SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Prodej, montáž, servis: -TV antény, televizní anténa, anténní systémy -satelitní systémy, satelitní přijímače -hromosvody s revizí, revize -elektroinstalace s revizí. -slaboproud, CCTV, EZS, datové rozvody, domovní zvonky -silnoproud, domovní bytové rozvody

Dodávka a montáž: - elektrické sálavé panely.

Dodávka, montáž, instalace: - alternativní systémy zdroje tepla a elektrické energie

Výroba, montáž: -eurookna -schodiště

Dodávka a montáž - sekční a rolovací vrata Výroba - okna - ocelové dveře - schodiště - zábradlí - ocelové konstrukce

Činnost: - výroba speciálně konstruovaných plynových spotřebičů - optimalizace spalování topných plynů - technická příprava a zajištění emisního měření - rekonstrukce, opravy plynových spotřebičů

Dodávka, montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla - vytápění bazénů - krbové vložky - podlahové a stěnové topení Práce: - topenářské - vodoinstalatérské

Práce, služby: -betonářské, tesařské a sanační práce -Výroba a montáž zámečnických konstrukcí -bourací a zemní práce -zateplovací systémy -práce zdravotně technických instalací -geologické a geodetické práce -antikorozní ochrana ocelových konstrukcí -autorizovaný dozor staveb, poradenství -rozpočtování staveb dle pravidel ÚRS ...

Služby: -realizace interiérů občanské i průmyslové výstavby se specializací na moderní interiérové prvky, dveří včetně zárubní, podlahy a zakázkový nábytek.

Prodej, montáž: - plastová okna - hliníková okna - dveře - garážová vrata - rolety - žaluzie.

Podlahářství. Prodej a montáž všech podlahových krytin - parkety, plovoucí a dřevěné podlahy - koberce - PVC, linoleum a marmoleum - dveře a obložkové zárubně.

Výroba, prodej nábytku. Vyrobíme kuchyně, obývací pokoje, skříně, knihovny, komody, stolky, stoly, dětský nábytek, ostatní zakázková výroba, katr collection. Vyrábíme schody, okna, dveře, další truhlářské výrobky.

Kompletní dodávky střech. Rekonstrukce střech. Pokrývačské práce. Klempířské práce. Montáže střešních oken.

Velkoobchod, maloobchod: - čerpadla tuzemská i zahraniční - vodárny a náhradní díly - vodoinstalační a sanitární materiál - zavlažování Pobočky: - Náchod, Rychnov n.K., Stará Paka

Prodej, dodávka: -čerpadla a vodárny včetně příslušenství -čerpadla odpadních vod a topenářská -dodávka expanzní a tlakové nádoby, armatury, hadice, termostaty, filtry -zahradní program Gardena.

Prodej: - vybavení koupelen - vany a sprchové kouty - vodovodní baterie - koupelnový nábytek a doplňky. Práce: - topenářské - vodoinstalační - opravy baterií.

Export: -čerpadla -armatury -závlahy -energetika -vodohospodářství.

Výroba a montáž - dřevěná okna EURO 72, EURO F 2000 - profesionální okenní doplňky SCHERZ Prodej - stavební materiál

Výroba, prodej, montáž, servis - okenní rolety, rolovací vrata a mříže - hliníková okna, dveře, zimní zahrady a fasády - garážová a průmyslová vrata - vjezdové brány, automatické dveře - kašírování PVC a AL profilů.

Prodej a montáž plastových oken, výměna a montáž parapetů, zednické práce. Rekonstrukce, revitalizace - balkonů - výtahů - střech. Prodej a montáž -interiérové dveře. Koupelnové a kuchyňské studio - kuchyně, koupelnový nábytek - obklady, dlažba. Podlahové studio - plovoucí podlahy - PVC - koberce. Výroba nábytku na míru - vestavné ...

Kovovýroba - výroba protipožárních dveří. Výroba kovových dveří, oken, venkovních rolet, zimních zahrad a prosklených fasád.

Maloobchod, prodej: -plastová okna -dřevěná okna -hliníková okna

Dřevovýroba: - palety - dřevěné obaly - řezivo.

KEBEK s.r.o. Prodejna Plzeň Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - spojovací materiál - kotevní a závěsná technika - vzduchotechniká zařízení - klimatizační jednotky. Import standardů: - šrouby, matice, podložky. Vlastní výroba výkresových součástí obráběním a lisováním. Individuální řešení logistiky dodávek.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál - závěsová a kotevní technika - klimatizační jednotky - vzduchotechnická zařízení. Komponenty: -pro výrobu a montáž vzduchotechnických zařízení -výztuhové profily pro plastové okenní systémy.