Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Společnost Belle Bohemia s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá pokládkou žulových dlažeb, mramorové mozaiky, zámkových dlažeb ručně i střejem, a to včetně bouracích, zemních a výkopových prací. Současně prodáváme také dlažební kostky a zámkovou dlažby.

Prodej - koberce - podlahové krytiny Prodej - textilní zboží ručníky, povlečení, ložní prádlo, ubrusy.

Prodej a pokládka vinylových, korkových, kompozitních, laminátových a dřevěných podlah, PVC a koberců. Vyrovnání podkladu samonivelační stěrkou.

Naše společnost VESAS s.r.o. je stavební firma, která realizuje výstavbu domů a rekonstrukce v okolí měst Třebíč, Velké Meziříčí, Vysočina. Působíme v oblasti bytové i průmyslové výstavby již od roku 1991 a za sebou máme již mnoho úspěšných realizací staveb. Zabýváme se hlavně výstavbou nových rodinných domů, občanských staveb, průmyslových ...

Výroba, maloobchodní i velkoobchodní prodej: Řezivo Palubky Materiály pro truhláře Terasy, podlahy Stavební tesařské kování, nábytkové i spojovací kování Lepidla, tmely. Provádíme olepování hran, formování, impregnace dřeva.

SIMPLY INSULATION s.r.o. je stavební firma - zateplování fasád, montáže plastových oken a dveří, omítek, dekorativních omítek.

Provádíme pozáruční servis výrobků Ideal Standard, vykonáváme práci hodinového manžela

Skladová okna Vám dodají okna a dveře do 3-6 týdnů. Spolupracují také s eshopem Stinio.cz, který se specializuje na prodej vnitřní stínicí techniky.

Elektromontážní práce, rekonstrukce, oprava: -elektrooprava -výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení -elektroinstalace v rodinných domech a bytech -veřejné osvětlení -veřejný rozhlas. Revize-elektrické vedení NN. Výroba: -elektrické rozvaděče.

Xvent s.r.o. se specializuje na průmyslové vytápění, vzduchové clony, rekuperační jednotky a čističky vzduchu.

Práce: -tesařské -pokrývačské -veškeré klempířské práce -zhotovení sedlových i plochých střech. Stavební práce: -novostavby rodinných domů -rekonstrukce rodinných i činžovních domů -rekonstrukce bytových jader -zateplování střechy a fasády -montáže sádrokartonů -pokládka dlažby.

Společnost BETONÁRNA HLUČÍN s.r.o. nabízí širokou škálu betonových směsí a maltovin. Zajištění dopravy a čerpání betonu, prodej kameniva.

Truhlářství - zakázková výroba dle přání a požadavků zákazníka - kuchyně - dětské pokoje - ložnice - obývací pokoje - pracovny - šatny a vestavěné skříně - dveře - vchodové i interiérové - terasy, pergoly Tvorba 3D návrhů

Firma PERITO s.r.o., která sídlí v Dyji u Znojma, se zabývá výrobou hliníkových, plastových a skleněných dveřních výplní. V nabídce je i široký výběr doplňků v podobě dveřních klik, madel, klepadel, kukátek a dopisních vhozů. Jejich distribuce probíhá díky široké sítí obchodních partnerů, prodejců oken a vchodových dveří. Kromě dveřních výplní ...

Kompletní dodávky, výstavba, montáže: - střechy Rekonstrukce, oprava, opravy, údržba: -stávajících střech: - střechy šikmé i ploché - tepelné izolace střech - podhledy exteriérů - sádrokartonové příčky, podhledy, stropy - 3D projekce Pila: - altány - pergoly - stavební řezivo - OSB desky - KVH ...

Bc. Pavlína Ježková provozuje e-shop specializující se na prodej LED osvětlení, elektroinstalačního materiálu a dalších elektronických produktů.

Topení, solární systémy a tepelná čerpadla.

Sagita Trade s.r.o. provozuje e-shop zaměřený na elektroinstalační materiál, jako jsou například vypínače, spínače, světla, rozvaděče, kabely a mnoho dalšího.

Lyspuch spol. s r.o. prodává prvotřídní stavební dřevo, jako jsou hranoly, fošny, střešní latě a OSB desky.

Internetový obchod Centrumdreva.cz prodává řezivo, jako jsou palubky, hranoly, dřevěné lišty, hoblovaná prkna, OSB desky, terasová prkna a další

Dodávky, montáže a servis ústředního vytápění, rozvodu plynu. Nabízíme své služby v oblasti ústředního vytápění, průmyslových rozvodů plynu a chladícího zařízení (kompresorového i absorpčního) v potravinářských objektech, klimatizovaných skladech.

Tesařské, klempířské, pokrývačské práce, kompletní střešní konstrukce, pokrývač, tesař, klempíř, izolatér. Práce na střeše, střecha. Rekonstrukce, oprava, údržba střech: -ochrana proti sněhu -výškové práce z lana -pokládka střešní krytiny -izolační práce, hydroizolace -izolace plochých střech, alkorplan, Bramac, Tondach, SATJAM, ...

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: -betonové přípojkové skříně pro plyn a elektro s povrchovou úpravou - pro rodinné domy i průmyslové podniky - doprava výrobků - pronájem a půjčování lešení