FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Řemesla, práce: -truhlářství -sklenářství Výroba: -nábytek -okna -eurookna -dveře

Výroba, prodej, servis, oprava: -temperovaná skříňka TS3 samostatně uzamykatelná dokonale vysouší pracovní oděv. Omezovač náběhového proudu při výpadku elektrické energie.

Prodej a montáž - interiérové dveře - zárubně

Výroba, prodej, oprava, servis: - parní kotle.

Prodej oken, dveří, předokenních rolet a zimních zahrad. Máme více poboček.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál. Stavební společnost: -výstavba rodinných montovaných domků dřevostavby.

Činnost : - elektrické rozvodny a rozvodná zařízení - elektroinstalace - elektroinstalační práce - Opravy a montáž televizní a satelitní techniky

Prodej: - barvy - laky - vosky - brusné systémy NORTON

Velkoobchod, maloobchod: - železářské potřeby - spojovací materiál. Střechy, výroba.

Fasádní zateplovací systém: - pastózní omítky - fasádní barvy - velký výběr odstínů barev dle vzorníku firmy JUB. Prodej a monáž sádrokartonových systémů: - sádrokartonové desky KNAUF - konstrukce - zárubně - spojovací materiál - parozábrany - tmely a pod.

Výroba: -elektrokotle, rozvaděče. Revize elektrických zařízení. Montáž: -ústřední topení. -teplovodní, elektrické podlahové vytápění. Vodoinstalatérské práce(plastové). Opravy: -automobilů(vozidel) -motocyklů. Prodej, dodávka: -destilovaná voda pro technické, lékařské a kosmetické účely v balení 1, 2, 3, 5, 10 a 1000 ...

Kovovýroba. Výroba a distribuce: - větrací mřížky - revizní dvířka - průvětrníky - ochranné rohy.

Maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - cihly, cement, dlažba - střešní krytina, lepenka, izolační materiály - omítkové směsi - stavební ocel. .

Velkoobchod, maloobchod: - čerpací technika - instalatérský a topenářský materiál.

Dekorační kazety. Prodej: - zateplovací materiály, izolace.

Truhlářské práce. Návrhy, realizace: - kompletní vybavení exteriérů a interiérů. Zakázková výroba: - nábytek - dveře, okna - bytové doplňky.

Hlídače čtvrthodinového maxima, dálkové ovládání po síti a radiem, kompenzace jalového výkonu, domovní a bytové elektroinstalace, výroba, dodávka, montáž.

Prodej, pokládka, montáž: - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, vinyl, PVC, koberce - dveře Porta, Boulit, Solodoor, Sapeli. - dveřní kování, doplňky k podlahám,

Koupelnové studio nabízí komplexní realizace koupelen - 3D návrhy obkladů, dlažeb, sanity, vybavení koupelen. Provádíme i realizace a poradenství.

Distribuce plastových výrobků: - plastové potrubní systémy: - PVC pro venkovní kanalizaci - PVC tlakové pro rozvod vody - PVC, PP odpadové pro vnitřní kanalizaci - PE, PP pro tlakové rozvody vody - trubky pro rozvod topných plynů - drenážní trubky a příslušenství - kabelové chráničky z PE, PVC - střešní žlaby s příslušenstvím - ...

Prodej: - podlahové materiály - nábytek - matrace. Podlahářské služby.

Nabízíme děrování, laserové řezání, ohýbání, sváření, zámečnické práce, práškové lakování, montážní práce a podlahové konvektory vlastní výroby

Velkoobchod: -koberce, textil, kusového textilu a galanterie.

- maloobchod - prodej - galanterie - punčochové zboží - kusový textil - bytový textil - polštáře - přikrývky - matracové chrániče - deky - ložní povlečení - ručníky - osušky - ubrusy - záclony - matrace - rošty - koberce - linolea Pokládka podlahových krytin.

Maloobchod, prodej: -galanterie. -bytový textil. -matrace. -koberce.