SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Truhlářství. Výroba: -schodiště -kuchyňské linky -okna -dveře -nábytek

Služby: -oblast úpravy vody Prodej: - iontoměniče a aktivní uhlí PUROLITE pro úpravu pitné, průmyslové a laboratorní vody.

Práce: - malířské - natěračské Prodejna: Tovární 961/31, Ústí nad Labem Maloobchod, prodej: - barvy, laky - malířské potřeby - míchání barev

Projekce, inženýrská činnost, dodávka technologií vodohospodářských staveb a bezvýkopové technologie.

Výroba, prodej, pokládka, e-shop - obkladový kámen - cihlové obklady.

Prodej, maloobchod: -průmyslové armatury -šoupátka -filtry -klapky -regulátory tlaku plynu

Výroba: - práškové nátěrové hmoty.

Výroba, prodej: - nábytek (katalogový i atypický) - vestavěné skříně na míru - kancelářský nábytek - výsuvy - svítidla - podlahoviny - koberce - doplňky. Kancelářské a kuchyňské studio - interiéry na klíč včetně návrhu v 3D provedení (ordinace, markety, studentskástudia, jednací místnosti, prodejní přepážky, pulty, kuchyňské ...

Pilařská výroba: -řezivo stavební: -prkna, fošny, trámy, latě -palubky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - podlahové vytápění - podlahové topení

Výroba: - ploché sklo pro stavebnictví - sklo automobilový průmysl

Prodej: - stavebniny - zateplovací systémy - omítky - barvy

Výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů

Prodej a montáž: -dveří, zárubní a podlah. Prodej, poradenství a montáž dveří, zárubní Solodoor, plovoucích, masivních i vinylových podlah. Dále nabízíme obklady, kovové zárubně.

Výroba: - zakázková výroba z plastů - čistírny odpadních vod - septiky, jímky - nádrže - vodoměrné šachty - výrobky pro rybáře Služby: - hydroizolace - zemní a výkopové práce - realizace zahradních jezírek

Velkoobchodní prodej: -barvy -laky. Internetový obchod.

Velkoobchod,prodej pro Jižní a Severní Moravu: -barvy,laky -základové nátěrové hmoty,syntetické nátěry,vodouředitelné nátěry,malířské nátěry -ředidla a rozpouštědla -lepidla a tmely -auteochemie -chemické přípravky.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí Montáž strojního zařízení Potrubářské a svářecké práce

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna.

Stavebně truhlářská výroba. Kompletní realizace interiérů. Výroba, prodej: - interiérové dveře a zárubně. Dýhování plošných materiálů a sesazování dýhy.

Vodoinstalatérství, topenářství Prodej, dodávka, montáž: - solární systémy, panely a sety - plynové kotle, akumulační nádrže, tepelná čerpadla, rekuperace, regulace, podlahové topení. Výměny kotlů na tuhá paliva z kotlíkové dotace.