Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Montáž, oprava, servis, revize: - hromosvody

Prodej stavebních materiálů: - betonové a cihlářské výrobky - cement, vápno - stavební a truhlářské dřevo - izolační materiály - dlažby, obklady - zdící materiály - betonářské výrobky - řezivo stavební a truhlářské dřevo

Malířské, natěračské práce a malby: -kanceláře, byty, balkóny, společenské prostory atd... Nátěry: -okna, zábradlí, střechy, ploty atd... -vchodové dveře Práce instalatérské a topenářské Práce zednické Práce pokrývačské a klempířské

Prodej: - stavebniny Realitní služby.

Dodávka a montáž podlahových krytin: -plovoucí podlahy -dřevěné parkety -linolea -marmolea Renovace parket. Poradenský servis, technické informace. Odborná montáž pravidelně školenými řemeslníky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -stavební a nábytkové kování -nářadí -domácí potřeby

Interiérové dekorativní sklo do kuchyní, koupelen a dalších obytných či veřejných prostor. Široká škála barev. Využití pro skleněné obklady, sprchové kouty, šatní skříně a další plochy. Vrtání, kalení, tvarování, montáž skla.

Řemeslo, výroba - truhlářské práce Výroba - okna - dveře - schody - nábytek - kuchyně

Montáž, prodej, poradenství: - okna plastová - dřevěná okna, dveře - rolety - plovoucí podlahy - garnýže - markýzy - parapety - garážová vrata - sluneční kolektory.

Zateplovací systémy Dodávka obkladů a dlažeb. Sádrokartonářské práce Obkladačské a dlaždičské práce Rekonstrukce bytových jader Zednické práce

Truhlářství, tesařství: - nábytek, doplňky z masivu - renovace dřevěných podlah - montáž prkenných podlah - dřevěné schody - špaletová okna - krovy, ploty, vrata - zahradní altány, domky - zahradní nábytek - vestavěné skříně z dýhy a lamina - zahradní nábytek z thermowood.

Řemesla, služby, montáž, opravy, servis, revize - elektroinstalační práce - elektroinstalace - revize hromosvodů, elektrických spotřebičů a nářadí

Nabízíme vám koupelny za internetové ceny s možností vyzvednutí přímo v Šumperku, kde máme náš sklad, tým a také výdejní místo. Jsme firma s lokálním zázemím a zkušenostmi s prodejem a návrhem koupelen již od roku 2011.

Maloobchod, montáž, pokládka - dřevěné podlahy - korkové podlahy - PVC - koberce

Prodej: - koupelny - podlahy - obklady, dlažby - koupelnové studio - interiérové dveře - sprchové kouty - vany - baterie - sanitární keramika - grafické návrhy - stavebniny - zdící materiály - zateplovací systémy - izolace - betonové dlažby a výrobky - stavební chemie.

Prodej -železářství stavební materiál instalační materiál vše pro zahradu

Zakázková truhlářská výroba: -nábytek z lamina a masivu -vrata, dveře, schody. Truhlářství.

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis: -tepelná čerpadla -solární teplovodní kolektory

Stolařství. Výroba: - nábytek na zakázku - skříně - interiéry, exteriéry - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné ploty - dřevěné obložení, balkóny. - dřevěné dveře.

Výroba: -nízkonapěťové rozvaděče -rozvaděčové skříně -zpracování plechů na CNC strojích -děrování a ohýbání plechů -práškové nanášení plastů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - betonářská a kruhová ocel - svařované sítě - jäkl profily - plechy - trubky - podlahové rošty - závitové tyče - svářecí elektrody a dráty - rádlovací drát - ploty a pletiva - plochá a široká ocel - čtvercová ocel - profilová ocel - spojovací materiál.

Kompletní vybavení koupelen, obklady, dlažby.