FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Maloobchod, prodej, výdejní sklad pro e-shop: - chladničky, ledničky, pračky, myčky, mikrovlnné trouby, vysavače, kuchyňské spotřebiče, svítidla, elektro materiál, televize, videa, videokamery, hifi věže, vestavěné spotřebiče. Kamenná prodejna: - michael.pce@michaelelektro.cz E-shop: - info@michaelplaza.cz Sídlo v Hradci ...

Zabýváme se prodejem a montáží topenářského a instalatérského materiálu. Z topenářství prodáváme kotle, bojlery, podlahové topení, potrubní rozvody, solární systémy atd. Z instalatérského prostředí prodáváme baterie, umyvadla, WC, bidety, vany atd.

Prodej, montáž, sevis, financování: Garážová vrata zn. Hörmann, Hormann - výklopná, sekční, rolovací, el. pohony, brány, parkovací technika - průmyslová - rychloběžná, sekční, rolovací, vyrovnávací můstky, zateplovací límce Moto - motocykly, skůtry, choppery, čtyřkolky - motodoplňky, motopříslušenství Strešní krytiny - materiály ...

Prodej, montáž, pokládka, renovace, opravy - laminátové podlahy - obkladové stropní a stěnové panely - PVC - vinylové podlahy - koberce - schody a zábradlí - interiérové dveře.

Výroba a prodej stavebního řeziva.

Prodej, pokládání: -podlahové krytiny z PVC -koberce bytové i zátěžové -kobercové čtverce -antistatické podlahy -korek podlahový i obkladový.

Prodej: - vybavení pro gastronomické provozy - sanitární keramika - obklady - dlažby - okna - dveře - keramické barvy - materiál na dekoraci keramiky.

Distribuce: - kompletní sortiment kanalizační litiny a odvodňovacích žlábků značky HYDROTEC - šedá litina - kanalizační poklopy - šedá litina - uliční vpusti - tvárná litina - kanalizační poklopy - vodárenské poklopy.

Realizace, údržba: - energetická zařízení Služby: - diagnostika termokamerou Prodej, montáž: - zařízení pro měření a regulaci

Výroba: - bytový a kancelářský nábytek - schodiště - dveře

Prodej: -stavební materiál -nářadí -pracovní pomůcky.

Sádrokartonářské práce, půdní vestavby, minerální podhledy a montáž střešních oken.

Prodej, maloobchod: -podlahové krytiny -PVC -koberce -laminátové podlahy

Plynoservis. Prodej, montáž, servis, projekt, revize: -plynová zařízení

Návrh, montáž, oprava, servis: - podlahové vytápění - solární vytápění - tepelná čerpadla

Truhlářství. Výroba - dřevěná okna a dveře - vestavné skříně - nábytek - sedací nábytek - kuchyně.

Elektromontáže: -průmyslové rozvody -rozvody v administrativních, zdravotnických, obchodních a bytových objektech -zasněžovací systémy na lyžařských sjezdovkách -výroba rozvaděčů -projektové práce v oboru elektro.

Maloobchod, prodej, e-shop: -elektroinstalační materiál -osvětlení -LED svítidla -anténní a satelitní technika

Prodej, maloobchod, oprava, servis, montáž: -plastová okna -dřevěná okna -hliníková okna -parapety -rolety, žaluzie

Výroba, prodej, e-shop: - postele - zahradní nábytek - dřevěná okna, dveře

Dodávka a montáž sendvičových panelů

Oprava, servis, montáž: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - stínící technika Práce: - sádrokartonářské - rekonstrukce bytů

Podlahářství, prodej, pokládka: - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - PVC - koberce - laminátové podlahy