování.

Práce: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů -zednické -elektroinstalační -truhlářské -vodoinstalační -topenářské -pokrývačské -osazení plastových oken, dveří a garážových vrat

Dodávka: - stavební chemie - izolační materiály - přírodní a umělý kámen.

Společnost nabízí kompletní sortiment pro koupelny - od sanitární keramiky, vodovodních baterií a van, přes sprchové kouty a hydromasážní systémy, až po obklady a dlažbu, skleněná umyvadla, koupelnový nábytek a doplňky ve všech cenových relacích a provedeních.