Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Pokud potřebujete vodárenské nebo plynárenské armatury, jste u nás správně! Jsme výrobce a dodavatel vodárenských a plynárenských armatur a člen sdružení GSK. Svým klientům poskytujeme 10 let záruku. V současné době patří Hawle Armatury mezi nejvýznamnější dodavatele armatur v oblasti vodárenství v ČR. Společnost se v souladu s politikou ...

Montáž a rehabilitace: -vysokotlakých potrubních systémů (plynovody, parovody, vodovody) -kompletace ježkových komor -rehabilitace potrubí -přivaření doměrků na kulové kohouty -renovace, oprava a údržba obaloven -ostatní zámečnické práce.

Mereta-voda, topení, plyn. Zajišťujeme: - poradenská, konzultační a inženýrská činnost - kompletní projektová dokumentace - dodávka a montáž tuzemských i zahraničních zařízení ústředního a plynového topení (kotle ústředního topení, lokální a plynové ohřívače teplé a užitkové vody, plynové sporáky) - dodávka kotle: Viadrus, Immergas, Vaillant, ...

Pila. Prodej: - lesní a zahradní technika Husqvarna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -sklad Litomyšl-tel.: 606611661 -překližka (překližky): -dřevina-bříza, olše -truhlářská, obalová-vodoodolná (voděodolná) -široký kvalitativní sortiment -sololit-surový -MDF -dřevoštěpkové OSB* desky -řezivo na zakázku-smrk, borovice, bříza. Kompletní sortiment dřevomateriálu ...

Zakázková výroba nábytku: -vestavěné skříně -dveře plné, skleněné, obložky -kancelářský, koupelnový nábytek -kuchyně -kuchyňské linky včetně pracovních desek -kompletní interiéry.

Prodej: -materiály pro malíře a natěrače -interiérové a fasádní barvy -MISTRAL, HET, TELURIA, TIKKURILA, PRIMALEX... -vodou ředitelné nátěrové hmoty na dřevo a na kov -BARVY TEBAS-BALAKRYL, AUSTIS -ETERNAL, BUILDING PLAST-SOKRATES... -syntetické nátěrové hmoty na dřevo a na kov -BALAKOM, COLORLAK, ...

Prodej: - zahradní nářadí - zahrádkářské potřeby - zahradní plastový nábytek - potřeby pro řemeslníky, kutily - hadice - hnojiva, zemina.

Zastoupení pro ČR. Prodej barev firmy MACOTA: -akrylátové barvy -barvy technické: -speciální barvy na karoserie, hliníková kola -email odolný do 800°C -zinkovač za studena -speciální email na plastové gumové části -víceúčelový email -signální (na označení parkovišť, silnic, ve skladech) -metalízy ...

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - zdící materiály-cihly, základové tvárnice, pórobeton - stropní systémy - pojiva a suché směsi-vápno, cement, unimalt, malta, lepidla, omítky - zateplovací systémy.

Prodej dovezených vín z Francie, prodej čedičové dlažby, kominictví.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - barvy, lepidla, tmely - nářadí - aku, elektrické, ruční - pracovní oděvy, obuv - ochranné pracovní pomůcky - kotevní technika - úsporné žárovky, zářivky, nabíječky.

Výroba, dodávka a montáž: - interiérové dveře - bytové zařízení - obložkové zárubně do stavebních otvorů.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Prodej - vodoinstalační materiál - vodovodní baterie Vodoinstalační práce

Maloobchod, prodej: - stavební materiál - barvy MIPA. Stavební práce: - zemní a výkopové práce.

Společnost působí na trhu jako výrobce a vývojář bezdrátových jednotek a jiných produktů pro bezdrátové sítě a tyto výrobky distribuuje pod značko StraightCore.

Pila. Prodej: -stavební a truhlářské řezivo Realizace, stavba, rekonstrukce: -střechy na klíč. Práce: -tesařské, tesařství.

Elektroinstalace: -teplovodní vytápění (radiátory, podlahové vytápění) -elektrické vytápění (přímotopné panely, elektrické radiátory, konvektory, podlahové vytápění apod.) -kotle na pevná paliva a samotíž -solární zdroje -tepelná čerpadla.

Výroba: - elektrotechnická zařízení - nástroje a přípravky - formy a lisování platických hmot. - elektromagnety Oprava: - mechanických a elektrotechnických výrobků.

dodavatel izolačních systémů FANA: -izolačních technologie -komponenty -kotvicí technika -lepené systémy ETICS.

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -materiál masiv i lamino -vybavení: -knihoven (knihovna)-regály s atestem, regál na knihy, regál na šanony, výpůjční pult do knihovny -mateřských škol (mateřská škola): -včetně hraček (hračka, hračky) -stolička, polička (stoličky, poličky) -stolek, lavice (stolky) ...

Dodávka - elektroinstalační materiál vodiče a kabely

Prodej, stavebniny: -veškerý stavební materiál -obklady, dlažba, stavební chemie. Vlastní autodoprava

Prodejna podlahových krytin. Čištění koberců, sedaček.