SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Prodej - měděné radiátory Výroba - měděné radiátory

Výroba, montáž a kompletace: - izolované vodiče a kabely - kabelové konfekce - koaxiální program pro komunikační techniku - složená kabelář. Stříhání, frézování, odplášťování kabelů. Narážení konektorů. Lisování koncovek kabelů. Zástřik kabelových koncovek. Zalévání tištěných spojů.

Předmětem obchodní činnosti firmy METRODIS je nákup, skladování, prodej a dodávky elektromateriálu po celé České republice. Dále pak služby ve stavebnictví. Firma se specializuje na výrobky převážně slovenských výrobců, se kterými úzce spolupracuje od roku 1993 a neustále spolupráci prohlubuje.

Velkoobchod s osvětlovací technikou: -svítidla -venkovní, uliční, parková, zahradní, reklamní, průmyslová, halogenová, kancelářská, bytová, speciální, ponorná, zdravotnická, nouzová, nevýbušná, saunová atd. -náhradní díly a skla -světelné zdroje -žárovky, zářivky, úsporné zdroje, výbojky, ventilátory -svítidla pro interiér i ...

Stájová technika, kotce, krmítka, infrazářiče, septiky, nádrže. Plynofikace, skříňky HUP, dvířka HUP, NIKy, rámy. Rekreační plastové bazény a nádrže.

Truhlářství. Výroba, prodej a montáž - dřevěná eurookna, dveře - repliky a špaletová okna.

Truhlářství, stolárna. Výroba - kuchyně - dveře - ložnice, postele - nábytek z masivu - vestavné skříně - pergoly - zahradní domky.

Dodávka - bloky - cihly - vápeno - pískovcové zdivo - strojní zdění QUADRO

Okenní a dveřní systémy FINSTRAL. Prodej, montáž: - plastová, hliníková okna, eurookna - atypické okna - interiérové dveře - vrata - žaluzie - zimní zahrady - parapety - sítě proti hmyzu - plastové okenice.

Revize: - tlakové nádoby - kotle - plynová zařízení

Služby, práce: - montáž měření a regulace na výměníkových stanicích, plynových kotelnách, elektrokotelnách a vzduchotechnických jednotkách - topenářské - vodoinstalace - elektroinstalace Prodej: - topenářský materiál

Naše služby: - zpracování technické dokumentace - opravy a rekonstrukce parních kotlů - opravy a rekonstrukce: - plynovody - kyslíkovody - horkovody - parovody. - opravy a rekonstrukce ocelových konstrukcí - výroba a montáž ocelových konstrukcí - silniční a motorová doprava - zámečnictví. Prodej: - ...

Podlahové studio. Prodej, pokládka - PVC - koberce - kaučukové podlahy.

Klempířské a pokrývačské práce. Montáž: - střešní, pokrývačské krytiny. Prodej: - polykarbonát - klempířské prvky - střešní krytina.

Výroba, dřevovýroba: - veškeré stavební řezivo - pergoly - zahradní domky - ploty - latě, palubky - dřevařské výrobky. Pořez řeziva.

Prodej a montáž bezpečnostních a vchodových dveří Montáž mechanických zabezpečovacích systémů Montáže okenních fólií

Prodej: - nářadí - spojovací materiál - zahradní technika - čerpadla

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -vodo -topo -plyn -sanita

Rekonstrukce a modernizace bytů, domů a střech. Výstavba nových domů. Klempířské a pokrývačské práce. Tesařské práce. Stavební práce - izolační práce - zednické práce - truhlářské práce. Prodej, montáž - střešní krytina - střešní folie - dřevo, latě - izolační materiály - zdící materiály.