Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Výroba: - atypická plastová okna a dveře - hliníková okna, dveře - předokenní rolety

Výroba a zpracování elementů pro vyhřívání sedadel. Autodoprava.

Výroba: -interiérové dveře z masivu

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis, poradenství, opravy: - bazény: - rodinné, venkovní, vnitřní, exteriérové, interiérové, montované ocelové, plastové, polypropylénové, fóliové - vířivé bazény - masážní a rehabilitační bazény - příslušenství: - filtry, chemické přípravky k ošetření vody, schůdky, žebříky, ...

Výroba, prodej: - plastový svařovací drát a profily z PE, PP pro svařování plastů, polypropylénových desek (kruhový, oválný a trojúhelníkový profil, široký výběr barev) - ABS, EPDM pro autoopravy - certifikát EPW - technolog svařování plastů, termoplastů.

Prodej: - hnojiva - minerální a solné lizy - stavební materiál - mulčovací kůra, rašelina, substráty - nářadí

Služby: - zemědělské práce - polní a sklizňové práce Maloobchod, prodej, bazar: - zemědělská technika - náhradní díly Prodej: - spojovací materiál - akumulátory

Velkoobchod, prodej kanalizační a vodovodních systémů: -kanalizační roury PVC* -vodovodní potrubí PVC*, LPE* -odpadní trubky novodur a HT** -rozvody vody IDEAL TRADE -drenážní systémy -kabelové chráničky -šachty, ACO* žlaby, vpustě -litinový program, poklopy -koupelny -krby.

Projekce: -venkovní a kabelové sítě VN a NN -trafostanice VN/NN -domovní a průmyslové elektroinstalace. Práce: -geodetické -zaměření inženýrských sítí -geometrické plány -elektromontáže. Půjčovna: -elektrické ruční nářadí HILTI. Prodej: -elektrozboží a elektroinstalační materiál.

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna a dveře -stavební poradenství. -parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu apod. -garážová vrata a pohony.

Prodej, montáž: - solární trubicové kolektory

Pila. Výroba, prodej: -dřevo -truhlářské řezivo -pořez kulatiny -výkup kulatiny -sušení řeziva -krovy a impregnace v namáčecí vaně -stavební řezivo -palubky -hoblovací materil -střešní latě -hranoly.

Velkoobchod, maloobchod: - lamina, dřevotřísky - podlahové palubky, podlahovky - řezivo - kování, spojovací materiál - plovoucí podlahy - dveře venkovní, vnitřní E-shop: - nábytkové kování

Stavební systémy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zdicí materiály -střešní krytiny -tepelné izolace -hydroizolace -sádrokarton -stavební chemie.

Prodej a servis: - armatury - zámečnictví

Suchá montáž, příčky, půdní vestavby - veškeré sádrokartonářské práce KNAUF, RIGIPS -odvětrávaná fasáda a odvětrávané sokly -montáž střešních oken VELUX -nátěry plechových střech, atik, svodů - stavební a zednické práce -izolace tepelné obvodových plášťů budov -půdní vestavby kompletní. Osvědčení o registraci ZELENÁ ÚSPORÁM.

Dodáváme širokou paletu jízdáren, kruhových jízdáren a kolotočů. Venkovní a vnitřní boxy pro koně. Materiál na ohrady, stavební řezivo, palubky, plotovky, prkna. Truhlářské řezivo.

Oficiální dovozce a distributor barev a přísad ALSA Corp. Autolakýrnické práce, autolakovna.

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál. Elektromontážní činnost VN, NN. Revize elektro. Projekční činnost. Výroba: -rozvaděče.

Truhlářství. Výroba, renovace: - historická okna, dveře - nábytek Výroba: - dřevěné šindele

Výroba: -hydraulické tlakové hadice s koncovkami. Oprava: -hydraulické zvedáky a mailery. Prodej: -hadice všech druhů -příslušenství k hydraulice -šroubení, rychlospojky, těsnění.

Zakázkové truhlářství Návrhy - interiéry bank, obchodů a restaurací Výroba - kuchyně - kuchyňské linky Výroba - vestavěné skříně - stoly Výroba - vnitřní a venkovní dveře - eurookna Výroba - schodiště

Dodávka, realizace a montáž železobetonových prefabrikovaných mostních prvků, svodidel, protihlukových stěn. Inženýrská a projekční činnost. Výroba a dodávka čerstvých betonových směsí.