Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Dveře Zárubně Kování Zábradlí Půdní schody Nářadí Doplňky.

Prodej, montáž: -dveře -zárubně, -půdní schody, -garážová vrata, -stavební pozdra, -eurookna.

Panelárna. Výroba: -železobetonových prefabrikátů. -silničních panelů. -cementových prvků. Práce: -armování (žebírková ocel, výztuže). Zámečnické práce: -ocelové konstrukce. -zámečnické výrobky (schodiště, zábradlí)

Velkoobchod, maloobchod, dovoz: -obklady -dlažby

Zakázkové truhlářství. Výroba: -repliky oken, dveří. -repase oken, dveří. -nábytek, kuchyňské linky na míru. -schodišť.

Prodej - kliky pro dveře a okna, madla, koule, háčky, zastoupení italské f.OLIVARI (design: G.Giugiaro, T.Ito, D.Libeskind, G.Ponti, F.A.Porsche aj.)

Elektroinstalace v průmyslu a občanské výstavbě. Nabízíme: - VN a NN rozvody - instalace kamerových a zabezpečovacích systémů - rozvody elektroniky - rekonstrukce elektroinstalace - oprava hromosvodů Práce v inženýrství, projektování programování systémů TECO, WAGO, Siemens a Crouzet.

Řemesla, služby, montáže, opravy, servis, revize - elektroinstalační práce, elektroinstalace - jádrové diamantové vrtání Montáž - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy - antény, satelity - hromosvody Prodej, montáž - elektroinstalční materiál - vestavné elektrospotřebiče Stavba na klíč - fotovoltaické ...

Správa, provoz, údržba, oprava, servis, revize: -kotelny

Orientální koberce Palacka nabízí: - pravé, ručně vázané koberce - orientální koberce - zkoušení koberců u zákazníka - certifikát pravosti pro klienty čištění a opravy koberců.

Maloobchod, prodej, poradenství, rozvoz a pokládka: -koberce orientální, perské, ručně vázané -kusové koberce vlněné, klasické, moderní, čtvercové, obdélníkové, kruhové, běhouny -s bohatými vzory z Orientu -moderní design.

Prodej, montáž - garážová vrata - sekční, průmyslová, rolovací vrata - kovové brány, ploty - plastová okna, dveře

Elektroinstalační práce. elektroinstalace. Elektro služby. Instalace hromosvody, elektrické zařízení. Elektroinstalační materiál. Další pobočka: -Mikulov, Větrná 3/1303, tel: 519511122.

Výroba - dřevěné větrací mřížky - polotovary pro truhláře - interiérové dveře Řemesla, služby - frézování a vrtání do dřeva

Výroba: -plastové bazény. -zastřešení bazénů. -vodoměrné šachty. -plastové jímky, žumpy. -pramice. -domovní čistírny odpadních vod.

Výroba, prodej: - betonové směsi - písek, štěrk, drtě, kačírek

Velkoobchod s: - obklady a dlažbou - systémová stavební chemie - stavební a obkladové profily z PVC a všech kovů - koupelnový nábytek - vodovodní baterie - sanitární keramika - vany, sprchové kouty - profesionální nářadí - grafické studio - obklady, dlažby: všechny na trhu dostupné značky! - stavební chemie - nářadí - ...

Měření emisí průmyslových zdrojů. Energetický audit, PENB, účinnost užití energií, kontrola kotle, kontroly kotlů, revize VTZ - kotlů a TNS, prohlídka kotelny, kontroly komínů a spalinových cest.

Výroba malých transformátorů a vinutých dílů

Velkoobchod voda, topení, plyn: -rozvody vody v plastech-ekoplastik měděné rozvody-WIELAND, VIEGA -černé a pozinkované fitinky -odpadní, tlakové a kanalizační PVC -polyetylenové rozvody -litinové poklopy, mříže, vpustě -sanitární keramika CERSANIT -smaltované vany ESTAP -plastové vany TEIKO, RAVAK -sprchové kouty RAVAK, ...

Výroba - hliníkové dveře a okna - protipožární dveře - hliníkové fasády - schodiště - ocelové konstrukce, zábradlí Řemesla, služby - svařování - řezání plazmou

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál

Maloobchod, prodej, e-shop: -domácí potřeby. -železářství. -spojovací materiál. -ruční nářadí. -zahradnické nářadí. Maloobchod, prodej: -drogerie.

Konstrukce, výroba, montáž, servis, opravy: kovovýroba. Koupelnové doplňky- sanita. REHA- invalidní program. Schody a zábradlí- výroba z nerezi. Gastro - nerezový nábytek. Cordivari - designové radiátory. Zakázková výroba z nerezi pro potravinářský a farmaceutický průmysl.